Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Шо за движ да еще и с Кадыровым во главе?

ETErK1DXgAAV6Rn?format=jpg&name=small.webp

Дороу, малороси, як ви, всі вже повернулися з Маршу Добровольців? Ви ж такі, мамкини добровольці. Доречі, де ваші протести проти *****ого ермака з *****ою перспективою визнання терористів стороною переговорів, чому знов тільки праворадикали двіжують??? І ще питання, у випадку з сивохою то були авакянци і нацжони, чи нормальні хлопці??

О, бухое зелибобо_11 причапало)

============

Rocksolyana Khmara

Так, от, дорогі друзі! Сьогодні вже багато ЗМІ ( навіть підконтрольних олігархам) і декілька політичних партій, в тому числі і частина партії «Слуга народу», заявили, що підписані 11 березня нові протоколи у Мінську - неприпустимі, бо легалізують ОРДЛО і виводять агресора Путіна на рівень миротворця, а нашу війну з Росією перетворюють на внутрішньодержавний кофлікт, а іншими словами - громадянську війну. Партія ж «Голос» сьогодні навіть перейшла від слів до активних дій і пікетувала АП.
А от Президент Зеленський мовчить... Як у рот води набрав. Про те, як мити руки і полоскати я*ця розказував сьогодні у своєму черговому веукраїнському зверненні до нації, а от про чергову Мінську Зраду промовчав.
Так що, треба думати п. Зе, що це ваші з Путіним узгоджені протоколи там підписали «клоуни від української політики»?!
Як на мене, то вже всі ЧЕРВОНІ ЛІНІЇ вами ПЕРЕЙДЕНІ.
Я довго залишалася віруючою вашій брехні і облуді, бо мені хотілося вірити вам, такому по- акторськи щирому, доброму і люблячому людей. А Ви - звичайна технологія і черговий обман українців, олігархами. Вони вирішили підставити вас, як маріонетку, яка нічого не смислить у політиці, як ляльку, якою можна буде управляти і спрямовувати.
Пане, Президенте Володимир Зеленський, думаю, Ви ще маєте малесенький шанс, вирватися із запланованого сценарію і стати на чолі української історії, в найважчі наші часи. Коли героїчне протистояння українського народу віковічному ворогові людства - московському імперіалізмові, наклалося на надзвичайну ситуацію у світі в зв‘язку з пандемією коронавірусу. Ви ще маєте трошечки часу, щоб взяти ситуацію під свій контроль і запевнити всіх цих ляльководів і підписантів, що всі їхні фокуси нелигітимні, бо в Україні є діючий Президент. І він не дозволить поставити воюючий Народ України на коліна перед ворогом!
Ми ще сподіваємося від вас, але вже не СЛІВ, а ДІЙ! Поспішіть, бо загинете, як гинули зрадники у всі віки.
І запам’ятайте: Ми, Український народ, не дамо вам з сивохами і путіними на пару, злити Україну в сортир....
Не за це загинула Небесна Сотня і тисячі Українськіх Воїнів за всі ці роки війни. Ми не дамо вам розчавити те, за що вони поклали свої дорогоцінні життя.
Якщо Ви не схаменетеся, тоді, нехай вас не дивує те, що буде далі... А далі буде

ДЕПУТАТИ ЛЬВІВЩИНИ ВИСТУПИЛИ ПРОТИ "МІНСЬКИХ УГОД ЄРМАКА"
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Киев

Посольство России

2c79bceaff3d9e0d9d809ef4944b59d2.jpg

81b4d4a11fb879a53122deede014232d.jpg

aa24c806c9366feb68590ad98a2a0d2a.jpg

d545bbf7a72ff531e5e3636d1495bbed.webp

Доречі, де ваші протести проти *****ого ермака з *****ою перспективою визнання терористів стороною переговорів, чому знов тільки праворадикали двіжують???
Тільки праворадікали.:кручусь:А ти з якого марша шойно повернувся?
Доречі де ти почув про єрмака я виключно Зелю Геть чув !
І ще питання, у випадку з сивохою то були авакянци і нацжони, чи нормальні хлопці??
Маєш шо розповісти про свою особисту участь в цій акції.Ну ї?

День українського добровольця у м. Краматорськ Донецької області.

Добровольці,госпітальєри,капелан,волонтери,військові,цивільні.

d2b3a0c5cf4d90e9adb5068e781d5e1b.webp

c0d4248bba6cdf1fba00f29a26b5f74a.webp

6f0db052a8c26da8fb12628b2f773a72.webp

40572e14b1055c48a8831337e0746a49.jpg

436ee9e230c8b26afab89f21c937bb32.webp

db6ddec818c4ab2388d612152a724202.jpg

66d1c185063b1acd793681254d5d5c73.webp

Тільки праворадікали.:кручусь:А ти з якого марша шойно повернувся?
Доречі де ти почув про єрмака я виключно Зелю Геть чув !

Маєш шо розповісти про свою особисту участь в цій акції.Ну ї?
Довбень, як я можу прийняти участь, якщо я в армії???)):confused::іржач:

Кремль готовит «молдавський сценарий» для Украины?

На фоне обострения со стороны российских оккупационных сил на Донбассе и очередного витка репрессий Кремля против крымских татар в Бахчисарае, состоялись переговоры Трехсторонней контактной группы в Минске. В заседании приняли участие председатель офиса Президента Украины Андрей Ермак и заместитель главы администрации путина – Дмитрий Козак.

Довбень, як я можу прийняти участь, якщо я в армії???))
Не приймав.зрозуміло.:)Бо там добровольці 14-15 років були яким на відміну від тебе зеля не до вподоби.Шо з ними не так?
ЗІ.
Доречі ромчику в твоїй так сяк українській вуха нижньотагильского сленгу стирчать завишки зросту зеленого ****окомандуючого.

Не приймав.зрозуміло.:)Бо там добровольці 14-15 років були яким на відміну від тебе зеля не до вподоби.Шо з ними не так?

З ними все так, які питання??? Не розумію яким боком до них ви, користувачі цієї гілки?:confused::рл:
Доречі, нагадаю, це зеля запровадив цей день, бо великому сивому гетьману на такі дрібниці відволікатися було недосуг....

Назад
Зверху Знизу