Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
В российском поселке Рамонь (Воронежская область) произошло покушение на ******** депутата президентской партии "Единая россия".
Так, на ул. Ильинской произошел взрыв во время того, как избранник Николай Фролов подошел к своему автомобилю Kia Sorento. Об этом сообщает Рoliteka.net со ссылкой на соцсети.
В результате сам автомобиль не особо пострадал, а вот депутат получил тяжелые травмы, его доставили в реанимацию. У избранника сильно пострадали ноги.

Конгрес США зосередиться на підтримці середземноморських партнерів, таких як Ізраїль, Греція і Кіпр, прагнучи протистояти Росії і Туреччини.

Женщина расцеловала один из вагонов. По следам от губной помады видно, что она "нарисовала" на поезде слово "ура". Это пенсионерка сделала, целуя транспорт сообщением из России в оккупированный Крым.

cf47a0f64a2465361d.webp

Лариса Сарган
36 мин.
Майте чергову порцію ПЦ з коридорів Генпрокуратури.
Ой, вже Офісу генпрокурора (Змінили заднік для брифінгу)

Спочатку трохи історії для нагадування.
17 липня 2014 року у небі над Донбасом був збитий Літак Boeing 777 компанії Malaysia Airlines, що виконував регулярний рейс МН17, унаслідок якої загинули всі пасажири та екіпаж (загалом 298 осіб).

Міжнародна слідча група встановила, що літак збитий зенітним ракетним комплексом «Бук» російського виробництва. Влада Австралії та Нідерландів офіційно звинуватили Росію в катастрофі літака. А вже у 2019 були оголошені перші підозри.
У березні 2020 у Нідерландах має розпочатися судовий процес над винними у збитті пасажирського літака.
А тепер найцікавіше.
Прокурорів, що входили в міжнародну слідчу групу, ЗВІЛЬНЕНО!

Ще раз: ЗВІЛЬНЕНО керівника слідчої групи по МН-17 від України та єдиного прокурора від України. Цю інформацію я отримала від колег з ...Нідерландів.
Фред Вестербеке, голова міжнародної Спільної слідчої групи (JIT), після такої новини особисто прилітав до Києва, але наш генпрокурор не знайшов для нього часу! Знайшов час заступник. Ніпрошо.
Що ми, врешті, маємо?
Маємо відкрите бажання з боку керівництва ГПУ «злити» слідство по МН-17.
Чому?
На це питання я теж шукаю відповіді, як і в інших гучних справах, де є слід Росії та гучні прізвища з минулого накшталт Януковича і ко.
ДУМАЙ.ТЕ

Из ГПУ уволен единственный прокурор от Украины в международной следственной группе по делу МН-17, - Сарган
Руководство ГПУ хочет "слить" следствие по сбиванию МН-17
Об этом на своей странице в Фейсбуке написала пресс-секретарь экс-Генпрокурора Юрия Луценко Лариса Сарган, передает Цензор.НЕТ.

Женщина расцеловала один из вагонов. По следам от губной помады видно, что она "нарисовала" на поезде слово "ура". Это пенсионерка сделала, целуя транспорт сообщением из России в оккупированный Крым.

Там буквы Д явно не хватает...

Виталий Портников
2 ч. ·
Якщо Путіну вдасться приєднати Білорусь, то вже наступного дня після аншлюсу він займатиметься Україною, її поглинанням. Займатиметься куди більш серйозно, ніж досі. Тому що Союзна держава, до складу якої увійдуть тільки Білорусь і росія, Путіну зовсім не є цікавою.
Російської імперії без України не буває за визначенням.

Виталий Портников
5 ч. ·
Если государственный деятель примеряет политический костюм Гитлера, выступает с реваншистскими речами, не боится угрожать оккупацией соседним странам и даже осуществляет эту оккупацию, если он с помощью пропаганды развращает собственных сограждан шовинистическими лозунгами и старается заменить естественный страх перед войной и кровопролитием людоедским "можем повторить", не стоит убаюкивать себя иллюзией, что он успокоится, взволнуется из-за экономических трудностей, подавится Крымом или Донбассом и больше ничего не захочет. Не стоит рассчитывать, что даже если сто раз повторить, что россия - не враг НАТО, она при Путине станет другом альянса. Не стоит Макрону превращаться в Даладье, а Трампу - в Чемберлена. Не стоит себя обманывать и, как точно замечает Владимир путин, не стоит себя пятнать.

Какой удар !
Не знаю, прямо, как Балик перенесёт такую новость. Страшное известие несу я в твой дом,Балик .)

россия закроет въезд американцам в ответ на санкции против Nord Stream 2
Даже не знаю, как жить-то дальше.. Это ведь я теперь рискую никогда не увидеть бескрайние таёжные просторы.. Ужас просто.. ужас.. (лень искать рыдающий смайлик).

