какого ты Бабульку трогаешь? у неё свое мнение.Какого ты Петрофа трогаешь ? У него свое мнение,оставь его в покое.
У тебя, Петрова и путина другое. