Сергій Місюра додав 8 нових світлин.
1 год. ·
Я маю діло до сторінки Головне управління розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗСУ і постійно слідкую за коментарями на ній. І я думав, що основна маса зрадойобів знаходиться в твіттері, і там збирається весь негатив і розноситься уже по всім куточках інтернету.
За останні 4 дні в мене почало сіпатись ліве око, і мало не схватив кондратій від усього того, що пишуть навколо нової системи харчування в ЗСУ.
1 вересня, як діти в школу, пішла і нова система харчування в 5 різних частин нашої багатостраждальної армії. П'ять!!!! П'ять з двадцяти двох, які є в плані переведення на 2017 рік!!! Дві частини уже в системі, тобто ВЖЕ 7 частин!
Я особисто був в їдальні Військового інституту телекомунікацій та інформатизації (ВІТІ). Я показував фото з тієї їдальні в той день 0. Пілотний день. Коли ще не все було прораховано і навіть декому не вистачило картоплі, бо курсанти як і основна маса українців, якщо на столі немає картоплі "то нема шо їсти". Буває, перший день. Але в цьому шикарність системи, що на слідуючий раз, коли буде картопля і гречка, то картоплі буде ще більше ніж минулий раз. Це навіть косяком назвати не можна, бо це перший день. Але і це зрадойобам зразу як кістка собаці - "навіть показуху не змогли зробити". Ех...
Але тепер військовослужбовець має ВИБІР! 4 страви (дві перші і дві другі), з яких можна зробити 4 варіанти свого обіду. На вибір. Не каша "дроб 16" чи комбінована "свиняча", не так як у Десні, в якій все ж стара система і їхні дві їдальні по пропускній спроможності можуть тільки більшу половину солдат прокормити. Так і там є вибір - можна і не їсти... Але можна охлянути, а нам такі втрати не потрібні. Тому навіть в Десні, в одній із перших з'явились новомодні конвектомати, які на велику кількість порцій готують в автоматичному режимі. Така собі велика мультиварка, але в масштабах тисяч порцій, наприклад м'яса. І гарне ж получається мясо, але сама порція рису з мясом в Десні дуже відрізняється від того, що я бачив і показував.
Люди одразу накидаються з гнівними криками - показуха, задовбало, а що їдять на передку, а в Десні знову рис, а Ахметов не сидить і т.д.
Як же ви задовбали! Так, саме ви, хто пише ці коментарі про показуху і т.д. про нову систему харчування в армії.
Ми працюємо, щоб наша армія достойно харчувалась. З Головного управління постійно їздять перевірки, щоб навіть стару систему, яка спирається на старі норми (по яким можна тільки три види каші робити, і то по прод-розкладці, і в визначеній вазі), не запускали нижче положеного і не крали, як привикли з часів царя гороха.
Працюємо. Хочемо змінити, реформувати армію. За два роки ми зробимо це. Але за два роки. Два роки виконувати план, в якому кожен пункт спідкається об якусь бумажку з КЕЧі, чи довудку з СЕО, чи простого оленя в частині, який не хоче нічого міняти, бо йому це не вигідно. Через листи, через дзвінки, через звернення, через коліно - ломається система. Міняється.
Але приходять бісові зрадойоби, які возомнили собі в голові, що якщо він напише злобний коментарій в фейсбучику, то десь солдату попаде гарний і розварений рис, а не своїм скопом знову винесуть мені мозГ. Вони не розуміють, що ті коменти тільки для мене, чи на інших сторінках, де можуть висосати зраду з будь-чого, навіть з мега позитивних змін, коли за 26 років незалежності вперше в ЗСУ 7 частин не нормально, а добре почали харчуватися. На належному рівні. Згідно теперішніх тенденцій.
Фух. Виговорився. Але мало. Бо є багато що сказати. Тому закінчую цю портянку тексту на позитивній ноті.
Зрадойоби - міняйте перш за все своє життя. Досягайте кращого, позитивного. Якщо навколо вас гуано, то не мокайте всіх в нього.
Якщо ви не можете побачити позитив в новій системі харчування, а тільки показуху і в Десні не так - ідіть бродіть. Бродіть городами. Довго. Шукайте перегній. Там ваша тема любима. А своїми гуанокоментами ви гірше не зробите. Тому що ми працюємо, а ви пишите. І все.
Все буде добре!
P.S. фото їдальнь з різних частин на новій системі харчування. Різні дні. Не перший день. Приємного