Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Re: 27.08.14 вторжение войск РФ

А чи не дуже ти береш на себе, "довбойоб несповний розуму"? Ти мелеш про аналітику того пономаря, у якого влучення як у прогноза погоди на неділю?
.

Шо це було ? Не Гугл перекладач випадково ? :)
Я завжди казав, шо "вони" рукожопi та ось знову пiдтвердження. :незнаю:

А чи не дуже ти береш на себе, "довбойоб несповний розуму"? Ти мелеш про аналітику того пономаря, у якого влучення як у прогноза погоди на неділю?

Тебе раніше вже макнули про якість прогнозів отого "аналітега", але звісно тобі на це відповісти нічого...

Якщо потрібно, я можу ще доповнити.

Якщо бажаєш, запощуй і далі оту пономарську ***ню, бо маєш на це право. Але не переходь межі та не нав'язуй свою думку настільки форсовано та з принизливою лайкою до усіх інших, кому не подобається ота пономарщина. Тим паче без жодних аргументів. Кожний має право на свою думку без репресій, бо це і є свобода та демократія. Я просто нагадав тобі норми спілкування. Не за те вмирала наша небесна сотня, щоб ми спілкуватися між собою, як ті орки з мордору.

одразу видно "русскоязычную челюсть"

перепост когось , не значить нав'язувати свою думку. А всього лиш тема для діалогу. Як шо конкретно ви з чимось не згодні в постах від Понамаря, то , вам ні хто не заважає , висловити з того приводу свою думку.
Перечитайте ще раз мій пост. Я не про Понамаря та його (ре)пости, а про людину що написала "Но обсирать его аналитику может только довбойоб несповна розуму або відвертий ворог!"
Тобто якщо тобі не подобається аналітика "когось" або ти з нею не згоден, то ти апріорі "глупий" або ворог. Навіть якщо той "аналітег" має дуже великі промахи по деяких своїх важливих прогнозах.

immokey, wp_ahd, valeryx
Так, у Харкові завжди розмовляв на російській, як і велика більшість харків'ян. Мова не дуже чиста бо немає практики спілкування. Пишу та писав без перекладача, гадаю що з ним було б більше помилок. Багато україномовних сіл спілкуються на суржику та різних українських діалектах, якщо бажаєте "чисту класику" - то легше її знайти та почути від дикторів, журналістів та філологів, ніж шукати на сході.
Якщо з мовою розібралися, то по суті мого попереднього поста чи є що сказати, чи ви тут тільки для "мовного контролю"? :D

Anděl;70660448 сказав(ла):
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Це ви емніп "у першому турі голосував за кошулинськогоа удругому йдіть ви *****..."? Ну наголосували, тепер ми бігаємо з кулеметами а ви все так жє повчаєте як нам жити, кого читати? Ну охуєть тепер.:незнаю:

Це ви емніп "у першому турі голосував за кошулинськогоа удругому йдіть ви *****..."? Ну наголосували, тепер ми бігаємо з кулеметами а ви все так жє повчаєте як нам жити, кого читати? Ну охуєть тепер.:незнаю:

для тебя, наверное, новостью будет, что украинцы еще с 2014 года до всяких клоунов бегают с кулеметами? Что там с торговыми партнерами *****ами - разобрались? С 24.02.2022 уже не торгуем с ними? Теперь вместо *****ов партнеры из лукашенковской беларуси?
п.с. читай кого хочешь это лично твое дело, можешь, даже приговаривать про "божью росу". Ты так и не понял, что все эти пономари, арестовичи, фейгины, швецы, ньюс эйдеры и прочие зарабатывают деньги и льют в уши то, что слушатели хотят слышать или читать

..."Я знаю, что многие думали, что я, возможно, преувеличиваю, но я знал, и у нас были данные для подтверждения, что он (путин, — ред) перейдет границу. Не было никаких сомнений. И Зеленский не хотел этого слышать, как и многие люди", — сказал Байден.

Здається, що ця ремарка мала ціллю підсилити позицію Байдена та адміністрації в очах аудиторії -- мовляв, у нас завжди була (і є) надійна розвід інформація, тож ми діяли (і зараз діємо), навіть коли усі інші були "паралізовані" сумнівами. Тобто, ми -- круті, рішучі та не граємо у лотерею. Це, дійсно, є правдою -- круті!

Не думаю, що бачити це перед усе я критику Зеленського має практичний сенс. Штати -- партнер України, а не "керівник", навіть не союзник у цій війні. Це офіціальна і практична позиція. От ******* кіл поміж ними -- це звісно ослаблювати єдність та грати на руку опонентам з усіх боків.

Чомусь ніхто не вбачив у цих словах критику Шольца та ін...

Назад
Зверху Знизу