Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Re: 27.08.14 вторжение войск РФ

Це просто в голові не вкладається.
Вони знали що це все знайдуть, побачать, і їм наср*ти.

Чудні ви всі, їй богу. Згадую під час таких "прозрінь" приклад у Ф.Іскандера, про хлопчика який дізнався що тов. Сталін також "какає"...
Типа, ну ніколи ж не могли подумать що " эті мілые мальчікі могут быть такімі жестокімі" .
Слухайте, це дика, скажена монгольська орда. І те що їх звуть Ванями та Серьожами або Ахметами, не повинно вводити когось в оману. Це тварини. Звичайні, скажені, здичавілі пси. Ті що кидаються на всіх без розбору. І на таких самих псів і на людей. Вони і були ними і будуть. Ті хто мав справу з цим кодлом не з Москви( Ті ще більш меньш цивілізовані), або жителями Білгородщини чи Смоленська. Ці також трохи більш свійські тварини. А з тими хто з Уралу Кемерово, алтая чи туви усілякі нечернозем'я та різні боки Сибіру та поволжжя. З тими справжніми *****ами. Посконними. Тими що здатні зґвалтувати свою доньку або матір. ***** сусіда ( па-сліве, а ****...), Ті що серють не в туалет, а на городі за "ізбой". Оці всі брудні, смердючі, п'яні тварини і є справжні *****и . Ті хто знав життя не з телевізора. Знав це завжди. А для когось очі відкрились лиш зараз. Але й те добре. ,що хоч зараз.
*****и не мають називатись людьми і не можуть жити з ними поряд. Як не можуть з ними в одній хаті жити скажені пси...
Але мене бісить оце "весь світ шокований..." ****а, шокований він. Типа не знав що вони робили в Сирії, Афганістані, Грузії, Чечні та десятки інших місць світу

Roman Burko

Волонтери InformNapalm знайшли дані командира в/ч 51460, 64-та окрема мотострілецька бригада, яка за попередніми даними скоїла воєнні злочини в м.Буча, Київської області.
Комбриг: підполковник Омуреков Азатбек Асанбекович
Адреса e-пошти: [email protected]
Адреса, с Князе-Волконское, р-н Хабаровский, проезд Мотострелковый, д. 3.
тел. (4212 ) 397103.
Пізніше на сайті викладемо всі дані з архівами та пояснення як ми на нього вийшли.
P.S: Окрема подяка нашому волонтеру з Грузії - Irakli Komaxidze, він робить фантастичні речі в сфері OSINT.

Але мене бісить оце "весь світ шокований..." ****а, шокований він. Типа не знав що вони робили в Сирії, Афганістані, Грузії, Чечні та десятки інших місць світу

Самі факти військових злочинів рузької орди це нікого не здивуєш.

Були часи коли не було інтернету і була залізна завіса, інформація розповсюджувалась повільніше і її простіше було приховати. Але все-рівно працювали якісь комісари, які знищували уліки. Або хоча б оголошували що розправились з ворогами народу.

Тут всі шоковані тому що все зроблено максимально цинічно. Ясно було що через годину фотографії будуть в New York Times і це нікого не хвилювало.
Ще як варіант вони настільки отупіли і деградували, що у них навіть цих комісарів не було з собою, які займаються приховуванням улік військових злочинів. Було просто одноклітинне банформування мародерів гвалтівників, одурілих від безнаказанності.

Самі факти військових злочинів рузької орди це нікого не здивуєш.

Були часи коли не було інтернету і була залізна завіса, інформація розповсюджувалась повільніше і її простіше було приховати. Але все-рівно працювали якісь комісари, які знищували уліки. Або хоча б оголошували що розправились з ворогами народу.

Тут всі шоковані тому що все зроблено максимально цинічно. Ясно було що через годину фотографії будуть в New York Times і це нікого не хвилювало.
Ще як варіант вони настільки отупіли і деградували, що у них навіть цих комісарів не було з собою, які займаються приховуванням улік військових злочинів. Було просто одноклітинне банформування мародерів гвалтівників, одурілих від безнаказанності.
Все так і є. Просто тупість та нездатність думати наперед. После нас хоть потоп. Але ж звідки у здичавілої орди мізки. Захоплення Чорнобилю, постійні чорнобаївки по всій лінії фронту та все що ми зараз бачимо. Взагалі вся ця авантюра з війною яка поховає їх усіх. Це одна велика чорнобаївка. Хіба це свідчить про наявність розуму? Якогось розрахунку здорового?. Лише кількість орди та металобрухту, який ще здатен нести смерть . Ось і весь план.

Але орда це лиш яскравий приклад усієї нації живодерів. Вони в своїй масі усі такі. І завжди такими були. Хто жив серед *****ів, навчався в школі чи служив серед них, чудово це знає. Для них немає почуття честі, гідності, провини, каяття. Вы думаєте звідки виникли " воровскіє понятія", армійська дідівщина та багато інших приколів постсовка? Українці принесли? Чи латиші? Чи може Грузини? Ні, це *****ський спосіб життя в проекції на інші сфери. Уся їхня хвалена культура та мистецтво лишь засіб відокремитись від цієї дійсності. Заявити " а я не такий, я не звичайний *****, у мене дивіться хвостик трохи смугастий, тобто я відрізняюсь від решти вбивць та живодерів.

FPbFk-BXEAQqGGq?format=jpg&name=medium.webp

Назад
Зверху Знизу