ABBA повертається!

• Автор теми Автор теми Мальдивский принц
  • Дата створення Дата створення
Re: ABBA повертається!

Та недавно была уже темка про АББу?

Та я ще раніше робив тему, десь рік тому, бо я ж хотів і хочу влаштовувати на Мальдівах віртуальні концерти зірок минулого і сьогодення.
Я працюю над тим, щоб у лежаки вмонтувати проектори голограм, і відпочиваючі мали можливість лежати на лежаку, а перед ними на пісочку буде розгортатися концерт. Китайці пронюхали і пропонували доволі багатецько грошей за цю технологію, та я не продав. Цу буде суто мальдівська фішка.

щоб у лежаки вмонтувати проектори голограм, і відпочиваючі мали можливість лежати на лежаку, а перед ними на пісочку буде розгортатися концерт.
А это как? Лежащий на спине на лежаке будет видеть только небо перед собой, немного моря и окрестностей по бокам, крутя головой. А вот песок с голографической АББой он видеть сможет только лёжа на пузе на лежаке. Или я что-то не так понимаю?

А это как? Лежащий на спине на лежаке будет видеть только небо перед собой, немного моря и окрестностей по бокам, крутя головой. А вот песок с голографической АББой он видеть сможет только лёжа на пузе на лежаке. Или я что-то не так понимаю?

Ну як лежачи на канапі дивитися телебачення, нічого складного.

лежачи на канапі дивитися телебачення, нічого складного.
Да, там ничего сложного, если телек висит на стене напротив глаз! А песок с пляжа - тоже на стенку повесить? Ну чтобы на нём рисовать голограммы?

Да, там ничего сложного, если телек висит на стене напротив глаз! А песок с пляжа - тоже на стенку повесить? Ну чтобы на нём рисовать голограммы?

Це як перед тобою по піску бігають дівчата, співають та танцюють,
що може бути природнішим?

Где-то в Швеции снова всплакнула Анни-Фрид
а у Агнеты снова пошли месячные.....:D
Кстати, а почему именно АББА? А не BoneyM? Почему не более поздние группы типа Depeche Mode или Rammstein? Ну или Верка-Сердючка почему не стала Вашим вдохновением при создании проекта?

Плюсую.
В Швеции миллион прекрасных исполнителей, начиная Europe и заканчивая HammerFall, но все вцепились в эту унылую АВВу.

+1

Даже Roxette намного интереснее выглядит

Назад
Зверху Знизу