as2666alkah
Привіт!
Статус: Офлайн
Повідом.: 4938
Повідом.: 4938
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
казати на українській мові.
Насправді повинно бути "розмовляти". Як я розумію українську,Айяйяй. Не режит слух?
Айяйяй. Не режит слух? Не очень то правильно гуглпереводчик перевёл.
Насправді повинно бути "розмовляти". Як я розумію українську,
незважаючи на те, що до мізок кісток русский. Не плутати з "россіянін"...
Тоді що казати мені? В мене на цю тему зовсім прикро...Незважаючи що я з русіфікованого Донбасу
Та і розмовляють українською а не «на». Незважаючи що я з русіфікованого Донбасу та мене тут виправляють постійно![]()
Нічого страшного. Так, виправляючи один одного, і будемо вчитися говорити і писати правильно. Тільки робити це треба тактовно, а не в грубій формі.Та і розмовляють українською а не «на». Незважаючи що я з русіфікованого Донбасу та мене тут виправляють постійно
...
патриотом Украины может быть носитель любого языка.
...
У меня есть подшефный, старлей спецуры, он вообще редко говорит, да и то на русском. За него сепары 70 т зелени дают.Фото, где он спит на ВОПе под снегом, у меня как напоминание.Ни разу сам ничего не попросилЗ идеальною мовою можна бути сміттям.
И патриотом Украины может быть носитель любого языка.
Правильно! Давай поработаем на русскую пропаганду..Я зайшов сюди тільки для ясності,а коли Україна буде писати казати на українській мові.
КОЛИ МОДЕРИ БУДУТЬ БАНИТЕ За кат-цапську мову???
Якщо ви УКРАЇНЦІ,хочете вижити пора зайнятися своєю КРАЇНОЮ.
Ааааа,правильно "КАКАЯ РАЗНИЦА"
Я вам покою не дам, ніколи!!!
Мерятся кто больше музыки знает суда https://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=4880401