Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Актуально - на велосипеде на работу

"ХарьковТурист 17 лет продвигает велотранспорт. "Валера, пришло твое время..."

Для вас мы договорились с крупнейшим украинским веломагазином Veliki.com.ua
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Кроме обычных скидок на модели прошлых годов (до 40%) - вы получите 7% скидки на новые Cannondale 2020 года. Это самые беспроблемные велики с вечной гарантией на раму за качество которых ХТ точно не придется краснеть.

7% скидки для всех по промо коду XT+VelikiComUa

Промокод указывать в примечании к заказу.

Для тех, кто не может позволить себе новый вел, барахолка ХТ как всегда предложит кучу вариантов, но поскольку границы для мелких партий закрываются - стоит поспешить."

дорого даже со скидками. я только по б/у выступаю.вот на днях по обьяве помогу другу купить велик за 1000 грн.

Шанс підхопити інфекцію у час пересування на велосипеді дорівнює «нулю»

Для того, щоб убезпечитися від зараження чи розповсюдження Covid-19, варто пересуватися на автомобілі або велосипеді. При цьому у їзди на велосипеді є явна перевага, яка пов'язана не тільки з кліматом: велосипед подвійно захищає від інфекцій, пише німецький журнал Der Spiegel.

«Той, хто уникає автобусів і електричок, зменшує ризик зараження, оскільки коронавірус передається переважно повітряно-крапельним шляхом на близькій відстані, пояснює пульмонолог Міхаель Баршок з Федерального союзу пульмонологів, сомнологи і експертів по респіраторної медицині. За його словами, шанс підхопити інфекцію у час пересування на велосипеді приблизно дорівнює «нулю», - передає видання.

«Велосипедисти не тільки автоматично дотримуються дистанції, але і піддаються меншому ризику заразитися вірусом при контакті з різними поверхнями. Відповідно до одного з досліджень, збудник продовжує жити на поверхнях і, можливо, залишатися заразним до дев'яти днів. Тому кожен поручень в громадському транспорті потенційно небезпечний», - йдеться в статті. Повний текст читайте тут:

В сраку эти велосипеды, в пятницу выперся, проехал всего 7км, холодного воздуха нахватался,теперь горло болит.

"ХарьковТурист 17 лет продвигает велотранспорт. "Валера, пришло твое время..."

Для вас мы договорились с крупнейшим украинским веломагазином Veliki.com.ua

Кроме обычных скидок на модели прошлых годов (до 40%) - вы получите 7% скидки на новые Cannondale 2020 года. Это самые беспроблемные велики с вечной гарантией на раму за качество которых ХТ точно не придется краснеть.

7% скидки для всех по промо коду XT+VelikiComUa

Промокод указывать в примечании к заказу.

Для тех, кто не может позволить себе новый вел, барахолка ХТ как всегда предложит кучу вариантов, но поскольку границы для мелких партий закрываются - стоит поспешить."

1. ХТ когда-то был мои любимым ресурсом. Но теперь это унылая помойка.
2. Барахолка - гавно.
3. На покатушки, как это было годах так в 2005-2012 и правда собиралось много, уже людей не зазовешь. То ли по компаниям все разбежались, то ли соц сети убивают форум.

там одно жлобье торгует...

Абсолютно верно!

Я за несколько лет там продал с трудом один велик. Впечатление, что это платформа для флуда и дрочинга.

Да. Увы.

и те - уже оттуда сбежали... раньше собирались там компашки для покатадзе - и те уже по другим каналам стрелкуются... миша форум проебав...

******* - 100%.

В сраку эти велосипеды, в пятницу выперся, проехал всего 7км, холодного воздуха нахватался,теперь горло болит.

Естественно. Ибо еще не время ездить. Ты больше навредишь себе.

