Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
ch800_d_850-777x437.jpg

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Все, пора зебедлана міняти,ато дальше буде гірше.
Слава Україні!:україна:

"Людина яка пародіювала президента, сама стала пародією на президента"
(с) Д. Чекалкін

В январе телеканалы установили антирекод по упоминанию оккупированного РФ Крыма в новостях. ИНФОГРАФИКА
В январе вопрос оккупированного РФ Крыма практически не освещался в телевизионных новостях.
Как информирует Цензор.НЕТ, об этом пишет "Детектор медиа".

Роман Цимбалюк
41 мин. ·
Идея «поменять» Крым на Донбасс не нова.
Торговцам своей страной «ради мира», хотелось бы напомнить: чтобы что-то поменять - нужно поинтересоваться, а что думает **********.
Ответ будет такой: да, берём, и вы забываете о Крыме навсегда.
По Донбассу - ещё проще: «нас там нет», но Украина обязаны признать оккупационные администрации.
Почему часть украинской власти думает, что Кремль в принципе готов заканчивать войну и тем более уходить из оккупированных территорий? На основании чего делают такие выводы?
Может, потому что Володимир Зеленський в глазах путина «увидел» желание закончить войну?
Это аргумент, конечно.

Ответ на очередную попытку зебилов "договориться посередине"

УП
Пресс-секретарь президента РФ Дмитрий Песков заявил, что Крым не может быть объектом какого-либо "размена", в том числе ради подачи воды на полуостров со стороны Украины.

Источник: ТАСС
Прямая речь: "Крым не может быть объектом каких-либо разменов.Если есть какие-то предложения по дополнительному водоснабжению - на коммерческой или на иной основе - они могут быть рассмотрены".
"Тему контроля за границей нужно сначала проговаривать с представителями Донбасса, с представителями двух самопровозглашенных республик".

"Без осуществления этих контактов очень трудно что-либо сказать. Пока с большой долей уверенности можно предположить, что они, конечно же, будут против того, чтобы менять суть и сущность минских договоренностей, под которыми стоят визы представителей этих двух регионов".
Детали: Таким образом Песков отреагировал на заявления главы фракции "Слуга народу" Давида Арахамии о возможности возвращения Киеву контроля над границей на Донбассе в обмен на поставки воды в Крым.

*****асу в очередной раз напихали от души со всех сторон и он решил извиниться.

David Braun
1 ч. ·
Шановні друзі, мої вчорашні слова про воду наробили багато шуму і сьогодні ми змушені виправдовуватися за те, чого не було.

Розумію, що ми живемо в епоху пост-правди, тому хочу розповісти про все по порядку:

1. У нашій фракції ніколи не піднімалося питання про відновлення водопостачання до Криму. Наша позиція була і залишається незмінною – Автономна Республіка Крим є незаконно анексованою частиною України, відновлення суверенітету над якою ми будемо добиватися всіма законними способами;

2. Ідея про відновлення постачання води на півострів в обмін на виведення російських військ з Донбасу не моя. Якщо ви уважно подивитеся ефір, то побачите, що таку постановку питання озвучив ведучий і запитав яка моя особиста думка з цього приводу.

Можете в цьому самі переконатися – подивіться це відео з 05 хв. 07 сек.:

3. Питання було сформульовано так, ніби альтернативних варіантів не існує, і я відповів, що вважатиму це достатнім компромісом. І тричі! повторив, що це моя особиста позиція.

4. Питання компромісів насправді дуже складне для нашого суспільства. Хтось вважає, що нехай краще ллється вода, ніж проливається кров солдат. Хтось з цим категорично не погоджується. Але всі ми точно погоджуємося з тим, що хочемо кращого майбутнього для своєї країни, але не за рахунок поступок у питанні суверенітету і територіальної цілісності.

