Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Это правда, что Олешко с Полтавой горшки побили за депутатский мандат?

У фейсбука своя правда, походу))
А у инсты - своя.
С реальностью слабо коррелируют))) обе.
Честно - хз, и неинтересно даже.
Но Олешко стремный чорт)

И укреплением украинской армии, и развитием украинских громад, и установлением украинской православной церкви.
Но для сепара федоса это всё украинским не является.
Ну он же малоросс

Myroslav Oleshko
25% - політичний правозахисний Рух України

Маю відреагувати по ситуації яка склалася. Отже, вчора після оголошення про запуск політичної правозахисної платформи «25 відсотків», почало димітися. Та неочікувано цей зашквар пішов не з офісу ЗЕкоманди, а з нашої порохоботської тусовки. Ідея створення «Руху 25 відсотків» виникла ще 21 квітня, після того, як стали відомі попередні результати. Я побачив, що Україна має міцний фундамент. А розуміючи, що скоро та умовно кажучи більшість почне тверезіти, їх треба об’єднувати та будувати незалежну Україну. Аби ні на крок не зупинився конституційний рух до НАТО та ЄС.

Цей допис варто взяти до уваги всім.
Нікому не дозволю зневажати організацію, яка представляє велику частину свідомих українців. Рекомендую кожному, перед тим, як висловлюватись у бік патріотичних рухів, подумати десять раз. Через таких людей ми програли вибори і якщо далі піде так, то втратить тільки Україна. Тому я наполегливо рекомендую, на майбутнє всім іншим, замість шукати де притулити свою дупу, щоб вона не пригорала, спочатку думати головою і насамперед про Україну.

Закликаю всіх свідомих громадян, долучатися до українського фундаменту «Рух 25 відсотків». Не зважайте на тих, хто буде намагатися розколоти нас. Хто шукатиме собі теплу місцину заради власної вигоди. Давайте відсіч і йдіть поруч з нами, щоб не втрачати час. Заходь на сайт, заповнюй анкету і переходь до реального процесу державотворення:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

P.S.
Ради справедливості. Під офісом Зеленського на протестну акцію, свідомі українці вийшли на заклик блогера Мирослава Олешка. Але людина у якої вчора задиміло, намагався приписати собі організацію аккції. Натомість своїх підписників не кликав, бо казав: мені їх треба для інших цілей. От, які ті цілі я описав вище.

А ще зі спостережень, якщо людина малює хрест на фото з іншими людьми і в тому числі там де й його обличчя, то це говорить про високий рівень.

Роман Реведжук, засновник Руху і Клубу 25%.

Все інше тут:

Не прошло и двух недель с дня выборов, а бывшие жены кандидата П уже выясняют кого больше любили :іржач:

Пиндурист, тебе-то какое дело, кто кого больше любил. У тебя ж две любимых жены... правая и левая

Ну выпустили навароса из ямы. А вы-то зачем это ****о палочкой тыкаете?

Департамент освіти і науки Києва
Вчора о 15:30 ·
Щодо відео, яке з’явилось у соціальній мережі про захід у школі №49, за інформацією директора закладу освіти інформуємо, що зазначений захід в школі відбувся 2 травня 2017 року.

Пояснювальну директора школи розмішуємо нижче

59621328_2690409571030844_2742769568379305984_n.jpg

кстати, я оказался прав, токо наполовину:)
я был уверен. шо вашу антиукраинскую рошеновскую ****оту, украинцы на выборах просто сметут к ***м ураганом - так оно и случилось.
но я думал шо вы дружно побежите флюродросить новому презу, я думал воровке)
а вы ****ом откидуетесь до последнего как панфиловцы, топите за мародера. невзирая ни на шо - даже респект вашей шизе можно сказать:)

А я вот был уверен что ты **** в канаве где то, но вот ошибся к сожалению.. :(

Кстати тебе пукан вот это не порвало? xD

А я вот был уверен что ты **** в канаве где то, но вот ошибся к сожалению.. :(

Кстати тебе пукан вот это не порвало? xD

Это нормально. Поблагодарили люди Петра за сделанное. Тот, кто голосовал против него - высказались за несделанное.
Это тоже нормально.

Осторожно, на видео присутствует коза Федоса:)

ну обманулись люди, в лучших патриотических чувствах, поверили этому антиукраинскому упырю, сыгравшему на самом святом, так как не имеет совести в принципе.
но речь не о них.
речь о той ****оте. которая реально понимает что делает мародер, и которая продолжает топить за него.
А что он делает?

убивает страну.
и убивает веру людей в эту страну.

И когда уже убьет? xD Ты кстати не задумывался о том что ему просто нужно было сидеть и ничего не делать, и жил бы ты уже в какой нибудь новоросcии.. xD

А чего это Федос такой борзый? Он думает, что что-то знает?

Назад
Зверху Знизу