Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Это даже не вершина айсберга. У этого гадюшника сотни ответвлений. Для каждого города, района своё название, типа: "рідне місто", "наш край" и т.д."До партії “За життя” Вадима Рабіновича приєднаються ще низка одіозних політиків та діячів."
похоже мордор сделал свою ставку на 2019 год.
Никаких противоречий в своём комментарии не видите с текстом ?Ща начнется - вот раньше был город, а ща застроили, ну и далее по тексту.
Печальная судьба главной разработки Уралвагонзавода последних лет: минобороны не собирается массово закупать танки «Армата» из-за дороговизны.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Лідія Гайдар
51 хв. ·
В Твіттері з'явилася інформація, що у Бацьки вчора в басейні трапився ішемічний інсульт середньої мозкової артерії.
Його візит до Гомеля було терміново відмінено.
Подивилася я у Вікі, що трапляєтся з людиною після такого нападу - нічого доброго, з дуже великим "букетом" ускладнень - від часткової (або й повної) втрати сили та двосторонної сліпоти в половині поля зору до втрати (часткової або повної) мови та паралічу нижніх кінцівок.
Самі різні ****ітики (з тих, кого я читала) в різні часи казали (і я з ними згодна) що Біларусь остаточно втратить свою незалежність від Росії одразу після смерті Лукашенка або навіть при перших ознаках його ослаблення.
Так що зараз (якщо це правда) має бути цікаво.
Та й сакральний для Мордора серпень на підході.
Может быть.Що до лукашенко це фейк