Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
1adb52e339a061c1.webp

1cd7354552e81458f58b3c.webp

Последние из патриотов Украины покидают власть.
На смену продолжают приходить сепары, бандиты
и ставленники Мордора.
Лану Зеркаль сменила Наталья Королевскапя.
Луганская пломбирная принцесса отныне озаботится нашими ветеранами
в качестве зам главы комитета ветеранов..

24b3a6f1498fe3c6a66.webp

ДЯКУЄМО, ЛАНА ЗЕРКАЛЬ!

“Кожен з нас пише «книгу свого життя». Ці книги складаються з глав, розділів та підрозділів. Сьогодні в моїй книзі я ставлю три крапки на завершенні Глави, яку я писала останні п’ять з половиною років.

Ця Глава насичена безпрецедентною кількістю подій, різних за характером, змістом та впливом на мене та на світ.

Мені пощастило писати цю Главу разом з людьми, які були поруч у боротьбі за Гідність та Свободу.

Для нас це не просто слова, це принципи нашого життя.

Ніхто не давав нам доручення і не примушував працювати, ми просто робили те, що вважали за необхідне, нам було небайдуже і ми досягала результату.

Нам є чим пишатися і є про що розповісти.

Сьогодні я хочу подякувати ВСІМ і КОЖНОМУ, з ким мені довелося працювати ці п’ять незабутніх років. Ви неймовірні і кожен залишив свій унікальний слід в моєму житті! ДЯКУЮ!!

Я йду з посади заступника Міністра закордонних справ, але залишаюся дипломатом і небайдужою людиною.

Впевнена, що в нас буде ще багато цікавих проектів і перемог!!!”, – написала Лана Зеркаль.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

****,читаю каждый день всё что у нас происходит, и понимаю,что все эти 73 процента мудозвонов-малоросов сделали Украину разом,и всякие штопанные 73 процентные плечевые воюют с Женщинами-Героями,хотя сами просто обязаны уже ,вчера,сидеть за своё "не мой голос"... Интересно, "нелох" признает себя терпилой?

Поганий день для України

день. Дуже гівняний.

Обшуки у Марусі Звіробій.

Запобіжні заходи атовцям по «справі бронежилетів». Де участь в АТО прокурор наче назвав обтяжучою обставиною.

Великі покарання для маленьких, з точки зору небожителів Банкової, людей. Навмисні та сплановані удари по волонтерах та героях війни. По живих символах. По тих, хто в 2014-му році захистив нашу країну.

«Погрози президенту» — просто привід, який зробив Звіробій зручною мішенню, по якій одразу вдарили.

«Браковані бронежилети» — взагалі написана лівою ногою справа, де перевірку було проведено з порушеннями, де любитель неповнолітніх дівчат, суддя Білоцерківець, був навмисне призначений на розгляд справи. Де встановлено космічні застави та відмовлено у виданні на поруки відомим українським воїнам. Бронежилети навіть приводом назвати важко, всю історію придумали від початку та до кінця. Аби ******* саме по бойовому генералу.

В той самий час держава підкладає енергетичний сектор під росію, «реінтеграцією Донбасу» призначено керувати відвертого виродка сепара Сивохо, якому важко руку до серця під час виконання гімну прикласти.

А менш ніж за два тижні відбудеться зустріч Зеленського з Путіним, де перший скоріш за все щось підпише та офіційно, як голова держави, візьметься виконувати. Дуже ймовірно, що мова йтиме також про закупівлю російського газу та транзитний контракт. Бо іншої причини проводити зустріч за три тижні до закінчення строку попереднього контракту я не бачу.

Так, рейтинг та підтримка лайкозалежного актора стрімко летить в сраку — з 73-х відсотків до 52-х (серед опитуваних) всього за три місяці. Антипатії ростуть. Але цього все ще недостатньо для масового несприйняття персонажа президентом.

Якщо у людей під час виборів не було біологічної, я б сказав, видової відрази до президента, більш ніж на розчарування розраховувати не доводиться. Але.

Йому дійсно потрібні лайки, оплески, вдячні жіночки в пуховиках, всі ці «конечно хотим, Владимир Александрович». Йому дісно потрібно бачити схвалення та обожнення — отримавши таке визнання, яке в нього було навесні, він весь час його потребуватиме. Просто тип, вибачте, людини такий.

Така особливість характеру і є голкою цього чахлика невмирущого. Вона примушує його поспішати та покладатися на покидьків, які — от же ж несподіванка! — його оточують. Вона примушує його ігнорувати протести та переконувати себе в їхній маргінальності та проплаченості. Вона ж примушує його нервувати, робити помилки та підставлятися. Вона ж примушує боятися та йти на поступки ворогу. Бо є сподівання, що ворог вбереже від українців. Марне сподівання.

