Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Ранок всім!

Нікому не треба.

8bgjhf.webp

Пока их уровень жизни не опустится до уровня тараканов - будут терпеть. А потом - "бессмысленный и беспощадный".
та не, потом лябяда пойдет. И лапти. А так ничего не изменится. Кто успеет свалить, будет потом из далекого далека любить расею )))

А я думаю шо треба...
Маріуполь. Без коментарів...
1agagc.webp

Кто успеет свалить, будет потом из далекого далека любить расею )))

Вони сасерають собою простір і потім знову десь може прозвучати путлер введи войска,мови вони не вчать створюють клани,магазини і фітнес клуби.

К слову, словосочетание "оптимистичный *****" вижу не в первый раз..
Пишут её обычно пессимистичные мудрецы.
У меня тут друг есть.. у него фирменная фраза "Завтра будет хуже", которую он обычно произносит радостным голосом. Ну... тоже жизненная позиция. :незнаю:

на днях прочитал книгу Джека Керуака "В дороге". Послевоенная Америка, бебибум, джаз, автостоп и т.п. Главный герой от первого лица пишет о своем друге- неискоренимом оптимисте Дине. У самого автора часто проскальзывают отголоски хандры "потерянного поколения" Америки. Вышла отличная смесь. Я в захватi

В катцапії виділили гроші на ремонт повітряних ям.:рл::іржач:

gcce2d.webp

Олег Пономар
1 год ·

06.05.2018 НЕДІЛЯ

Доброго недільного ранку, друзі. Кілька військових новин, пов'язаних зі США.

США є воєнним союзником України, і ось наочний приклад конкретних результатів допомоги: лише місяць тому Збройні Сили України отримали зі США анти-снайперські системи і вчора ми маємо таку новину зі фронту: на маріупольському напрямку вжито заходів з нейтралізації ворожих снайперів.

Дуже добре, що три американські яструби — Маттіс, Болтон і Помпео — міністр оборони, радник президента з нацбезпеки і держсекретар — не лише знайшли спільну мову, але й створили традицію дуже часто зустрічатися утрьох, наприклад, сідаючи в Маттіса в міністерстві оборони. Ця трійка може доносити до Трампа такі прості речі, як от — зустрічатися з Путіном і запрошувати його до Білого Дому є дуже поганою ідеєю.

Вчорашня новина про відновлення Другого флоту ВМС США, зі зоною відповідальності — Північна Атлантика, через посилення військових амбіцій Московії, дуже добре лягає до кошика про початок нового етапу холодної війни проти Московії, який почався після промови Бориса Джонсона 28.03.2018.

Гарного всім дня.

Вони сасерають собою простір і потім знову десь може прозвучати путлер введи войска,мови вони не вчать створюють клани,магазини і фітнес клуби.

на просторах ФБ зустрічались ****нські мігранти в ЄС, які, за їх словами, мали якісь лавки чи подібні бізнеси в Европі. Постили відео, на якому ****нські підводники купались в океані поміж плаваючих крижин. Типу "гардімься нашімі мальчікамі". Спитав її,-а що буде з твоєю лавкою в Чорногорії, якщо мальчікам буде наказ повернути "нерозумних братів" назад в стійло?
Саме через отаких дуреп також я не ходжу в цукербергівський притон любителів ***ла.

здається, і по Бєні повинно бути рішення суду в Лондоні? Якщо рішення буде на користь України (вірю в це), на вентиляторах "незаангажованих СМІ" з'явиться така відбірна порція лайна, що все, що було до цього, виглядатиме невинним дитячим белькотінням.

Олег Пономар
2 хв ·

Мене часто запитують (іноді зі сарказмом) про ціни на нафту. Гаразд, розберемо це питання та закриємо цю тему.

До московсько-української війни ціна на нафту сягала $117 за бочку. Тому теперішні 60-70 — це у півтори-два рази нижче. Так що все йде за глобальним планом.

Я писав ще у 2017 році, що ціни на нафту та санкції є двома основними механізмами глобального плану протидії Московії. Минуло лише чотири роки і розвідувально-****ітичний інститут SIPRI підтвердив мою правоту. Кілька днів тому SIPRI оприлюднив доповідь, де вказано, що саме санкції та ціни на нафту завдали шкоду Московії (про ЗСУ тут не згадуймо, адже мова йде власне про економічний тиск Заходу). Ось лінк на цю доповідь:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Чим визначається шкода? Індикаторів є сотні, ось візьмемо два найважливіші:

- минулого року Московія вимушено зменшила військові витрати на 20%;
- припинив своє існування Резервний фонд Московії (колись він сягав $100 мільярдів, зараз він є порожнім).

Я не прогнозував ціни на нафту біля $20 за бочку. Я передбачав 35-40 і вони такими були деякий час. І я не прогнозував такі ціни на роки чи десятиріччя. Усна угода Обами зі шейхами зробила свою справу, але тепер в США вже другий рік інший президент, який дотримується власної політики у цьому питанні і це його право.

Тому вважаю свій прогноз абсолютно коректним. Нехай щастить.
0dhccd.webp

От давайте зробимо неділю трошки веселішу і відійдемо від стандартів,тільки з розумом.Як ви думаєте?

ec7chh.webp

Назад
Зверху Знизу