Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Айяйяй. Не режит слух? Не очень то правильно гуглпереводчик перевёл.

а ти, УO, й того зробити не є в стані! :D "альтернативний інтелект" не дозволяє?:незнаю:

ти он й власний "ушьчємльоннай єзик" - "малєха нє таво":іржач::браво:

Насправді повинно бути "розмовляти". Як я розумію українську,
незважаючи на те, що до мізок кісток русский. Не плутати з "россіянін"...

Та і розмовляють українською а не «на». Незважаючи що я з русіфікованого Донбасу та мене тут виправляють постійно :незнаю:

Незважаючи що я з русіфікованого Донбасу
Тоді що казати мені? В мене на цю тему зовсім прикро...
Народився у Куйбишеві, за роки СРСР, всі рідні з Курскої губернії)))
Стосовно мови, я не вважаю, шо саме вміння спілкуватися українською
мае ознаки патриотізма. Аж ніяк.
З идеальною мовою можна бути сміттям.
И патриотом Украины может быть носитель любого языка.
Хоча це моя приватна думка.

Та і розмовляють українською а не «на». Незважаючи що я з русіфікованого Донбасу та мене тут виправляють постійно :незнаю:

тебе та отаких як ти, які ся намагають повернути собі українську (за що вам- пошана й хвала), "виправляють" здебільшого ті, хто мови (жодної) взагалі не знає, а українську ненавидить люто. Не звертай на них уваги - нехай буде суржик, нехай навіть інет-перекладач - все ж краще.

Та і розмовляють українською а не «на». Незважаючи що я з русіфікованого Донбасу та мене тут виправляють постійно
Нічого страшного. Так, виправляючи один одного, і будемо вчитися говорити і писати правильно. Тільки робити це треба тактовно, а не в грубій формі.

З идеальною мовою можна бути сміттям.
И патриотом Украины может быть носитель любого языка.
У меня есть подшефный, старлей спецуры, он вообще редко говорит, да и то на русском. За него сепары 70 т зелени дают.Фото, где он спит на ВОПе под снегом, у меня как напоминание.Ни разу сам ничего не попросил

Я зайшов сюди тільки для ясності,а коли Україна буде писати казати на українській мові.
КОЛИ МОДЕРИ БУДУТЬ БАНИТЕ За кат-цапську мову???
Якщо ви УКРАЇНЦІ,хочете вижити пора зайнятися своєю КРАЇНОЮ.
Ааааа,правильно "КАКАЯ РАЗНИЦА"
Я вам покою не дам, ніколи!!!
Правильно! Давай поработаем на русскую пропаганду..
Давай дадим им повод в очередной раз раструбить по всем каналам, что за русский язык в Украине расстреливают.. может на этот раз получится всё-таки харьковских бабушек подложить под украинские БТРы, чтобы те в город не въехали, пока "братушки" будут спасать вот таких "забаненных".

"Какая разница"- не про язык.
"Какая разница"- про мировозрение.

А украинец может говорить хоть на русском, хоть на хурду, хоть на мандарин... лишь бы оставался при этом Украинцем.

Харе уже провоцировать... и так на соплях страна держится.. на тоненьких таких... прозрачных...

Кстати.. мне понравилась реакция Зеленского на дело Ермака и его брата.. типа "А чё это я должен на всё реагировать?!"....

Предаставляю такого Порошенко.. "А шо, так можно было??!!! Так шош я??!!":рл:

Клоуны- такие клоуны... :граюсь:

Мерятся кто больше музыки знает суда https://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=4880401

Та да, надо ещё котиков с ошейником цветов флага начать постить, в теме вторжение.
ЗЫ сидя в Литве, периодически пописывая в интернете на хреновом украинском и ****еть " не дам покоя" это охуенно.
Расскажи как помог стране, беспокойный, я же не прав так реагируя?

Это не троллинг, это звездный час Лукашенко:D

Лукашенко предложил покупать российскую нефть по $4 за баррель.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

EUlSzabVAAAIynC?format=jpg&name=medium.webp

Назад
Зверху Знизу