5. Сьогодні, коли я не в прямому ефірі, я скажу, що за таким нібито простим питанням як вода, стоїть серйозний юридичний і дипломатичний зміст. І на нього не можна відповісти за 30 секунд на ток-шоу. І нехай це буде для мене наукою на майбутнє.

Окремо хочу принести вибачення громадянам України, переселенцям, кримчанам, яких могли образити мої слова, навіть попри те, що вони були вирвані з загального контексту і насправді були трактовкою припущень, озвучених не мною.

Я ріс в Миколаєві, кримчани – наші сусіди. Я дуже люблю Крим, і ми ніколи не допустимо будь-яких форм легалізації незаконної анексії наших територій. Крим був, є і буде частиною України.

Двадцять п’ять життів, які назавжди увійдуть в історію України... У Міноборони вшанували загиблих захисників України

Сьогодні, 12 лютого, в Міністерстві оборони України відбувся щоденний ранковий церемоніал вшанування захисників України, які загинули цього дня у різні роки та внаслідок російської збройної агресії на Сході України.

У заході взяли участь рідні полеглих Героїв, офіцери та працівники структурних підрозділів оборонного відомства, Генерального штабу Збройних Сил України, Командування об'єднаних сил ЗС України, представники Національної гвардії України, військовослужбовці Київського гарнізону, курсанти навчальних закладів столиці, вихованці Київського військового ліцею імені Івана Богуна та слухачі Української військово-медичної академії та численні гості.

Також вшанувати пам'ять загиблих українських захисників прибули командувач Медичних сил Збройних Сил України генерал-майор медичної служби Ігор Хоменко, радник Федерального міністерства оборони Федеративної Республіки Німеччина з питань військово-медичного забезпечення генерал Дірк Рафаель та помічник аташе з питань оборони при Посольстві Федеративної Республіки Німеччина в України старший лейтенант Карен Гаак.

Дзвін Пам’яті пролунав двадцять п’ять разів...

У цей день в 2015 році віддали життя, захищаючи Україну від російського агресора:

Сержант АСМОЛОВ Андрій Вікторович, 40-й окремий мотопіхотний батальйон.

Сержант БОЙКО Олександр В’ячеславович, 93-я окрема механізована бригада.

Старшина БОНДАР Василь Васильович, 128-а окрема гірсько-піхотна бригада.

Солдат БРАУХ Андрій Васильович, 30-а окрема механізована бригада.

Солдат ГИРМАН Сергій Миколайович, 40-й окремий мотопіхотний батальйон.

Капітан КОМАРОВ Олексій Миколайович, 30-а окрема механізована бригада.

Солдат КОСТЬ Ярослав Васильович, 128-а окрема гірсько-піхотна бригада.

Молодший сержант КРАВЧЕНКО Олександр Дмитрович, 169-й навчальний центр Сухопутних військ.

Солдат ЛІСОВЕНКО Дмитро Іванович, 40-й окремий мотопіхотний батальйон.

Старший лейтенант МАРКВАС Ігор Йосипович, 13-й окремий мотопіхотний батальйон.

Майор ПОСТОЛАКІ Віталій Андрійович, 128-а окрема гірсько-піхотна бригада.

Старший прапорщик СУСЛИК Володимир Михайлович, 79-а окрема аеромобільна бригада.

Старший солдат СУЩУК Микола Володимирович, 30-а окрема механізована бригада.

Лейтенант медичної служби ТРЕПКО Владислав Віталійович, 30-а окрема механізована бригада.

Старший солдат ФЕДОРЧЕНКО Сергій Сергійович, 40-й окремий мотопіхотний батальйон.

Старшина ШЕВЧЕНКО Олег Іванович, 40-й окремий мотопіхотний батальйон.

Молодший сержант ШУЛЬГА Володимир Олександрович, 30-а окрема механізована бригада.

Солдат КАМІНСЬКИЙ Андрій Ігорович, Національна гвардія України.

Солдат МЕЛЬНИЧУК Роман Вікторович, Національна гвардія України.

