Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
просто на видухе момент выхода из мариуполя, а не входа, но то такэ

Интересно, кто тебе это сказал ?
Ролик комментируется так :
9 травня 2014 року: українські морпіхи повернули уже захоплений окупантами Маріуполь
Обережно – у відео нецензурна лексика!

6 років тому 9 травня 2014 року українські морпіхи повернули уже захоплений окупантами Маріуполь.То була перша велика перемога в нинішній війні. Це відео з репліками обурених жителів Донбасу.

За кермом БМП, яка першою прорвала так звану барикаду, був солдат строкової служби 72-ї ОМБр Дмитро Ворон. Слава героям!

Вата на гавно исходит. Вата устанавливает препятствие для наших бэх для чего ? Чтобы помещать выйти ??? Не логично. Установили помехи для того, чтобы помешать войти - да логично. Первые транспорты пронеслись - вата снова заграждение восстанавливает, выглядыввают следующий транспорт.
Мужик-****** кричит своим *****ам : пацаны, прыгаем на броню, закрываем обзор !
Для чего прыгать на броню и не давать выехать нашим войскам ? Ведь они ж мечтали об этом ? Где логика ?
А логика как раз в том, что вату коробит от того, что наши войска входят в Мариуполь .
А по сети ублюдки кремлёвские могли разогнать фейк, что это наши уходят. Разве уходят с позиций, гордо водрузив на макушку наш флаг ?
Где то вас наебали .

Бійці 54-ОМБр знищили позицію російських терористів з батальйону "Восток": "Три окупанти пішли в 200-ту бригаду". ВІДЕО безпілотника

Український воїни з 54-ї ОМБр знищили позицію російських терористів з батальйону "Восток".

Як повідомляє Цензор.НЕТ, про це на своїй сторінці в соцмережі пише Анатолій Штефан і публікує відеозапис успішної атаки.

В результаті адекватної відповіді на провокаційні обстріли окупаційного батальйону "Восток", підрозділом К-2 було знищено три вогневі позиції, житловий бліндаж, крупнокаліберний кулемет, три окупанти пішли в 200-ту бригаду", - пише Штефан у коментарі до запису.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Харитін Старський
6 год ·
Доповідаю: бригада повернулася. Хлопці майже рік не були вдома, якщо рахувати полігони та бойові злагодження, Коли прибули в частину і командир доповідав заступнику командувача, різанули серце слова: "Бригада повернулася з зони виконання бойового завдання. Троє військовослужбовців загинули смертю хоробрих." Я думаю, тієї миті кожен боєць усвідомив, що з війни він повернувся не повністю... Діма, Сашко, Сергій - пустоту, що лишилася після них, не заповниш нічим...

Це була перша на моїй пам'яті ротація, коли вояків не зустрічав навтоп родичів, і коли фото, які я робив, були значною мірою безглузді, бо всі були в масках. Але це - наша історія, можливо через багато років хтось побачить і згадає себе. Я радий, що братики повернулися, це була дуже довга, шалена ротація. Я також тішуся, що трошки взяв у ній участь - це дозволило мені побачити, як необстріляні хлопці середнім віком 23-25 років перетворюються на мужніх вояків, азартних та холоднокровних. Я ніби заново познайомився зі своїми побратимами. Побачив, яким ПОВИННО бути українське військо. Планування, координація і злагодженість підрозділів під час бою - багато інформації не можу розкривати, але скажу так: хвалене НЗФ "сомалі", мєліция ОРДЛО і кадрові спєцназьори мордора просто не знали, на кого вони нарвалися, бо втрати на тому боці колосальні.

А ось цей хлопчина у чорній масці - це Товчик власною персоною. Наш поранений побратим, про якого ми писали раніше. Коли ми провідували його в Дніпрі минулого року, Товчик лише вийшов із коми. Було складно уявити, що уже в травні він як ні в чому не бувало прийде зустріти своїх побратимів і зарядить мені кулаком у плече зі словами: "Дивись, як я можу!" 😁 Він привітав своїх братиків і став з ними у стрій. І тільки тоді я зрозумів, що - все. Нарешті ми ВДОМА...

П.С. Єслі шо, нашивочка від Revived Soldiers Ukraine у Товчика не проста ;)

#HostomelPower3018 #Леви

2f7ce917108975ebbd716cb88b414657.webp

4fcef90775f5cdff6fa906435305d1fe.webp

dcac6d0647429d891066c42f8a537f16.webp

def6b50cc0553927c41b6b0aa76e9657.webp

3545241a1d042a0f3a9002bfc9bd59d6.webp

спортсру

Пресс-секретарь президента РФ Дмитрий Песков и его супруга, олимпийская чемпионка по фигурном катанию Татьяна Навка, заразились коронавирусом.
Оба находятся в больнице.
«Да, заболел. Лечусь», – цитирует Пескова «Интерфакс».

Дмитрий Иванов 22 минуты назад
Ну,еще чуть чуть...

Клименко 7 минут назад
Ответ на комментарий пользователя Дмитрий Иванов

Даже если уже, нам всё равно не скажут

началось...

Виборча кампанія в Білорусі почалася з арештів блогерів, правозахисників і журналістів

815c89d589507c96.webp

И немношко гумору в лєнту.

eb9fb629a2ecbf8071ce12c0.webp

Мартин БрестВідстежується
16 квітня 2018 р.
#ЗСУ_це_секс
Заніматєльноє зброєведення.
Санінструктор.

Санінструктор - то таємнича зброя, я вам доповідаю. Бо «пілюлькін» спорить со старшиной по часті «ничєк». І у них с начмєдом свої тьоркі, якісь пакункі, блістери, ампули та сложні взаєморозрахунки на нєізвєстном язикє.

Санінструктор лікує все. Тупо все. Щє він лікує бистро та ефективно, бо заболєвший боєць - то невийшовший в наряд боєць, а зальот по наряду - це упавше забрало у ротного. Шо таке ротний з упавшим забралом - знає любий, хто хоч раз бачив, як Звєзда Смєрті ***ріть Татуін.

Стать санінструктором дуже просто - тре закончіть курси, знать все про все і щє про «у мене отута болить *** зна шо дай таблєтку», наничковувать всі мєдікаменти шо бачиш і не сцяти лізти в самий ****ець. І щє - рєгулярно забувать автомат.

«Док» - це поважна людина в підрозділі, бо усі вийобуються, поку зуба не заболіло, а потім йдуть до санінструктора, а він закурює ротманс, отак цинічно дивиться на тебе і говорить страшне: «Тобі *****. В шпиталь». А в шпиталь не хоче ніхто, всі хотять у отпуск, сочні чєбурєкі і йобнуть с «Рапіри». А потім він лізе в ничку, риється там, витаскує якийсь нєвєдомий таблєтос, і тобі вже хорошо.

В бою всі ***рять, а санінструктор тупо сивіє. І так було споконвіку, бо коли військо хрестоносців хєрачілось з арабами під стінами Єрусалиму - десь позаду стояв санінструктор, що опять забув меча, закурював трубку, отак цинічно дивився на розйобані в металолом доспєхі і говорив страшне: «Тобі *****. В шпиталь».

Чистить зброю, заряджайте тепляк і пам‘ятайте, шо ЗСУ - це ****))

Назад
Зверху Знизу