Та да, нет.:іржач::браво:
Особенно в теме Тори про Голодомор пользователь Бен Гур изошел нагавно...Я ему даже поверил, ведь евреи не врут. ******, ******, чуть ли не всех его соплеменников отправил в гестаповские застенки Константиновки и Бахмута, а потом сжег лично в крематории. При этом крематория там отнюдь нет. Но это херня, главное, что я понял, да, я ******. Что сподвигло таки на тщательное изучение "майн кампф" и там сказано очень много умных и рациональных вещей. Вот так.
Майн Кампф- очень глупая книжка. И совершенно неинтересная.
И да.. евреи врут... впрочем, как и все остальные. И даже.. не поверишь.. ошибаются и зачастую дают эмоциям взять верх над разумом.
Бывает.. :незнаю:

В российском поселке Рамонь (Воронежская область) произошло покушение на ******** депутата президентской партии "Единая россия".
Так, на ул. Ильинской произошел взрыв во время того, как избранник Николай Фролов подошел к своему автомобилю Kia Sorento. Об этом сообщает Рoliteka.net со ссылкой на соцсети.
В результате сам автомобиль не особо пострадал, а вот депутат получил тяжелые травмы, его доставили в реанимацию. У избранника сильно пострадали ноги.
Господи! Ну слава Богу, машина цела!!

Демократична Сокира
40 мин. ·

Привіт, любі.

Це Сокира, і це відповідь на питання “Що ми будемо робити, і чи є в нас план, якщо буде повна ср… зрада?”

Давайте поміркуємо разом.

Нова влада робить свої справи в турборежимі - швидко, безкомпромісно, пафосно та тупо. Часто речі, що вона робить, небезпечні для держави, а подеколи - і для неї самої. Вона не дуже розумна.

Ми реагуємо на цю шкоду. Які в нас є для цього засоби - з тих, про які можна писати на Фейсбук?

Це мітинги та акції. Там, де ми не можемо взяти напором, ми беремо креативом. Там, де нам не вистачає власних сил, ми приходимо з друзями.
Це розслідування та розгін здобутої інформації. Те, що мали б робити журналісти, але якось не завжди складається.
Це походи в посольства і розмови з експертами - справжніми, а не фейсбучними.
Це перемовини з партнерами - часто непрості і не завжди приємні.
Це заклики, скарги та петиції, це збори коштів та електронні голосування, це власні відео та виступи в медіа.
Це все, що допомагає розповсюдити наші послання. Допомагає розповісти, що влада робить не так, і як цьому завадити.

Чи це приносить користь?

Так. Ми звертаємо увагу людей на те, що вороги нашої країни та друзі власних карманів хочуть приховати. Ми робимо життя продажних суддів незатишним, ми змушуємо політиків знати, що їх дії не проходять непоміченими, бачити та чути людей, які дивляться на них недобрим, рішучим оком. І не тільки в Києві, але і в регіонах. Скоро робитимемо те саме і за кордоном - ми створюємо мережу міжнародних осередків, що дозволить нам дошкуляти жулікам, куди б вони не намагалися поїхати.

Нам вдається - і це інколи дивує нас самих. Нацбанк (як і раніше Нафтогаз) із нашою допомогою відмахується від олігархів. Разом із численими колегами по Руху опору капітуляції та друзями з парламентських фракцій ми змусили владу зрозуміти, що просто піти на поводу у росіян та вати - погана ідея. А, повірте, такі настрої були панівними ще кілька місяців тому.

Чи ми задоволені собою?

Ні. Ми хочемо більшого. Нас не вистачає реагувати на всю мерзоту, що твориться щоденно. Сотні активістів не в змозі ходити на мітинги сім днів на тиждень. Якщо ви вважаєте інакше, будь ласка, приєднуйтесь - ви наша знахідка!

Щоб не розпорошувати наші сили, ми обрали приорітети. Як кажуть американці - pick up your battles.

Зараз наші битви - це:

порятунок суверенітету. Ми не дамо влади прогнутися під російським тиском,
захист інтересів активної частини суспільства - активістів, ветеранів, волонтерів. Наприклад, інтересу не сісти у в’язницю тому, що лівому копиту влади так закортіло,
порятунок банківської та фінансової системи, а також державного бюджету, від рейдерства Коломойського, Суркісів та інших “бізнесменів-патріотів”.

Ми б з радістю робили інші речі. Автор цих рядків волів би більше говорити про вільний ринку та право на самозахист, і менше часу витрачати на відморожування м’яких тканин на мітингах проти Коломойського чи за те, щоб його побратимів випустили з полону власної поліції.

Але ми розуміємо, що якщо банківська система України впаде - вільного ринку в нас ще довго не буде (право на самозахист, щоправда, стане втричі актуальнішим). А якщо кордон впаде - дискутувати доведеться з ЗС РФ. Тому саме так зараз вибудувані наші пріоритети.

Ми не маємо жодних симпатій до нинішної команди влади. Але бачимо рейтинги, і знаємо, що зараз краще стримувати цю владу в межах пристойності, ніж запустити нову “перезагрузку”, в результаті якої “народ-телеглядач” замість Зеленського обере Дубінського.

Саме тому ми виходимо з червоними лініями, а не відразу з закликами “Геть!”. Із транспарантами, а не з чимось, що заборонено Конституцією. Не тільки тому, що ми шануємо Основний Закон - хоча це беззаперечно - але й тому, що знаємо, що метод “Данко, рви нирки, вони горітимуть!” Україну зараз не врятує.

