Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Пошук тимчасово не працює

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
У Білорусі запускають у прокат "Смерть Сталіна"

Міністерство культури Білорусі схвалило показ фільму "Смерть Сталіна" на території країни.
У білоруському прокаті картина вийде 8 лютого, повідомляє "Радіо Свобода".

Раніше запланований на 25 січня показ стрічки скасували. У міністерстві тоді заявили, що рішення про видачу прокатного посвідчення буде прийнято після перегляду кіно експертною комісією.

В Україні показ фільму в кінотеатрах стартував з 25 січня.

Сатирична комедія британського режисера Армандо Іаннуччі "Смерть Сталіна" розповідає про боротьбу за владу в СРСР після смерті Сталіна в 1953 році. У Росії цей фільм спочатку отримав прокатне посвідчення, однак 23 січня Міністерство культури країни скасувало показ, пояснивши це зверненням "групи юристів", які побачили у фільмі ознаки екстремізму і заявили, що він ображає пам'ять загиблих.

Генпрокуратура Росії перевіряє фільм на екстремізм.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Американские генералы были в ахуе. Они говорили, что они бы в этой ситуации сдались однозначно и они это признают.
где можно об этом почитать?
буду признателен за ссылку, можно на английском.
Очень жаль, что инфа оказалась глубоким инсайдом, от Стратежной Разведки Краматорска.

Я чо-то ***** не понял. Шо там за братания нынче в тренде? В двух словах, плиз

Не совсем в курсе. Почитал соседнюю ветку. Они утверждают, что в сети порохоботы массово (массово!) идут к зрадоёбам с предложением не ругаться и перестать друг друга обзывать .
Вон и Суслик пошёл к зрадоёбам. Выгреб, по традиции.))

Лонгин ссытся, что всё это не с проста и не даёт команду своим *******ам брататься с сусликом.

Я чо-то ***** не понял. Шо там за братания нынче в тренде? В двух словах, плиз

Суслик зашел и сказал, что зрадоебы - ху..сосы. Согласны? Если да, тогда давайте налаживать отношения с порохоботами. Все согласились, кроме михуйла.:незнаю: Он же тогда без работы останется:D

Пошел покурил, успокоился.

У нас пол миллиона военных пенсионеров. И пол миллиона их жен. И миллион детей и внуков. А тещи и тести. По самым скромным подсчетам, это пять миллионов электоральное поле.

Они не ведают, что творят.

Я заметил, если к ним тему не заходить, на третий день они начинают друг друга обсирать и чморить, начинают как правило с самого слабого в умственном отношении - с ржавого. Не подтрунивать, как в этой ветке бывает, а именно глушить. Одесский поц так и пшет, что им нужна свежая кровь. Кровосиси.
Ну вот и скажи - какого хера там делать? Просто для разлекухи? Да, *****, если пять дней никому не зайти, сами друг друга перехуярят и посетителей будет не больше десятка. Книжки почитайте лучше))

Ну вот и скажи - какого хера там делать? Просто для разлекухи? Да, *****, если пять дней никому не зайти, сами друг друга перехуярят и посетителей будет не больше десятка. Книжки почитайте лучше))

Так я там неделю не пишу уже, но они мои посты отсюда тягают к себе и обсасывают, ну и кнопки тискают по крысинному, без признания. Куда же без этого:незнаю: Вот, и сейчас все здесь сидят. Да, одессит?

Кстати, меня у соседей поддержали, и даже в репу накидали. Значит не все так плохо.

Да ты не с тех карт зашел просто. Ты обратил внимание как одесский поц манипулирует:

Т.е. САХАР трет не цивилизованно, а мишаня-****н - образец цивилизации и истина в первой инстанции. :рл:...

Сахар зараз гоняє наче кінь і нікого не тре :незнаю: доречі я сьогодні десь у тві чи фейсі бачив шось подібне мовляв "треба миритися з зрадолюбами". правда там кажись напхали на тему зрадолюби у сеті на 75% складаются з фсб та *****ів :)

Кстати, меня у соседей поддержали, и даже в репу накидали. Значит не все так плохо.

:рл: гофер ти ж наче дорослий. у чому тебе підтримали? пійди у них спитай як на виборах будемо голосувати не за популістів а за тих від кого у *****ів четвертий рік шкварчить.

Сахар зараз гоняє наче кінь і нікого не тре :незнаю: доречі я сьогодні десь у тві чи фейсі бачив шось подібне мовляв "треба миритися з зрадолюбами". правда там кажись напхали на тему зрадолюби у сеті на 75% складаются з фсб та *****ів :)

Так давай, как в прошлый раз, передашь мне управление, и носись как конь на здоровье:yahoo:

Да-да, говорят, ты один из самых адекватных. Я в растерянности - завидовать или напрягаться:D:D

Мы видели, как тебе накидали :іржач::іржач:
А можно сусло-педерастию и прочих флаконов забанить на этой ветке совсем? Пусть у себя в норе ****.

Ладно, иди покури.
О, спасибо за разрешение, не курю.
У вас нашлись силы спошлить, а ссылку дать уже сил нет?
Стоп, так вы просто соврали, в смысле спиздели?
Суслик, он, ****, авторитет.Он по умолчанию отвечает за базар.
Я просто не люблю, когда люди ****ят. Вот с детства не люблю. (с) С. Ховрах
Жаль, так хотелось почитать признания американских генералов. Но, оказалось, что авторитет спиздел. Вот такой авторитет, лаврушник обычный. :(

Конгрес США розглядатиме законопроект щодо України

"Добре, що керівництво Республіканської партії в Палаті представників погодилось внести до порядку денного голосування з мого законопроекту, що має підтримку в обох партіях і допоможе Україні захистити свою кібербезпеку від російської агресії". Так привітав конгресмен Брендан Бойл включення до порядку денного Конгресу законопроекту зі зміцнення співпраці між Україною та США в сфері кібербезпеки.

Він пожартував: "Очевидно, що мій законопроект стане найбільшою новиною в Філадельфії цього тижня". Через приголомшливий виграш філадельфійської команди в суперкубку з американського футболу цими вихідними, основна увага там, скоріш за все, буде прикута саме до спортивних подій.

Конгресмен Бойл вніс до Конгресу
про співпрацю з Україною в сфері кібербезпеки минулого року і тільки тепер його було включено до порядку денного Конгресу. "Цей законопроект, зміцнить співпрацю в кіберсфері з нашим близьким союзником Україною, яка була ціллю кібернападів Росії", - прокоментував конгресмен Бойл.

Він висловив сподівання, що голосування в Палаті представників може відбутись вже сьогодні. Для того, щоб набути сили закону, законопроект має бути затверджено Палатою представників, Сенатом та підписано президентом США.

:рл: гофер ти ж наче дорослий. у чому тебе підтримали? пійди у них спитай як на виборах будемо голосувати не за популістів а за тих від кого у *****ів четвертий рік шкварчить.

Я все равно остаюсь при своем мнении -- **** между порохоботами и зрадофилами, это проект ФСБ по развалу украинского общества.

Назад
Зверху Знизу