Будуть переслідування. Будуть посадки. Будуть силові дії, судове свавілля. Будуть поступки Росії. Вони вже є, але далі ситуація загострюватиметься.

Завдання ж громадянського суспільства — шар за шаром розбивати захисні оболонки, доки ми не доберемося до голки. Тоді «кащєю» й кінець.

Команда президента очевидно обрала курс на повне знищення символів, які намагався підняти його попередник. Як би дивно це не звучало. Почали з армії. Незабаром атакуватимуть мову. А потім прийдуть за вірою.

І тоді між послабленою українською державністю та величезною російською імперію залишаться лише маленькі українські люди. Люди, які з 2014-го року давали відсіч ворогу. Люди, для яких Україна — це не відмітка у паспорті і не привід для блазнювання перед росіянами.

Люди, які дали росії по їбалу. І які даватимуть по їбалу до тих пір, поки вона не залишить їх у спокої.

Або не розвалиться.

Тарас Чорновіл

А тепер про підслідність. Це щодо обшуку в домі волонтерки. А при чому тут ДБР? Ні, це вже не вперше так грубо порушується підслідність. ДБР уже має такий досвід, підміняло навіть фіскальну службу. Орган Труби остаточно перетворився на слухняних шакалів Зеленського. Але це не має привести до ефекту звикання. Кожен злочин Труби має стати майбутнім звинуваченням не лише йому, але, найперше, ляльководам: Зеленському, Богдану й Портнову.
Підслідними ДБР згідно чіткої норми закону є лише високопосадовці. Прості громадяни не можуть бути об'єктами зацікавлення ДБР. Це самоуправство та узурпація владних повноважень, а отже - кримінальний злочин. Маруся Звіробій не є й ніколи не була держслужбовцем. Адвокати колаборантської зеленої влади можуть заявити, що провадження ж у них спільне з Фединою, де вони обоє є співучасниками. А Федина - нардеп, отже підслідна ДБР. Так от. Тут зразу дві маніпуляції. Найперше, інкримінована стаття підслідна СБУ. Але Баканов ще має що втрачати, тому сам бруднитися не спішить. Тільки свою Альфу прислав - раптом волонтери збройний опір вчинять...
А друге - нема жодних проваджень проти Федини. До 1 січня існує інститут депутатської недоторканності. З Федини вона не знята, а отже жодної особи хоча б теоретично підслідної ДБР у справі нема. Є поки лише підслідне СБУ провадження, відкрите за фактом. І є особа, яка навіть теоретично не може підлягати слідству ДБР. А ще є сцикливий зелений п-резидент та його російські куратори...

Олександр Погребиський
1 год ·
Командир 95-й десантно-штурмовой бригады Максим Миргородский,
рыцарь трёх степеней ордена Богдана Хмельницкого, а также общественной награды Народный Герой, сегодня выступал на апелляционном суде и предложил взять на поруки генерал-майора Дмитрия Марченко, чтобы на период рассмотрения дела он находился под домашним арестом, а не под стражей. Полковник Миргородский очень расстроен отказом суда выдать Марченко на поруки:

"Таким составом, как сегодня собирались в суде и предлагали брать на поруки мы, офицеры, собираемся только на похоронах наших товарищей.
Для нас это важно.

Сегодня нам, защитникам Украины, показали, что мы для государства никто, наше мнение ничего не значит. Военнослужащие под следствием, суд еще не решил виновны они или нет, но их держат за решеткой. Люди, которые проливали кровь, люди, которые доказали, что готовы отдать жизнь ради своей страны, должны доказывать, что достойны уважения. На свободу до приговора выпускают кого угодно. Но когда речь идет об офицерах, им выставляют залог в 20 миллионов гривен - невиданная для них сумма.

Пускай суд определяет степень вины - но почему военнослужащих держат за решеткой на время суда, как будто они уголовники, как будто им нет доверия, они могут сбежать? Я приехал, чтобы поручиться своей честью - Марченко не будет скрываться. Оказалось, это недостаточно. Даже моего слова недостаточно. Слова других офицеров и генералов. Наша страна доверяет нам идти в бой, и уверена, что никто из нас не сбежит с поля боя, верит, что мы готовы пойти смерть. Но наша страна при этом считает, что кто-то из нас сбежит от следователя. Судьи, которые так решили, пойдут домой и будут спокойно обнимать свою семью. Потому что у нас ценят мертвых героев, а до живых дела нет. Погиб комбриг 128-й - кто сейчас вспоминает его семью? Был шум и все уже забылось. Цена жизни солдата на войне -1 миллион 200 тысяч посмертных выплат, цена свободы и чести - залог в 20 миллионов. Вот такое настоящее отношение государства сегодня показал апелляционный суд Киева, который оскорбил тех, кто защищает Украину".

