Якщо не 50%, то 40 точно - дофіга.Не знаю как на netflix, но на rutracker написали что арабский и иврит переведены субтитрами (я смотрел в оригинале, субтитрами вся неанглийская речь переведена).
Провел исследовательскую работу - скачал английские субтитры, отдельно только для арабского и иврита, и полные английские субтитры - для всей речи, на любом языке. Сравнил размер субтитров в килобайтах.Якщо не 50%, то 40 точно - дофіга.
Що до перекладу арабської/івриту - я дивлюсь на говносайті в перекладі SDI Media, титрів для арабської немає. Навряд би їх стали видаляти, якщо немає власних перекладених для заміни. Да й загалом виглядає все як "тонка режисерька робота" - араби розмовляють арабською, але деякі фрази англійською, щоб їх глядач зрозумів.
Краткий сюжет может кто рассказать?
Месье знает толк в извращенияхЩо до перекладу арабської/івриту - я дивлюсь на говносайті в перекладі SDI Media, титрів для арабської немає. Навряд би їх стали видаляти, якщо немає власних перекладених для заміни. Да й загалом виглядає все як "тонка режисерька робота" - араби розмовляють арабською, але деякі фрази англійською, щоб їх глядач зрозумів.
чому саме я йолоп, по вашому? тому що не володію ангельскою?щоб тобi, йолопу, було легше зрозумiти. have you got it or you need some push? )
Это что правда по воде ходит? И снято на видео? А с чего это вдруг шарлатан??? Как бы ни один религиозный деятель никогда не ходил и не ходит по воде,Дивився цей серіал - прийом використовується нагнати загадковості і так тримати до останнього. При чому самі автори не знають месія справжній чи ні. Так можна ще три сезона назнімати - 5 хвилин може месія не справжній, потім 5 хвилин - а може справжній? Він ходить по воді, а всі герої і після цього його шарлатаном називають.
Это реально имеет место, или худсказки? агентам нефиг заниматься всякими пророками???Агент ЦРУ Эва Геллер (в сотрудничестве или в противостоянии с другими агентами/службами разных стран) решает взять ситуацию на контроль и вывести на чисту воду очередного пророка.
А мертвых не исцелял?
Реально было?!!! Странно, если б такое случилось, наверняка сенсация по всем сайтам бы гуляла, нифига не слышал.Було таке.