Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Миха, але!

Тут Порошенко морду набили моряки, когда он с ними встречаться приехал!

bg7ehg.webp

Ну а потом сфотались, так просто. Все ж так делают - сначала морду набить, потом фоточки.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А это, собственно само видео, как морду били:

Петро Порошенко
12 ч. ·
Володимир Балух не погодився на жодні компроміси, коли йому сказали: здай Україну і вийдеш із в’язниці. Людина з Україною в серці і душі, він став символом незламності українського духу. За цей символ українці боролися довгі роки, а світові лідери тримали солідарність з Україною.
Для мене висока гордість потиснути нарешті руку незламному Володимиру Балуху. І надзвичайно емоційний момент, про який я мріяв усі ці роки. Ще коли Володимир був у кремлівській катівні, я отримував від нього листи, ми спілкувалися з його дружною Наталею. Для мене було справою честі зробити все для його звільнення.
Україна боролася, бореться і буде боротися за кожного українця, який залишився в застінках Кремля.

Петро Порошенко
10 ч. ·
Велика честь для мене і особлива радість потиснути руку Роману Сущенку і нарешті привітати його вдома.
Добре пам‘ятаю листи Романа, які я отримував, коли він перебував у кремлівських застінках. Вони надихали мене не припиняти боротьбу, а Роман і його дружина Анжела стали прикладом справжньої мужності, яку вони продемонстрували всьому світу. Неймовірно щасливий сьогодні подякувати за те, що у їх серцях завжди була Україна.
Новини про звільнення українців з російських тюрем та їх повернення додому багато українців сприйняли як власну перемогу. Бо життя і здоров‘я наших патріотів для нас завжди на першому місці. На відміну від Росії, де невідомо куди зникають ті, кого привезли з України.
Впевнений, прийде час, і усі, хто зараз лишається заручниками Кремля, повернуться додому і почують омріяне: «Вітаємо на рідній землі!».

bc5cec.webp

6hceda.webp

6cbcjd.webp

https://www.facebook.com/petroporoshenko

КАК КОЛОМОЙСКИЙ АТАКУЕТ ПРИВАТБАНК

Alex Noinets
3 ч.

Смотрите. Белки-истерички из ненастоящей партии Демсокира, а конкретно мы, защитили ПриватБанк. Довольно простым способом. Лично Марк устроил шитшторм в РГК НАБУ и добился заседания с САП, НАБУ и лично Сытником, на котором орал на следователей и прокурора.

В результате этой истерики удалось добиться создания совместной группы, В КОТОРУЮ ВОЙДЁТ ПРЕДСТАВИТЕЛЬ ОТ ПРИВАТА, чтобы проследить, что НАБУ не будет играть в Коломойского и не получит материалы, которые могут ******* по судам Привата.

И что происходит после этого?

После этого происходит встреча Коломойского с Зеленским, и заход в Приват уже с другой стороны, со стороны полиции.

Нам тут рассказывают, что это не Зеленский, Это Аваков.

Так вот вам РГК НАБУ сообщает, что перед Аваковым был Сытник. И когда мы отбили Сытника, в атаку пошел Аваков, который до этого сидел ровно. Авакова мы отбить не можем. Он под личную ответственность Зеленского действует.

Вывод.

Это лично атака Коломойского. Которую координирует лично Зеленский. И они не успокоятся и подключат всё, что могут, и будут долбить, пока их не хлопнем по жопе или мы с вами, или заокеанские эльфы.

Почему молчат другие политические партии, я не знаю.

Дубинський відбиратиме незалежних членів наглядових рад держбанків. Це не жарт
11 вересня, 19:01

Олександр Дубинський / Facebook
Комітет Верховної Ради делегував представника до комісії з відбору незалежних членів наглядових рад державних банків

Комітет Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики прийняв рішення делегувати нового представника до конкурсної комісії з відбору незалежних членів наглядових рад державних банків — нардепа від Слуги народу Олександра Дубинського. Про це у Facebook повідомив нардеп попереднього скликання Павло Різаненко.

«Це рішення прийнято майже одноголосно — за проголосували всі присутні члени комітету окрім представниці Батьківщини, яка утрималася», — написав він.

