Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Например. Можно в личку.
Підписав Закон про підвищення пенсій.
Хочу привітати всіх пенсіонерів, бо відновлюється справедливість. Хочу привітати всіх українців, бо коли-небудь ми всі будемо пенсіонерами.
Успокойся, тебя никто за твой выбор не осуждает.Гостья из будущего.
Я вот не понимаю -- за что меня ненавидят только потому, что я смотрю игру престолов? Я у них денег занял и не отдал? Вот ты смотришь игру престолов,значит ты *****. Санта Барбару еще посмотри.
Мартин Брест
13 хв ·
#ЗСУ_це_секс
Заніматєльноє зброєведення на АрміяФМ.
14.
РПК.
Ерпека – то непонятна зброя, я вам доповідаю.
Бо ррпека – то вже нє автомат, але щє нє пулємьот. Найчастіша проблема єрпека заключається в тому, що всі сослуживці хотять собі магазини-сорокпятки. Тому ерпекашнік должен слєдіть за зброєй єжесєкундно та невпинно. Деякі недоліки щє питаються сматувать синьой ізолєнтой по два длінних магазина. Але то на їх совісті, бо керівні документи *****изм не регулюють.
Щоб стрєльнуть з ерпека – треба пройтись по роті, знайти всі свої магазини, розкласти сошки та зробити грозний вигляд. Досвіччені люди говорять, що саме ерпека – це основний конкурєнт «пекаему» у плані «зробити воєнноє селфі».
Ерпека складається с самого шпалєра, магазинів та шомпола, який «на мінуточку» попросив хтось щє місяць тому. *******.
Чистить зброю, заряджайте тепляк на пам’ятате, що ЗСУ – це ****)
![]()
Молодец. Военным пенсионерам еще осталось поднять. И все у нас будет хорошо.
Ага! Ты уже всё высказал?! Тогда идём дальше!То что меня тревожит, я дважды писал. Сахар все стер. Так что все вопросы к нему.