Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Студия Квартал 95 рады пригласить Вас на Фестиваль Весело 2019

Солнечный фестиваль будет проходить в Турции в курорте Бодрум

Даты 30.04-07.05.2019

Отель Lujo Bodrum 5*

Отель работает по системе ала карт, напитки в течении всего дня – бесплатно

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ну шо, цифруемся, господа.

Володимир Зеленський
2 hrs ·
З приводу заяв президента РФ Володимира Путіна хочу зазначити наступне.

По-перше, я би не радив російській владі даремно витрачати час, намагаючись спокусити громадян України паспортами РФ. Можливо, і знайдеться хтось, хто й досі перебуває під впливом пропаганди. Можливо, хтось зробить це заради заробітку або ховаючись від кримінальних розслідувань. Ми навіть можемо надати Володимиру Путіну перелік тих громадян України, яким у найближчий час стане дуже некомфортно у країні, яку вони цинічно грабували, зловживаючи високими посадами. Нехай росія знову вирішує, де найбільше їй потрібні такі «професіонали» - у Ростові чи Магадані.

Але відмінність України, зокрема, полягає у тому, що ми, українці, маємо у своїй країні свободу слова, і вільні ЗМІ, і інтернет. Тому ми чудово знаємо, що російський паспорт надає насправді.
Це право бути заарештованим за мирний протест.
Це право не мати вільних та конкурентних виборів.
Це право взагалі забути про наявність природних прав та свобод людини.
Тому не варто розраховувати, що багато українців захочуть стати «новою нафтою», на яку влада Росії намагається перетворити власний народ.

Українці – це вільні люди у вільній країні. Незалежній, суверенній та неподільній.
Громадянство України – це свобода, гідність і честь. Це те, що ми захистили, і будемо захищати.

Україна не відмовиться від своєї місії бути прикладом демократії для пострадянських країн. І частиною цієї місії буде надання захисту, притулку та українського громадянства всім, хто готовий боротися за свободу. Ми будемо надавати притулок та допомогу всім - всім, хто готовий боротися пліч-о-пліч з нами за нашу і вашу свободу.

Ми будемо надавати українське громадянство представникам усіх народів, які страждають від авторитарних та корумпованих режимів. У першу чергу – росіянам, які сьогодні страждають чи не найбільше.

Не слід говорити з Україною і українцями мовою загроз, військового та економічного тиску. Це не найкращий шлях до припинення вогню та розблокування Мінського процесу.

Я ще раз наголошую, що готовий до переговорів. Я сподіваюсь, що на найближчий зустрічі у Нормандському форматі росія продемонструє готовність до деескалації. Конкретним підтвердженням цієї готовності має стати взаємний обмін нашими громадянами у форматі «всіх на всіх». Без винятків. З нашого боку ми готові обговорювати нові умови співіснування України та Росії. З розумінням того, що справжня нормалізація відбудеться тільки після повної деокупації. Як Донбасу, так і Криму. Україна не здається! У всіх сенсах цього слова.

Але я маю надію, що у Росії все ж більше прагнуть говорити, ніж стріляти.

Я дійсно не Бог, щоби мої бажання здійснювалися. Але я також пам‘ятаю, що всім можновладцям прийде час дати чесну відповідь за свої вчинки саме перед Ним. Ніхто не потрапить відразу до Раю. Спочатку буде Суд.

Для повного та недвозначного розуміння моєї позиції надаю цей текст також російською мовою, аби нас почули всі.

Вітаю всіх зі святом Воскресіння Христового, Христос Воскрес!

Затишку в родині та веселих свят!
Смачної паски, друзі!

Я вот тут ходил пол-дня и мучался.. обозвал людей "стадом" и "быдлом". Скатился до этого уровня.. стыдно.

Знал бы ты, как мне было стыдно за тебя.:кручусь:

***ня всё это. Грузчики с Привоза не осуждают тебя вовсе. Но ты можешь искупить этот грех, обучив всех матюкаться американскою.

gdaf0e.webp

Государственное бюро расследований 25 апреля начало уголовные производства против 8 членов Высшей квалификационной комиссии судей.
Как передает Цензор.НЕТ, об этом сообщает издание Prosud. Источник:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Шановну хунту зі святом!
А яке свято без пісень?..

Та не, за булаву переживает - прячут говорит от него цяцьку...
Но как-то да, барабанная дробь слишком затянулась, как по мне...

Эму изготовят на фабрике госзнак специальную, более напоминающую микрофон со стразами

Зi святом Хрестового Воскресіння!
Хай Господь благословить вас ПОРОХОБОТИ!

b6ehhb.webp

Олександр Палій

Зелефани, тут на вашу жилплощу вже натовпи росіян претендують, що скажете? Зеленський зібрався роздавати громадянство України якимось росіянам. Одного грузина ледь здихалися, а він обіцяє натовпи якихось росіян та інших:

"Україна не відмовиться від своєї місії бути прикладом демократії для пострадянських країн. І частиною цієї місії буде надання захисту, притулку та українського громадянства всім, хто готовий боротися за свободу. Ми будемо надавати притулок та допомогу всім - всім, хто готовий боротися пліч-о-пліч з нами за нашу і вашу свободу.

Ми будемо надавати українське громадянство представникам усіх народів, які страждають від авторитарних та корумпованих режимів. У першу чергу – росіянам, які сьогодні страждають чи не найбільше".

Цікаво, яких це ще росіян у Зеленського планують посадити до влади над українцями?

За Володимира Зеленського проголосувало понад 13 млн українців, за Петра Порошенка проголосувало 4,5 мільйона виборців. Так, кількість українців, які були внесені до списків для голосування, перед другим туром складала 29,64 млн осіб. Бюлетені 21 квітня отримали 18,4 млн громадян. Не прийшли на виборчі дільниці 11,24 млн потенційних виборців. Таким чином, явка в другому турі виявилася нижчою, ніж була 31 березня, коли відбувся перший тур виборів-2019.

За Зеленського проголосувало 46% виборців. За Петра Порошенка проголосувало 15% виборців. Не взяли участь у голосуванні в другому турі виборів президента 39% виборців.

Назад
Зверху Знизу