Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Все очень просто, угандонили тему про критику-придется все тут обсуждать. Так что придется потерпеть.
хахахаха. ты с кем спорить-то собрался?
Игнорируемые пользователи: balik, Хутчиш, gemix, Губер, Сергей Викторович., wDiMw, Призываемая Тьма, Бауэр Пицпонов, Юрий Долгорукий, viburnum, Циничный тип
Кроме одного алкаша и одного *****а - все адекватные люди.
Особенно Балик порадовал)))
На меня не рассчитывай - я могу только ***** послать, есишо)))
Покурю в бане на крайняк. Делов-то))))

Кто выпустил ****одемонов из заповедника?

рік тому Дімокс давав ім відпочити на рік. здаєтся так. а може знов його вмовили що треба дати простому народу гівном мазати все що завгодно та в необмеженій кількості :незнаю:

Мы имеем: мнение одного из сокирян - налог на выведенный капитал сделает из Украины оффщорную зону (я, для начала, не вижу в этом особой зрады, но то вжэ такэ)

Мое мнение такое - это очень хорошо для бизнеса и инвестиций если сделают такой налог. Мы же хотим чтобы у нас понастроили хороших работающих предприятий желательно за деньги запада. Потому что наши местные миллиардеры все больше на облэнерго или дотациях на шахты паразитировать горазды, ну не все конечно.

а когось грохнулі? в мене чотири сторінки пустих світить, так буває коли аккаунт видаляють взагалі.

хахахаха. ты с кем спорить-то собрался?
Кроме одного алкаша и одного *****а - все адекватные люди.
Особенно Балик порадовал)))
На меня не рассчитывай - я могу только ***** послать, есишо)))
Покурю в бане на крайняк. Делов-то))))
Просто я когда-то порадовался наличию в теме человека, который знает всю ПРАВДУ. И начал задавать вопросы, которые меня беспокоили.
А кого же ещё спрашивать, как не носителя всех Откровений.
Ну.. а ему как раз в тот момент звёзды видимо перестали подсказывать ответы.
Он устал.
И решил уйти от вопросов.
Я думаю, что он сделал верный выбор.
Мозг нельзя утомлять. Это вредно для здоровья.

Мозг нельзя утомлять. Это вредно для здоровья.

Та не говори. Меня вон сегодня Фэлкон с компанией заставил первый раз за десять дней сигарету выкурить. А я только спрыгнул на IQOS. Блин(((

Та не говори. Меня вон сегодня Фэлкон с компанией заставил первый раз за десять дней сигарету выкурить. А я только спрыгнул на IQOS. Блин(((
У меня на счет курения своя теория.. так что я в этом плане собеседник неблагодарный.
Курение- полезно для психологического здоровья.
Многие спорят.. но в этом вопросе я- скала! :D

- А там за поворотом сгоревшая фура. Хочешь так же?
Больше я ее не видел и не слышал. Думаете, фуру она не перегнала?

Мы немного о разном говорим. Поймите - одно дело где-то в прифронтовой Марьинке прогнать грузовичок с контрабасом, и, может быть где-то там и загнать продукцию в местном "Сильпо", а другое дело, чтобы это случилось где-то в Киевском супермаркете. Я тоже диву даюсь, когда в поселке Зидьки, что под Змиевом, рядом с моей дачей на грунтовой дороге стоит ларек, и там продают такое... в городе никогда не увидишь. Но, это как-бы две разные вещи: контрабас продающийся в деревенских "Рога и копыта", и, может быть в самых приграничных районах и крупные торговые сети больших городов.

А сам процесс перехода?.. Возьмем максимум = минус 11% доходной части бюджета, минимум два года. Откуда брать? Кого урезать?
D_1, интересует реальный прогноз. У нас армия и так недофинансирована, а тут такой провал.

Не знаю, это надо чтобы спец по бюджету сидел компенсаторы просчитывал и прогнозы делал. Мы только можем перебирать экспертные мнения и выбрать кому верить, причем часть этих мнений может быть откровенным ****ежом, но мы этого не поймем потому что не владеем предметом в достаточной степени чем любят пользоваться политики вроде ЮВТ.

А сам процесс перехода?.. Возьмем максимум = минус 11% доходной части бюджета, минимум два года. Откуда брать? Кого урезать?
D_1, интересует реальный прогноз. У нас армия и так недофинансирована, а тут такой провал.

Ты когда меняешь систему отопления в доме и проводишь утепление, тоже сначала вкладываешься, чтобы потом эти деньги вернуть с лихвой. Или не так?

Так я привел сцыль на висновок... это один вариант.
Что видят эксперты от сокири? Где их вариант?
Как быстро появятся инвестиции или новые передприятия, которые компенсируют втрати от новой схемы налогообложения?

У Д7 нет своего варианта. Есть вариант, который внёс президент, за него они и топят. В профильном комитете ВР начали законопроект менять до неузнаваемости, что приведёт только к ухудшению в налогообложению по сравнения с ныне действующим. Отсюда и такая резко негативная реакция сторонников Д7 по отношению к правкам в законопроекте. Как они считают, правки лоббируют со стороны ДФС, так как ликвидация налога на прибыль и введение НнВК фактически лишает рычагов влияния на бизнес со стороны контролирующих органов (читай - государства).

