Статус: Офлайн
Повідом.: 20412
Повідом.: 20412
Так ставайте людиною, хто ж Вам заважає...Если быть человеком, а не троллем.
Ви, навіть, не знаєте значення слова троль...
А подивіться на Ваш жаргон... У Вас взагалі крім середньої освіти, ще якась є? Невже філолог? (як для журналістської професії зазвичай).
Поясніть, як це можна писати про те, що приятелював з людиною, але не поважав її через те, що він стукач. Чи не поважали за те. що він встигав раніше за Вас настучати?Приятельствовал и с Генрихом, и Сапеляком. Сапеляка уважал. Генриха нет. Стукач.
Доречі, а Сапеляк (Царство небесне) Вас не вважав своїм приятелем і не поважав Вас. Це я точно знаю... Про Здорового не пишіть дурниці, тільки те, що Вам до нього, о-го-го.... А Здоровому просто заздрите, через те, що йому квартиру дали?
Все з Вами зрозуміло. Ну, а якщо я помиляюсь і не знаю, що Ви були за радянських часів дисидентом, то наведіть, хоч якесь Ваше діяння відоме за радянських часів. Може. якийсь-то протест, чи іще щось подібне. А то, може так статися, що Ви завтра себе оголосите першим космонавтом, а нам прийдеться і цю брехню від Вас проковтнути. Доречі, щоб Вам більше не примазуватися до дисидентства прочитайте ось про дисидентський рук в Україні (там немає тієї херні, про яку Ви кажете).
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Останнє редагування: