Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Здравствуйте хочу Вам підсказати як я в домашніх умовах допомогав лікуватись Аденомі .Що треба обережно дивитись на саму фотографію яка є в інтернеті і звертатися до реальних продавців у яких є оригінальні і допомогаючі товари. Покупав неодноразово товар, пігулки, а оказалось до шарлатанів попадав :ціна акційна фото на малюнку яскраве,а товар отримав підробку. Вирішив останній раз собі допомогти знайшов відгуг у газеті за 2021рік. від Миколи який купив лікувальні труси і зараз себе відчуває гараздо краще. Подзвонив заказав по розміру ще і ціна нормальна для такого товару.Труси лікувальні де напаяні біофотони і працюють коли одягаєш від тепла тіла. Прийшли я оплатив і відразу отримав. Я був дуже задоволений від трусів .Ціна і якість на 100%. Почав носити і дію цієї білизни на хворобу дуже відчував. На Узі були зміни і лікарі дивувались покращенням. Ця білизна просто яка спасіння у мене в аптеці.Аденома простаты
Подскажите пожалуйста название эффективного прибора для лечения простатита в домашних условиях (из собственного опыта)!!! Уже 3 года мучаюсь, чего только не испробовал. Врачи разводят руками.![]()
Извините, у вас простатит или аденома простаты?
В первом случае искать причину воспаления сдавая анализы , во втором - сдавать ПСА ( специфический антиген простаты )и в обоих случаях не играться в домашних условиях ( возможна онкология!!!!).
Здравствуйте хочу Вам підсказати як я в домашніх умовах допомогав лікуватись Аденомі .Що треба обережно дивитись на саму фотографію яка є в інтернеті і звертатися до реальних продавців у яких є оригінальні і допомогаючі товари. Покупав неодноразово товар, пігулки, а оказалось до шарлатанів попадав :ціна акційна фото на малюнку яскраве,а товар отримав підробку. Вирішив останній раз собі допомогти знайшов відгуг у газеті за 2021рік. від Миколи який купив лікувальні труси і зараз себе відчуває гараздо краще. Подзвонив заказав по розміру ще і ціна нормальна для такого товару.Труси лікувальні де напаяні біофотони і працюють коли одягаєш від тепла тіла. Прийшли я оплатив і відразу отримав. Я був дуже задоволений від трусів .Ціна і якість на 100%. Почав носити і дію цієї білизни на хворобу дуже відчував. На Узі були зміни і лікарі дивувались покращенням. Ця білизна просто яка спасіння у мене в аптеці.Аденома простаты
Подскажите пожалуйста название эффективного прибора для лечения простатита в домашних условиях (из собственного опыта)!!! Уже 3 года мучаюсь, чего только не испробовал. Врачи разводят руками.![]()
Здравствуйте хочу Вам підсказати як я в домашніх умовах допомогав лікуватись Аденомі .Що треба обережно дивитись на саму фотографію яка є в інтернеті і звертатися до реальних продавців у яких є оригінальні і допомогаючі товари. Покупав неодноразово товар, пігулки, а оказалось до шарлатанів попадав :ціна акційна фото на малюнку яскраве,а товар отримав підробку. Вирішив останній раз собі допомогти знайшов відгуг у газеті за 2021рік. від Миколи який купив лікувальні труси і зараз себе відчуває гараздо краще. Подзвонив заказав по розміру ще і ціна нормальна для такого товару.Труси лікувальні де напаяні біофотони і працюють коли одягаєш від тепла тіла. Прийшли я оплатив і відразу отримав. Я був дуже задоволений від трусів .Ціна і якість на 100%. Почав носити і дію цієї білизни на хворобу дуже відчував. На Узі були зміни і лікарі дивувались покращенням. Ця білизна просто яка спасіння у мене в аптеці.Отцу, 68 лет, поставили диагноз аденома простаты. Сказали, что нужна операция. Он категорически отказывается, считает что врач выкачивает деньги. Подскажите, пожалуйста, может кто знает хорошего врача-уролога, чтоб проконсультироваться по этому вопросу, слышала, что есть сейчас медикаментозное лечение аденомы. Может у кого есть опыт по этой теме? Поделитесь, плз!)))))