Так будет быстрее:

#ПнВК 8557 для ВСІХ з 01.01.2019

Ціна введення ПнВК, для ВСІХ ПЛАТНИКІВ в редакції невідкладного Президентського законопроекту 8557
VS
Ціна НЕвведення ПнВК та дескридитаціі ідеї при застосуванні тільки для мікро і малого бізнесу до 200 млн («МСБ»)

Робоча група при Мінфіні завершила розрахунки на оцінці втрат на рівні 45 млрд грн
Окремо зазначимо що цей розрахунок:
- Обмежений наявною інформацією щодо окремих обєктів ПнВК;
- Не враховує ефекту детінізації, реінвестування і надходження інших податків, додаткового росту ВВП, які «попередники» в Мінфіні та розрахунки МЕРТ підтверджували всі три роки розрахунків поспіль, включно квітень поточного року. Підстава – два виборчих роки не передбачатимуть детінізації економіки (дивний аргумент, чи не так?)))

Але, що НАЙВАЖЛИВІШЕ (!) втрати в 45 млрд грн не враховують ініціативу БІЗНЕСУ, яким в якості компенсатора впровадження ПнВК запропонований ДІЄВИЙ і 100% КОМПЕНСАТОР – гарантований платіж в сумі 50% податку на прибуток за 2018 рік, який складатиме ті ж самі 45 млрд грн
Адже така фіскально-відповідальна ініціатива бізнесу, що спростувала останні аргументи опонентів ПнВК залишалась поза уваги. А насправді поза уваги залишався сам бізнес, який власним коштом запропонував оплату найочікуванішої реформи

І вже, нібито далекий від здорового глузду, пошук шляхів нейтрального для бюджету впровадження ПнВК, подовжувався – вже поза робочої групи Мінфіну….
Завершенням цих псевдосузиль стала трирічної давнини ідея опонентів – введення ПнВК для малого і мікро бізнесу, що вщент руйнує модельПнВК і є повним і неприпустимим зневаженням до бізнесу, до платників яким навішано ярликів – «хочуть ПнВК тому що не бажають сплачувати податки»

З ціною впровадження ПнВК ДЛЯ ВСІХ, в редакції невідкладного Президентського законопроекту 8557 розібрались – нейтральний вплив на бюджет, 45 млрд грн компенсатора, запропонованого БІЗНЕСОМ

Саме час розібратись з ціною впровадження для Малого і мікро бізнесу, але вірніше – НЕвпроваження для ВСІХ

«Незручне питання» збиткових компаній, операції яких стають обєктом прямого оподаткування в моделі ПнВК, висвітлювалось неодноразово

Додатково нижче навожу інформацію і розрахунки в розрізі кожного обєкту та суми ПнВК

Основний обєкт ПнВК – ДИВІДЕНДИ
В моделі ПнВК закладено рівні правила, прямий обєкт і відсутність взагалі надалі поняття «авансовий платіж податку на дивіденди»
Натомість, в сьогоднішньому податку на прибуток сума таких авансових платежів по дивідендах, з правом заліку в майбутніх періодах, за результатами декларування 2017 року склала – 5,4 млрд грн
В розрахунках ПнВК сума податку, не авансового, а безумовно сплаченого, на 2019 рік складатиме 7,4 млрд грн (ціна питання НЕвпровадження = ціна втрат (!) бюджету)
Дивіденди з пільгою/звільненням в чинному податку на прибуток (ІСІ, звільнені, 4 група с/г-дуже обмежені дані) – НУЛЬ в податку на прибуток – 1,5 млрд грн (ціна НЕвпровадження або ж ціна втрат бюджету)

Далі щодо прирівняних платежів в ПнВК та міфів щодо протирічь BEPS, антиофшорних норм та чинників протидії розмиванню податкової бази
ВІДСОТКИ
2017 рік – задекларований обєкт - обмеження по відсотках – всього 38 млрд грн, в тому числі збитковими компаніями – 35 млрд грн
Сплачено на офшори – 13 млрд грн
Оподаткування в податку на прибуток – 2,6% податку на репатріацію – 0,9 млрд грн («ціна питання…»)
Надходження по ПнВК по відсотках по таких обєктах = 5,2 млрд грн
Обмеження по роялті – в ПнВК – 0,7 млрд грн проти ПнП = 0
Фінансові допомоги неприбутковим та неплатникам (в тч благодійність на офшори), штрафи на користь повязаних нерезидентів (здійснюються ТІЛЬКИ збитковими компаніями), діяльність нерезидентів, що підпадатимуть під оподаткування – стають обєктом ПнВК проти уникнення оподаткування в ПнП – додаткові надходження до бюджету ПнВК дорівнюють сукупно 5,1 млрд грн

Тож, ціна НЕвведення ПнВК, що дорівнює втратам бюджету, сукупно, при дуже обмеженій інформації щодо окремих потенційних обєкті, складатиме 19,9 млрд грн

Зайвим буде наголошувати що:
- обєкти в 20 млрд ПнВК не належать маленьким і мікро
- модель ПнВК є однаково доцільною для ВСІХ платників податків,
- ПнВК є ефективнішим антиофшорним чинником
- ПнВК вирішує питання аналогічні BEPS в прозорий, зрозумілий, недискреційний та ефективний спосіб прямого оподаткування та захисту НАЦІОНАЛЬНОЇ податкової бази

Це майже все що потрібно знати про те, як бізнес своєю ініціативою, громадською позицією і власним коштом , ціною в 45 млрд грн виборює своє право на економічний безвіз у «біленьких комірців» з брудною грою, що виборюють право НЕсплати 20 млрд грн

Назад
Зверху Знизу