Victor Tregubov

Меня, кстати, падающий рейтинг Зеленского хоть и радует, но не обнадеживает.

Во-первых, если кто-то надеялся, что он перетечет кому-то понормальнее - пока не видно.

Во-вторых, теряя рейтинг, он начнет судорожно делать глупости. Сначала закроет Порошенко по беспределу. Потом, когда это не поможет, что? Возможно, попытается шо-то сделать с Донбассом. Возможно, уйдет в социал-популизм или начнет бежать с обнимашками к откровенной вате.

Ну и потеря влияния в Раде - это усиление Бени и договорняки с Юлей.

Короче, аксиома Эскобара.

****,читаю каждый день всё что у нас происходит, и понимаю,что все эти 73 процента мудозвонов-малоросов сделали Украину разом,и всякие штопанные 73 процентные плечевые воюют с Женщинами-Героями,хотя сами просто обязаны уже ,вчера,сидеть за своё "не мой голос"... Интересно, "нелох" признает себя терпилой?
И при этом большей части этих 73 - все в порядке. Вот еще встретятся Зеленский с Путиным, перетрут, будет мир, Донбассу дадут, что им там надо будет, все будут довольны, стрелять перестанут, перестанут компостировать мозги этой войной, этим патриотизмом, атошники вот еще... но ничего, приструнят - уже начали, отлично. Правда, с тарифами что-то не то... но ладно, про газ вот дешевый говорят - значит, тарифы должны опустить, электроэнергию, говорят, из России дешевле закупают - тоже должны тарифы уменьшиться. Все отлично!

Яценюк: Україну купують зі знижкою

Лідер "Народного фронту" вважає, що Путін змінив тактику щодо України

Путін повністю змінив тактику. Військову операцію змінили на економічну, енергетичну і політичну операцію з захоплення України. Путін вже отримав український ринок електроенергетики, і українці почали годувати російське Інтер РАО, російських шахтарів і російський бюджет.

Так вважає лідер "Народного фронту" Арсеній Яценюк.

"Тепер вони повертають спеціальну дивізію російських військ – "Газпром". Наступним кроком буде відновлення "экономических связей", а по факту - відмова від Угоди про зону вільної торгівлі з Євросоюзом", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

"Далі буде більше: "братские народы должны возобновить гуманитарные связи". А в Нормандії "миротворець" Путін буде говорити, що він за мир. Тільки по факту це буде "русский мир". І на завершення. Це не газ буде зі знижкою. Це Україну купують зі знижкою. Не вийшло затягти нас в імперію через єдиний економічний простір, тепер тягнуть по-новому", - переконаний Арсеній Яценюк.

Ну и потеря влияния в Раде - это усиление Бени и договорняки с Юлей.
Юля, на днях, в Європах, перетирала щось з Кличко і Яценюком. Господи та хоч би патріотичні сили об'єднувались із політиків та не допустили здачі України ***лу. Фіг з тим, що буде Юля, Тягнибок, Гройсман в тій компанії.Бажано б і більш авторитетних, воїнів, громадських діячив.

Тарас Чорновіл

А тепер про підслідність. Це щодо обшуку в домі волонтерки. А при чому тут ДБР? Ні, це вже не вперше так грубо порушується підслідність. ДБР уже має такий досвід, підміняло навіть фіскальну службу. Орган Труби остаточно перетворився на слухняних шакалів Зеленського. Але це не має привести до ефекту звикання. Кожен злочин Труби має стати майбутнім звинуваченням не лише йому, але, найперше, ляльководам: Зеленському, Богдану й Портнову.
Підслідними ДБР згідно чіткої норми закону є лише високопосадовці. Прості громадяни не можуть бути об'єктами зацікавлення ДБР. Це самоуправство та узурпація владних повноважень, а отже - кримінальний злочин. Маруся Звіробій не є й ніколи не була держслужбовцем. Адвокати колаборантської зеленої влади можуть заявити, що провадження ж у них спільне з Фединою, де вони обоє є співучасниками. А Федина - нардеп, отже підслідна ДБР. Так от. Тут зразу дві маніпуляції. Найперше, інкримінована стаття підслідна СБУ. Але Баканов ще має що втрачати, тому сам бруднитися не спішить. Тільки свою Альфу прислав - раптом волонтери збройний опір вчинять...
А друге - нема жодних проваджень проти Федини. До 1 січня існує інститут депутатської недоторканності. З Федини вона не знята, а отже жодної особи хоча б теоретично підслідної ДБР у справі нема. Є поки лише підслідне СБУ провадження, відкрите за фактом. І є особа, яка навіть теоретично не може підлягати слідству ДБР. А ще є сцикливий зелений п-резидент та його російські куратори...