Сержант ПАНЧУК Володимир Феліксович, Національна гвардія України.

Сержант ПОЛІЩУК Анатолій Олександрович, Національна гвардія України.

Солдат САМОЛЕНКО Володимир Іванович, Національна гвардія України.

Солдат ТУРКОВ Ігор Леонідович, Національна гвардія України.

У 2016 році під час виконання завдань Місії ООН зі стабілізації у Демократичній Республіці Конго загинув капітан ПАХАЙ Сергій Васильович.

У 2018 році внаслідок російської збройної агресії загинув молодший сержант СИСКОВ Дмитро Вадимович, 58-а окрема мотопіхотна бригада.

Присутні вшанували пам’ять захисників України хвилиною мовчання та поклали квіти до Стели Пам’яті.

Вічна пам’ять Героям, які полягли в боях за нашу вільну, незалежну Україну!

Дарка Оліфер
1 ч. ·
Сьогоднішнє засідання ТКГ в Мінську відбулося в 5 річницю підписання Комплексу заходів з виконання Мінських угод. Ця домовленість України, Франції, Німеччини та РФ зупинила крупномасштабні бойові дії, кровопролиття, щоденну загибель десятків українських громадян і дала можливість повернення миру до України.

Мінські угоди отримали новий імпульс під час зустрічі лідерів країн Нормандської четвірки в Парижі і саме на виконанні домовленостей учасників саміту зосереджено роботу української делегації в Тристоронній контактній групі.

Практично погоджено одну з ділянок розведення в районі н.п. Гнутове, яку раніше було запропоновано українською стороною, триває робота над погодженням інших. Акцентовано увагу на необхідності забезпечення повного та всеосяжного режиму припинення вогню, який зараз порушується з боку НЗФ ОРДЛО.

За даними СММ ОБСЄ, з початку року їхні патрулі 146 раз не були допущені на території ОРДЛО. Українська сторона наполягає на забезпеченні цілковитої безпеки роботи співробітників місії, також СММ ОБСЄ повинна мати безперешкодний доступ до всієї території України, як це передбачено її мандатом.

всем доброго утра!

Нідерланди відхилили пропозицію Москви щодо переслідування трьох росіян, підозрюваних у причетності до катастрофи рейсу MH17 авіакомпанії Malaysia Airlines в 2014 році.

всем доброго утра!

Нідерланди відхилили пропозицію Москви щодо переслідування трьох росіян, підозрюваних у причетності до катастрофи рейсу MH17 авіакомпанії Malaysia Airlines в 2014 році.

А что было за предложение?

Президент Володимир Зеленський увів до персонального складу Ради національної безпеки керівника Офісу Президента Андрія Єрмака та вивів звідти Андрія Богдана.

Профильный комитет Верховной Рады принял решение о невозможности поставок воды в Крым до его деоккупации. Об этом в четверг сообщил депутат парламента от фракции партии Петра Порошенко «Европейская солидарность» Алексей Гончаренко.

Депутат от "Слуги народа" предложил продавать воду в Крым по цене российского газа

Катастрофа МН17: названа дата первого заседания суда в Гааге (Нидерланды)
==========
В Нидерландах обнаружили третью за два дня бомбу в почтовых отделениях

Но я уверен, что это чистой воды совпадения.

:рл:

американцам надо больше чем нам?

Сенаторы США едут в Киев, чтобы убедиться, что Зеленский помнит о стратегическом партнерстве.
Американские Сенаторы Крис Мерфи (штат Коннектикут), Рон Джонсон (штат Висконсин) и Джон Баррассо (штат Вайоминг), являющиеся членами подкомитета по международным отношениям Сената США в Европе и сотрудничества в сфере региональной безопасности, встретятся с президентом Украины Владимиром Зеленским в Киеве в пятницу. Об этом говорится на официальном сайте Криса Мерфи.

Назад
Зверху Знизу