да ладно вам, я в четверг катнул в хорошевский лес 50 км... в субботу успел перед непогодой в лесопарк-17 кладбище-журавлевка... 50 км... одевайтесь правильно - и будет хорошо ( я предпочитаю виндстоппер)

да ладно вам, я в четверг катнул в хорошевский лес 50 км... в субботу успел перед непогодой в лесопарк-17 кладбище-журавлевка... 50 км... одевайтесь правильно - и будет хорошо ( я предпочитаю виндстоппер)

Не-не-не... Я все эти приколы знаю. И зимой в -15 катался. Вопрос не в этом. Кайфа нет. А кто с непривычки - да сразу в холод - тому *****.

Сейчас на неделю тоже не стоит на велике кататься.

Привіт усім! Велосипед на балкон, лижі з балкону. От якби таку погоду на початок цього року! От уявіть собі: холодний ранок у місті, транспорт відсутній, на вулицях натовпи білих ходоків повільно рухаються на роботу...

в -15 катался. Вопрос не в этом. Кайфа нет. А кто с непривычки - да сразу в холод - тому *****.
ну в минуса - да, кайфа нет... но в прошлый четверг +15 было... и ветра не было... так что - норм )))по моему мнению, апрель и октябрь - самые *****тые месяцы для катания - нежарко и сухо... летом бывает тепловые судороги ловлю (((

ну в минуса - да, кайфа нет... но в прошлый четверг +15 было... и ветра не было... так что - норм )))по моему мнению, апрель и октябрь - самые *****тые месяцы для катания - нежарко и сухо... летом бывает тепловые судороги ловлю (((

Летом осторожно тоже надо. У меня другая фигня бывает: онемение конечностей, конкретно пальцев на ногах и руках.

Сьогодні вранці пару маньяків на велах бачив, бррр!

Мне похую. TeamViewer рулит. Работа в часе ходьбы. Горняк Schwinn всегда на ходу. **** the CoVid-19 :кручусь:

Эм, Тим конечно хорошо, а почему не Tightvnc или UltraVNC.
Настроил под себя (если статика на местах позволяет) и кайфуешь :)

Я завжди їзджу, сезон не закриваю, іноді навіть натурально в седлі в'їзджаю в новий рік - тож розказуй подібні казки далі. Пішки влом ходити, особливо коли під ногами ****а та вода - вел рятує. Міський транспорт - да я через окружну на олексіівку з хтз поїду, якщо треба, аби лише не на транспорті, це ппц.

Нема бажання їздити - от і все.

Якщо не їздиш та одразу піти по морозу ввалити без норм одягу - ну так, можливо проблеми будуть. Але й якщо побігати піти, то теж будуть.
Обережно починати треба - не сильно валити, щоб дихати нормально та не пітніти, тоді це нічим від звичайного перебування на вулиці не відрізнятиметься.

Хоча мені все це не зрозуміло - вийшов та ввалив. Спітнів - термуха відведе, зверху якось випарується, сам сухий. Захекався від того ввалювання, глибоко дихаєш ротом - ну буває, але щоб потім захворіти... я хз, бо постійно так роблю й ніфіга.

У меня другая фигня бывает: онемение конечностей, конкретно пальцев на ногах и руках.

Явно перетискаєш. На руках - посадка та гріпси, на ногах - м'яке взуття та педалі з малою чи нерівною платформою. Седло ще може перетискати, але маловірогідно, якщо лише пальці ніг.

Ну або дуже погані проблеми десь з хребтом та нерви десь там перетискаються. Але з огляду на те, що лише пальці, то маловірогідно.

ветрище был, я сам думал окуею. я со среды начал катать, к пятнице у меня уже не продуваемый анорак в рюкзаке лежал

Нормальна одежа вирішує.
1 - термуха, що відводить піт.
3 - верхня мембрана, що й не продувається ніби, але й дихає та дає випаровуватись поту. Щільність - в залежності від вітру та температури. Їх треба 2-3 для різних умов.
2 - щось між ними для втеплення, якщо треба. Будь-яка синтетика. Фліс чудово підходить. Теж треба пару різної товщини.

На ноги штанці теж мембранні, теж штуки 3 різних треба на різну температуру та вітер.

Назад
Зверху Знизу