К сожалению на это отмазка есть что мол ищут сговор с Фединой или еще с кем-то.

Признаться, я ожидал другого ответа))) Но пусть будет этот
Ну вот нарид получил своего охуенного политика, в полном комплекте, с, *****, спичрайтерами, сми и технологами. Так в чем тогда проблема?
И вправду можно считать нынешнего президента охуенным политиком? А ведь так получается. Он все имел и все сделал. Я б даже сказал, зробив. Это ведь не люди долбойобы, это он охуенен.
Остается один вопрос - как теперь с этой всей ***ней взлететь?
Работа политика и шоумена действительно во многом похожа.
Разница только в том, что работу шоумена люди посмотрели, похлопали и разошлись.
А работу политика люди посмотрели, похлопали и приняли в свою жизнь.

Зеленскому удалось хорошо выступить.. ему очень громко похлопали..
Но дальше начался "дом 2", в котором люди не были готовы принимать участие. Они думали, что им просто дадут денег и мира во всём мире.
Ну.. они же хлопали.

А так да... политик- это тоже шоумен.. только, как в том анекдоте, есть нюансы...

Но я там говорил не об этом, а о политике, как профессии. И о политиках, как профессионалах.
Когда политиком становится человек действительно идейный- это становится кошмаром для людей.
Так что лучше пусть они все будут прагматиками и циниками.
Так намного спокойнее.

Oleg Helgiv
19 ч.
В какое жалкое зрелище превратился Роман Труба, после того как Рада приняла решение о перезагрузке ДБР!
Его интервью Соне Кошкиной - это просто абзац. Ушла вся спесь. Теряется, путается, ничего не подтверждает и не опровергает. Если коротко:
Я не я. Ничего не знаю, ничего не видел. Мой голос не мой голос на плёнках - я и сам не знаю. Прослушка была в моем кабинете, но неизвестно чья - сами нашли, сами и в ДБР расследуем. Наверное сами себе и подкинули.
По делу Пашинского детский лепет - А что уже было по нему постановления Печерского суда раньше. Ой, а я не знал и следователь не знал. Не в курсе мы товарищи.

По Порошенко. Сколько было гневных обвинений. Теперь все, сдулся - Это все не дела, а просто проверка заявлений. И вообще во всем виноват следователь, а я ни при чем. Какие дела и сколько не знаю.

Портнов, какой Портнов не знаю никакого Портнова. Богдана знаю, но плохо. И вообще отстаньте от меня - я ничего не знаю, я хочу остатся директором ДБР.
После того как Порошенко дал Туску пленки, где Труба отчитывается Богдану по делам против него, сыграв на опережение. А Туск прокрутил их на съезде Европейской Народной Партии, самой крупной в Старом Свете.

Вся эта шобла, во главе с Зеленским, была поставлена в позу Зю. Назревает офигенный скандал.
И от этого ****, который сделал всю грязную работу, им надо срочно избавлятся. По интервью видно, что Труба уже не за кресло переживает, а за безопасность свою.
Хотели пацаны сделать распальцовку и попугать дядю Пороха. Попугали. Теперь ищут срочно стрелочника и похоже нашли.
Ситуация классическая. Я слишком много знал!
Особенно надо почитать это интервью Баканову, Рябошапке и остальным сбушникам и прокурорским, которые сейчас раскручивают фейковые дела по Софии Федине и Марусе Звиробий. Что бы лизнуть ОПу Зеленского.
Вы следующие. Вас также используют и сольют!

Эх, Украина - не Австрия. А жаль.

Гражданку Австрии, призывавшую путина ввести войска, посадили на 14 лет.

Суд в Австрии приговорил к 14 годам лишения свободы 42-летнюю гражданку Монику Унгер, которая создала радикальную организацию под названием Staatenbund. Она пыталась "приказать" австрийской армии свергнуть действующую власть, а также просила военной помощи у президента РФ Владимира путина.
Об этом сообщает Цензор.НЕТ со ссылкой на "Громадське".

Как уточняется, Монику Унгер осудили за участие в радикальной организации, которая пыталась инициировать свержение государственного строя, а не за призыв к президенту России Владимиру путину.

Во время оглашения приговора суд в южном городе Грац отметил, что суровое наказание оправдано четким сигналом - "антигосударственная деятельность нетерпима".

Унгер предстала перед судом вместе с 13 другими членами движения, которые были арестованы в апреле 2017 г. с участием более 450 полицейских.

Новый канал снял сериал Первые ласточки не хуже Нефтликс и подорвал интернет

a599047d0bbc4748875c0bf36c225d9f.webp

Назад
Зверху Знизу