Якщо вас цікавить, чи готові ми до будь-якого розвитку подій, подумайте, скільки серед наших активістів ветеранів та волонтерів. Подумайте, чи слід сумніватися в нашій готовності захищати Україну навіть ціною великих особистих втрат.

Але це вже буде не фейсбучна розмова.

А поки - ми стоїмо там, де стоїмо, і тримаємо наші фронти там, де можемо.

І так. Щоб робити це, ми потребуємо вашої допомоги. На кожній акції, скільки б їх не було. Ми потребуємо ваших рук і ваших грошей, вашої наснаги і вашої винахідливості.

Ми все одно будемо робити своє до останнього.

Але чи ми впораємося - залежить від того, чи станете ви поруч.

Співзасновник «Демократичної Сокири» Victor Tregubov

Даже не знаю, как жить-то дальше.. Это ведь я теперь рискую никогда не увидеть бескрайние таёжные просторы.. Ужас просто.. ужас.. (лень искать рыдающий смайлик).
Думаю, что вы это переживете, сэр и пускай это будет самой большой и неразрешимой проблемой в жизни.
Майн Кампф- очень глупая книжка. И совершенно неинтересная.
И да.. евреи врут... впрочем, как и все остальные. И даже.. не поверишь.. ошибаются и зачастую дают эмоциям взять верх над разумом.
Бывает.. :незнаю:
Не глупее остальных. Я вот как-то Гади Савченко мемуары читал в полевом сортире...мда, бумага, должен сказать, жесткая. И это...сэр, вы с особым цинизмом разрушили последние мои иллюзии насчет евреев.:незнаю:

наверное уже удалено, хотела пожаловаться, там уже ерор.

Кримський міст тепер цілком можна назвати військовим об’єктом – координатор ІС

Детальніше читайте на УНІАН:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Нічого не видалено, тільки но зайшов по ссилці, потім просто на сторінку *****ів, все на місці, ось скрин. Прийміть участь допоможіть видалити *****ів з українського сегменту соціальних мереж.

Вкладення

• Screenshot_20191226-203252.webp
    Screenshot_20191226-203252.webp
    80.9 КБ · Перегляди: 294
Не глупее остальных. Я вот как-то Гади Савченко мемуары читал в полевом сортире...мда, бумага, должен сказать, жесткая. И это...сэр, вы с особым цинизмом разрушили последние мои иллюзии насчет евреев.:незнаю:
Не.. ну если сравнивать с мемуарами Савченко, то наверное.. я этот титанический труд не читал, но могу себе представить.
Не те ты книжки читаешь.. ой, не те!
Впрочем.. тут уже дело вкуса. Я сам иногда читаю такую дрянь, что стыдно признаться.

Я никогда не скрывал ни своих ******ских, ни тем более ******ских предпочтений.

Тому що це повна фігня і "Микола Бульба" пише для руських "патріотів України"))), а мегапіксиль з якогось дива це репостить)))

Нічого не видалено, тільки но зайшов по ссилці, потім просто на сторінку *****ів, все на місці, ось скрин. Прийміть участь допоможіть видалити *****ів з українського сегменту соціальних мереж.
Можешь прямую ссыль дать? У меня что-то не переходит туда. Я на такие заявы жалуюсь вседа.

Можешь прямую ссыль дать? У меня что-то не переходит туда. Я на такие заявы жалуюсь вседа.

Ну куди ще пряміше? Я ж давав, гаразд продублюю
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Або у пошуковіку фейсбука починай вводити назву групи, цей *****ський пост недавно був і ще там є!

19 декабря ботоксный гном всея Орды-*******и-Расеи, вован путин, известный всему миру,
как ху@ло :D, на одной из своих пропагандонских "прессух", назвал украинское Причерноморье
"исконно русской территорией", с которой надо "разобраться"....

"Исконные русские территории - это болота под Москвой", - Херсонский горсовет ответил путину.

Херсонский горсовет принял обращение в ответ на слова президента страны-агрессора
Владимира путина об "исконно русских землях".

Обращение поддержали 33 депутата горсовета
"Причерноморье настолько прекрасно и далеко от московских болот, мне трудно представить себе, как
путину могло прийти в голову, что россия к нам имеет какое-то отношение. Юг Украины - этнически,
ментально, географически, культурно украинский. Всегда был украинским и всегда будет", - отметил
городской глава Херсона Владимир Николаенко.

"Исконные русские территории - это болота под Москвой. Все остальное - это территории, которыми *******ты
завладели благодаря собственной животной жестокости и коварству. Нарушение договоренностей, пренебрегая
обещаниями, используя моменты слабости соседей, собственноручно создавая внутренние кризисы в соседних
государствах, они сумели построить огромную империю. Эта империя стоит на костях. На костях миллионов людей,
чьи жизни не значили для *******тов ничего. Это кости и наших предков тоже", - процитировал обращение
городской глава.

Назад
Зверху Знизу