Pavlo Rizanenko
4 ч. ·
Сьогодні комітет ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики ухвалив рішення делегувати нового представника до конкурсної комісії з відбору незалежних членів спострежних рад державних банків. Комітет вирішив делегувати до конкурсної комісії Олександра Дубінського. Це рішення прийнято майже одноголосно - ЗА проголосували всі присутні члени комітету окрім представниці «Батьківщини», яка утрималась.
Нагадаю, відповідна конкурсна комісія складається з 5 представників (3 від КМУ, 1 від ОПУ та 1 від профільного комітету ВРУ) та обирає по 6 незалежних членів спостережних рад трьох державних банків (Приватбанк, Ощадбанк та Укрексімбанк).
Бажаю успіхів у роботі наступнику!

Відповідна конкурсна комісія складається з 5 представників (3 від КМУ, 1 від президента і 1 від профільного комітету ВРУ) і обирає по 6 незалежних членів наглядових рад трьох державних банків (ПриватБанк, Ощадбанк і Укрексімбанк).

Олександр Дубинський — колишній журналіст каналу 1+1, який працював у програмах Гроші і Українські сенсації, відеоблогер. Мер Дніпра Борис Філатов заявляв про те, що на Дубинського має вплив олігарх Ігор Коломойський. Сам Коломойський відмовився це коментувати.

А що там у ПП
1 ч. ·
Тамара Горіха Зерня
«Надо просто перестать стрелять.» Мало хто знає, що ця фраза має секретне продовження: «… и начать платить.»
Той хто першим припиняє стріляти, платить завжди. І буквально – контрибуція, відновлення інфраструктури, компенсації населенню, бізнесу. І фігурально, людськими і моральними ресурсами, від моменту припинення вогню і до його відновлення.
Українці двічі проголосували за капітуляцію, на президентських і парламентських виборах. Зробили це усвідомлено, з відкритими очима, чітко знаючи, за що саме вони голосують.
Тому я не вірю у щирість зойків і стогонів, які лунають звідусіль у зв’язку з роботою «скаженого принтера». Перепрошую, панове, але це лицемірство. Вдягніть штани, перш ніж потрясати хрестиком. Не ставайте у позу «ай-ай-ай, кто ж ето сдєлал?» Такі пози органічно виглядають за роялем, але нікого не розчулять у реальному житті.
Чи боїться ваша нова зелена влада податкового, митного, ***хового, медичного, візового (у смислі після скасування безвізу) чи картопляного майдану? Ага, ще й як. Чуєте, земля дрижить? Це на Банковій стіни від страху трясуться.
Ви ж досі вірите, що Майдан вам зроблять «вони», коли «їм» щось не сподобається. Що саме? Хтозна, може ялинку знову криво поставлять. «Вони» ж минулого разу через ялинку збелебенилися, хіба ні? Ну от і цього разу як підірвуться, як рвонуть, як рознесуть… Во ім’я ФОПу, фіскального чеку і субсидії на опалення.
Як діти малі, їй богу.
Дуже швидко, за лічені тижні, нові депутати і міністри припинили вдавати, що зважають на вашу думку чи ваші потреби. Ваша місія тепер – платити і не відсвічувати, все. Захочете втекти, вам закриють кордон. Захочете мітингувати, вам відкриють КПЗ. Захочете подати голос… Ну гавкніть.
Верховна Рада відмовилася від проведення Днів уряду у стінах парламенту. Одночасно урядові засідання переводять у закритий режим, виганяючи журналістів. Одночасно прем’єр-міністр осаджує «не-дорогеньких», повчаючи, які питання задавати. Ну правильно, прес-конференція не місце для запитань.
Зате міністр Кабінету міністрів постить фотки із Кабміну в інстраграм. Так і написав: буду щодня викладати "замальовки про внутрішню кухню Кабміну".
Я вірю, що кухня Кабміну після цієї заяви перемила каструлі, від гріха подалі. І можливо навіть оновила ікебани на столиках. А туалет Кабміну навіть не почухався, бо чого йому боятися? Він і так красивий, тільки бачок на третьому поверсі протікає.
Зате я отримую неймовірну естетичну насолоду, коли читаю коментарі зелених виборців під дописами з Кабміну.
Послухайте, - плаче одна. – Ну давайте хоч камеру у вас поставимо з мікрофоном, якщо ви не хочете журналістів. Ну хоч без мікрофону, одну манюсіньку камеру, щоб ми бачили, чи ви там живі-здорові?
Хтось цікавиться кадровими призначеннями у Миколаївській ОДА, хтось переймається забороною викликів лікаря додому, комусь пече поправка до законопроекту… І все це вивалюється у фейсбук без жодної реакції зі сторони міністра, і тільки один єдиний бот відстоює право Дубілета писати російською, а всіх незгодних відправляє у гугл перекладач.
У часи моєї молодості пропонували «писати у Спортлото». Зараз кожен незадоволений може написати у фейсбук. І навіть - о боги! – забанити Зеленського.
dgcaa2.webp

