Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

А тем временем в Киеве уже погибли два участника беспорядков

• Автор теми Автор теми hussar
  • Дата створення Дата створення
Банкет за чей счет? Или будешь втирать что ваше стадо за свой кошт второй месяц обссыкает Киев?
пожертви. ти можеш не вірити, але навіть із наглухіших гуцульских сіл регулярно збираються кошти на майдан... я вже не кажу про те що є не мала кількість бізнесменів малого та середнього рівня готових давати не малі гроші...банда при владі дуже багатьом людям в країні не потрібна, ніхто не хоче жити в такій країні. Краще бідніше, але без гопів в держ. інститутах.

пожертви. ти можеш не вірити, але навіть із наглухіших гуцульских сіл регулярно збираються кошти на майдан... я вже не кажу про те що є не мала кількість бізнесменів малого та середнього рівня готових давати не малі гроші...банда при владі дуже багатьом людям в країні не потрібна, ніхто не хоче жити в такій країні. Краще бідніше, але без гопів в держ. інститутах.
Ты серьезно?
Если да, то чего вы вцепились в Украину? Живите еврогаличиной, лучший выход для всех

...банда при владі дуже багатьом людям в країні не потрібна, ніхто не хоче жити в такій країні. Краще бідніше, але без гопів в держ. інститутах.

"Правильно!" Давай скидывай одних бандитов и возводи своими руками на олимп власти других. Получиш со временем от них то что заслужил....Не ужели вы думаете что ваши фюреры другие? Да такие же, только со вкусом фашизма и нацизма.

Ты серьезно?
Если да, то чего вы вцепились в Украину? Живите еврогаличиной, лучший выход для всех
хто ми? включи трансляцію Грушевського, їх валом і послухай там більшість російськомовні, або з явним ЦУ акцентом. Галичани лише одні з.
Харків твій до речі ніхто не трогає. Забирайте банду ригів до себе, запевняю ніхто з галичан чи киян за ними туди не поїде.

"Правильно!" Давай скидывай одних бандитов и возводи своими руками на олимп власти других. Получиш со временем от них то что заслужил....Не ужели вы думаете что ваши фюреры другие? Да такие же, только со вкусом фашизма и нацизма.
Тягнибок, Яценюк, не знаю Кличко мутний, лише дрібні корупціонери, з якими можна дати раду. Янек і вся прилегла до нього шваль відвертий кримінал. Я взагалі, не знаю жодної іншої країни де б подібне було при владі.

там більшість російськомовні, або з явним ЦУ акцентом.

На грушевского стоят не українці - ето "штурмы" сиречь обученные парамилитарные формирования собранные отовсюду, два жмура - армян и белорус, хороший показатель того какие там украинцы

Тягнибок, Яценюк, не знаю Кличко мутний, лише дрібні корупціонери, з якими можна дати раду.
Ти мабуть дуже знайом з цією трйкою, так званою "Тритушкою", мабуть вони и тобі трошки грошей підсипають? До речі, ти в багатьох країнах жив, що розписуєшся за них?

На грушевского стоят не українці - ето "штурмы" сиречь обученные парамилитарные формирования собранные отовсюду, два жмура - армян и белорус, хороший показатель того какие там украинцы
Так вы там определитесь.
А то твои единорогомышленники орут что там ультранацисты.

- вы ж еще вчера вопили тут про "бандеровцев"?

Теперь уже - армяно-беларуские бандеровцы, не? Кого от вас ждать там завтра? Патагонских эскимосов?

Ты серьезно?

- на Майдане сегодня на вече процентнов 90 были киевляами. Приехали туда после работы на метро - я сам поднимался по эскалатору в том потоке. И я киевлян отличаю даже в большой толпе

Так вы там определитесь.
А то твои единорогомышленники орут что там ультранацисты.

******ы - ето германская национал-социалистическая рабочая партия, не надо равнять ее с чертуганами на майдане. Не доросли до высокого звания

- на Майдане сегодня на вече процентнов 90 были киевляами. Приехали туда после работы на метро - я сам поднимался по эскалатору в том потоке. И я киевлян отличаю даже в большой толпе
Так, что же получается : ві сами свой город ******и и продолжаете гадить у себя дома да еще и других приглашаете?

Не неси фігні. По-перше, вони обидва жителі цієї країни, а не приїхали звідкись. Чого в них "обученого"? Все що вони роблять гуглиться за 5хв.
Подивись на протести в Європі там все аналогічним чином робиться. Там що теж рука госдепа?

- вы ж еще вчера вопили тут про "бандеровцев"?

Теперь уже - армяно-беларуские бандеровцы, не? Кого от вас ждать там завтра? Патагонских эскимосов?

бандеры не национальность вообще то... насколько я понимаю ето такое галицайское политическое движение со своими тараканами в голове, а уж кто там кучкуется дело десятое - и патагонские эскимосы могут быть и алеутские папуасы

на Майдане сегодня на вече процентнов 90 были киевляами. Приехали туда после работы на метро - я сам поднимался по эскалатору в том потоке. И я киевлян отличаю даже в большой толпе

Не буду спорить - не знаю. Флаг вам в руки. Вернее факел - и фперед славить Стьопу.

Ти мабуть дуже знайом з цією трйкою, так званою "Тритушкою", мабуть вони и тобі трошки грошей підсипають? До речі, ти в багатьох країнах жив, що розписуєшся за них?
ну назви країну де криміналітет при владі? В Європі я таких не знаю, навіть в Росії гбшніки, що хочаб якось піддається здоровому глузду.

Не неси фігні. По-перше, вони обидва жителі цієї країни, а не приїхали звідкись. Чого в них "обученого"?

Сужу по фото в темах ХФ. Армян с Калашом и белорус с"дурой". У стандартного гражданина такие игрухи на фото обычно не встречаются.

ну назви країну де криміналітет при владі? В Європі я таких не знаю, навіть в Росії гбшніки, що хочаб якось піддається здоровому глузду.
В любой)))
Только где то у власти гопота в спорткостюмах, а где то Воры в законе в карденах и диорах.

белорус именно приехал, и стал ****** Уна-Унсо
жив в Україні вісім років, працював тут кореспондентом, в Білій церкві. Азаров який зараз розписується за всі регіони України, такий же приїзжий.

Снайперы НАТО открывают двери цветным революциям
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Сужу по фото в темах ХФ. Армян с Калашом и белорус с"дурой". У стандартного гражданина такие игрухи на фото обычно не встречаются.
фотка з калашом це проблема?

гражданство у него белорусское
і що? ти в Ірландії живеш, що не заважає тобі так палко перейматися подіями в України, а він на відміну від тебе жив тут.

фотка з калашом це проблема?

Имеется ввиду что фото армяна зажабили? Не похоже имхо.
Если нет - то фото с Калашом проблема. Для обычного человека (а именно обічній общеукраинский гражданин позиционируется вами как основная движущая сила майдана) фото с калашом - проблема. Если не брать конечно дембельский альбом.

В сухом остатке из украинских обычных граждан имеем армяна с калашом и белорусса члена УПА. Охуенно типичные украинцы

Назад
Зверху Знизу