Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
"Зник Петросян і визволив десятки мільйонів": Притула розповів, як мовні квоти оживили вітчизняний гумор
За словами шоумена, мовні квоти викликали бум у виробництві вітчизняних серіалів і у "всій сфері гумору".
Український шоумен Сергій Притула розповів, що "усвідомлена україномовність" дозволила команді гумористів зайняти ще одну затребувану сьогодні нішу. Це переклад українською серіалів, сценарії яких написані російською.
"Справа в тому, що, згідно з новим законодавством, 75% контенту на телебаченні повинно виходити державною мовою. Це і викликало бум у виробництві вітчизняних серіалів. І тут виявилося, що сценаристів, здатних розписувати діалоги на гарному українському, в країні небагато. Весь ринок був заточений на роботу на Росію", - пояснює Притула.
Писати сценарії для РФ було набагато вигідніше, ніж для України, це були зовсім інші гроші. В результаті за минулий рік команда шоумена адаптувала 110 епізодів для трьох серіалів. В цілому він констатує пожвавлення не тільки у вітчизняному серіальному виробництві, але і у всій сфері гумору в цілому. І тут же пояснює, чому так сталося: "з українського ринку зник умовний Петросян".
"Сміх-сміхом, але пішов величезний гравець, який вивозив з цього ринку десятки мільйонів доларів щорічно. Це такий собі узагальнений образ російського гумориста: петросян-галкін-дроботенко-команди КВН-московського Comedy Club. Коли всі ці люди зникли з українських концертних майданчиків, вакуум почали заповнювати вітчизняні гуморист", - говорить ведучий.
Повне інтерв'ю з Сергієм Притулою читайте у свіжому номері журналу "Новое время".
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Мы семьей каждую пятницу сотрим Лигу смеха. И да, это лучче не тока Петросяна, но и нынешнего КВН. Лига смеха - это реально смешно. Это какой-то новый свежий юмор. Очень молодой. Если за его появление на ТВ нужно благодарить квоты - ок. Спасибки за квоты.
Хотя мне лично покуй - в результате чего появились новые юмористические проекты. Мы просто зрители и нам нравится.![]()
Популярний журналіст Дубинський вирішив показати своє ставлення до історії України та авіації.
В Германии въезжаешь в село - асфальт заканчивается и начинается булыжник. Гладкие, подобранные камни, ровно уложенные. Никаких волн или выбоин. Но быстро не поедешь - трясёт всё-таки. Правда видел я это в 70-х годах, там служил. Думаю такой подход к дорогам в населённых пунктах остался. Вибурнум лучше знает.Опасная очень дорога
![]()
Сам пока не могу предложить, как нужно правильно делать дороги вот в таком частном секторе.
У нас нет такого ровного асфальта и это хорошо.
Узкая дорога и хороший асфальт, опасно... Может есть варианты?
бредА от якби Фінляндія оголосила війну СРСР у листопаді 1939 року - тоді інша справа. Тоді згідно до міжнародних нором, СРСР мав право на окупацію усієї країни. Бо "на нас напали". Саме так: той, хто перший оголошує війну вважається агресором. Хай навіть неоголошена війна вже років десять точиться. Запам`ятайте це, великі експерди з дипломатії.
Стежити
Олег Пономарь
5 год ·
У нас очень много происходит в Рашагейт.
1. Майкл Коен сейчас ключевая фигура. Его дело расследует прокуратура Нью- Йорка.
Подтверждается, что Коен записывал разговоры. На 31-м этаже говорят, что возможно существуют записи его разговоров с Трампом.
Пошел на сотрудничество со следствием адвокат двух известных женщин, которым Коен платил за молчание об их связях с Трампом накануне выборов президента.
Сейчас весь ключевой поинт всего Рашагейта и всей Америки - пойдет ли Коен на сделку. Как я уже писал, Коен - консильери Трампа, решатель его самых деликатных личных и бизнес вопросов. Если он пойдет на сделку, Трампу конец.
Трамп боится только этого. И сегодня в Твиттере разразился истерикой по поводу возможной сделки Коена.
У меня вопрос.
Если ты ни в чем не виноват, какая разница пойдет ли любой человек в мире против тебя на сделку со следствием? Зачем слать такие месседжи через Твиттер Коену? Так действуют только боссы Коза ностры - Майкл - гуд бой, не верю, что он предаст.
2. Демпартия США подала в суд на команду Трампа.
Помните мой пост месяц назад про Черчилля? Именно так и оформлен иск, как я писал в том посте. Спрут (команда Трампа) в сговоре с русскими (через Викиликс) использовал украденные документы для дискредитации Хилари. Что помогло Трампу стать президентом.
Этот иск также подан в суд, который как и дело Коена, не входит в расследование Мюллера и поэтому Трамп не сможет помешать ни одному из них. Это то, о чем я недавно писал в статье "10 шагов". Материалы Мюллера окажутся в этих судах и Джинн обратно в бутылку не заталкивается.
3. Генпрокурор Сешанс заявил, что подаст в отставку, если Трамп уволит зама Сешанса Розенстайна. Отличный знак, что делает увольнение Мюллера очень трудновыполнимым.
Хоть Сешанс и жук, но он юрист и на Титаник не хочет, ибо видит, что повторяется история с Никсоном.
4. Трамп нанял Джулиани своим лойером. И Руди пообещал, что будет вести переговоры с Мюллером.
Торги начинаются. Пошли тяжеловесы.
Отличный знак.
А яка нам з цього користь?
Зараз, намагаючись відхреститись від змови з *****ами, Трамп сує їм санкції ледь не за настроєм. Підтримка з ПП-2 та іншими проектами.
Якщо терміново поставлять Хілларі, чи буде вона так завзято нам допомагати? Плюс, мине деякий час, доки замінять АП та прилеглих. І саме тоді північні вилупки будуть нам намагатись нашкодити якомога більше без явної підтримки з боку Америки.
Тож![]()
Это вообще реально?
Без оптики что-то увидеть и куда-то попасть на такой дистанции?