4000 грн на місяць
  • Автор теми Автор теми Nestor Mahno
  • Дата створення Дата створення
нестору посоветуй свой авватар...ему нужен,как начинающему Бэта самцу в качестве демотиватора;):D

Білле, чого до Нестора чіпляєшся ? ,немов він в тебе Любаву відбив ще не то подумала мов залицяєшся до.. ))), йому ж і так погано..

Білле, чого до Нестора чіпляєшся ? ,немов він в тебе Любаву відбив ще не то подумала мов залицяєшся до.. ))), йому ж і так погано..

хай йому грэць:D...ташуля скикы лит,скикы винтэров...

хай йому грэць:D...ташуля скикы лит,скикы винтэров...

еххх... - я так ждала тебя , Вова! (с) :D
Повернувся ? чи як той ,Карлсон ..знов завієшся?)))
Розумію , не міг оминути таку тему.. альфа воно таке... аж і пре на відстані...:кльово:

я скорише мутна миль на плечах нестора-альфасамца....
як живеться таш...тэбе в виду новой обстановки в стране и практике в украинской мове,медсестрой аль снайпером на фронт не забрали?

я скорише мутна миль на плечах нестора-альфасамца....
як живеться таш...тэбе в виду новой обстановки в стране и практике в украинской мове,медсестрой аль снайпером на фронт не забрали?

який ти сором'язливий хлоп, раптово..:D
та по-трохи, війна майже усіх "доторкнулась". ,когось економічно ,кого..сам розумієш, вносить свої корективи в усе - від відношення між особистих до вчинків. неназагал
ні, в мене на жаль немає початкової медичної освіти.
І взагалі треба підіймати народжуваність нації.
Ти хоч не з передової нам тут шмалиш ? )) у декретній відпустці?

нет,я аполитичен и пацифичен....правда пока не касается моих интересов.....пусть варятся сами в своем говне.

про народжуванисть-тебя осчастливили аль обрюхатили за сезон весенне-летних дождей?

нет,я аполитичен и пацифичен....правда пока не касается моих интересов.....пусть варятся сами в своем говне.

про народжуванисть-тебя осчастливили аль обрюхатили за сезон весенне-летних дождей?

зрозуміло, і то є правда. ...хлопців шкода.

це про роль жінки, як берегині та мати , а на війні ..
та неее, я поки таких добрих рук як в тебе не знайду :rolleyes: своїм яйцеклітинам забороняю ділитися. )))

це про роль жінки, як берегині та мати , а на війні ..
та неее, я поки таких добрих рук як в тебе не знайду :rolleyes: своїм яйцеклітинам забороняю ділитися. )))

по идее я должен после этих перлов,скрипя ногтями по паркету и кричя "тысяча чертей,это моя Наречена":Dаля Поручик Ржевский прискокать с ямщиком на коне и жениться:)

по идее я должен после этих перлов,скрипя ногтями по паркету и кричя "тысяча чертей,это моя Наречена":Dаля Поручик Ржевский прискокать с ямщиком на коне и жениться:)

все по згоді та коханню. ;) давай краще на автівці , бо на бричці тебе довго чекати , ще і передумаєш:D

все по згоді та коханню. ;) давай краще на автівці , бо на бричці тебе довго чекати , ще і передумаєш:D

у меня нет машины или мопеда:незнаю::незнаю:...да и живу я с мамой и котом на залютино:rolleyes:.....но тебя на следующий год приглашу по случаю "Взятия бастилии'" или "Дня благодарения"..ташуль не забывай меня....мне так теплее:rolleyes:

у меня нет машины или мопеда:незнаю::незнаю:...да и живу я с мамой и котом на залютино:rolleyes:.....но тебя на следующий год приглашу по случаю "Взятия бастилии'" или "Дня благодарения"..ташуль не забывай меня....мне так теплее:rolleyes:

не знаю де це - залютіно , та дуже романтична назва. :rolleyes:
Кіт і мамо - святе , та вони ж у твій чумадан не помістяться ))) І що мені рік чекати? нее , навколо стільки дівок 18 річних ..., це ризикована операція :D Так що бери у сусіда ровер і за покликом серця )))
та як тебе забути...моє віртуальне кохання. :rolleyes:

не знаю де це - залютіно , та дуже романтична назва. :rolleyes:
Кіт і мамо - святе , та вони ж у твій чумадан не помістяться ))) І що мені рік чекати? нее , навколо стільки дівок 18 річних ..., це ризикована операція :D Так що бери у сусіда ровер і за покликом серця )))
та як тебе забути...моє віртуальне кохання. :rolleyes:

когда вижу кислую рожу владельца Range й...то знаю,что он выехал или с сто или на сто.....не дай бог и не за какие пряники(никогда...никогда больше:D);)

эххххх до побачення моЕ щире украинське кохання:):гітара::гітара::гітара:

когда вижу кислую рожу владельца Range й...то знаю,что он выехал или с сто или на сто.....не дай бог и не за какие пряники(никогда...никогда больше:D);)

эххххх до побачення моЕ щире украинське кохання:):гітара::гітара::гітара:

не знала що лісапеди ровер це на ЗУ зараз сто ремонтують. :D

нащо оті "до побачення", давай відразу "прощавай" .
щоб не так боліло та і не чекало , що він вернеться і на тобі жениться. :rolleyes: рима прийшла :d

ехх, де Єсенін загубився...

:D
ти зрадливий кобеліна
в тебе є одна-едина
права , ліва обирай
а мене вже не чипай.
Очі бачили тебе ..
як читав ти їй амбре..

А ты чего подсматриваешь, бессовестная? Я же говорил что збоченка. :D

Ничего удивительного. Самки по природе своей хотят быть с сильным самцом и если раньше силу показывали мышцы, то щас способность зарабатывать. Вот и сменились у них приоритеты. Против пироды не попрёшь ))
Сегодня проанализировал много научных статеек как самки выбирает самцов в природе у разных видов и понял что хомо сапиенс недалеко ушол от них в таком тонком вопросе за миллионы лет еволюции

Назад
Зверху Знизу