Добро пожаловать в родную гавань

Севастополь

f3bbaj.webp

Пишут шо Аваков написал заяву..хз.

Пишут шо Аваков написал заяву..хз.

«Мое заявление всегда будет на столе». Аваков прокомментировал информацию о своей отставке

Авторы:
Олег Панфилович, Мария Жартовская
Дата:
22:53, 11 сентября 2019

Министр внутренних дел Арсен Аваков прокомментировал theБабелю информацию, появившуюся в некоторых Telegram-каналах о его отставке.

«У этого президента моё заявление об отставке — будет всегда на столе», — сообщил министр.

В нескольких telegram-каналах, таких как «Записки пасквілянта» и «UN — сливы и грушы» вечером 11 сентября появились сообщения об отставке Авакова. В этих сообщениях каналы ссылались на собственные источники.

как прокомментирует посадки по новому закону Михуил "шудра" 65?
Закон прийняли, що якщо різниця між задекларованими статки і реальними, менше цієї суми то чиновник чистий перед законом як сльоза
14,4 млн грн це 576 тис$ - це зазор для Зе депутатів?
На секундочку це 576 000 $!!!!!
Ау, мамкины сажаки!!!

«Мое заявление всегда будет на столе». Аваков прокомментировал информацию о своей отставке

Авторы:
Олег Панфилович, Мария Жартовская
Дата:
22:53, 11 сентября 2019

Министр внутренних дел Арсен Аваков прокомментировал theБабелю информацию, появившуюся в некоторых Telegram-каналах о его отставке.

«У этого президента моё заявление об отставке — будет всегда на столе», — сообщил министр.

В нескольких telegram-каналах, таких как «Записки пасквілянта» и «UN — сливы и грушы» вечером 11 сентября появились сообщения об отставке Авакова. В этих сообщениях каналы ссылались на собственные источники.

неужели что-то почувствовал? Какой-то сигнал тревожный? :D

УП
Подозреваемый в уничтожении малайзийского боинга MH17 над Донбассом Владимир Цемах возвращается в Украину.
Источник: страница Марии Левченко-Цемах "ВКонтакте"
Детали: Дочь Мария Левченко-Цемах на странице "Вконтакте" подписала фотографию с отцом: "Ура, дорогие мои, едем домой".
Цемах является гражданином Украины и проживает на неподконтрольной Киеву территории Донецкой области.

Миха, але!

Тут Порошенко морду набили моряки, когда он с ними встречаться приехал!

bg7ehg.webp

Ну а потом сфотались, так просто. Все ж так делают - сначала морду набить, потом фоточки.

А это, собственно само видео, как морду били:

Ну судя по лицам в ****о с удовольствием зарядили бы...И чего этот вонючий кнур со своим прастиком где то по кустам поздравляет...

Судя по маниакальной агрессии Михи, у него личная вендетта, против пятого Президента Украины, на базе которой, развилось психическое расстройство. У меня есть подруга, хороший психотерапевт, она попробует снять вашу фиксацию на Порошенко. Ну а если не поможет, то тогда только трансорбитальная лоботомия(((

Судя по маниакальной агрессии Михи, у него личная вендетта, против пятого Президента Украины, на базе которой, развилось психическое расстройство. У меня есть подруга, хороший психотерапевт, она попробует снять вашу фиксацию на Порошенко. Ну а если не поможет, то тогда только трансорбитальная лоботомия(((

Да.
У него незабываемая ****ьная душевная рана осталась.
Оно хранило в банке сто тыщ гривен (проценты то больше).
А потом януковище сбежало, Крым, война и девальвация.
С тех пор и срет кирпичами в неиллюзорном количестве.
Оно само писало, рептилоид.

Назад
Зверху Знизу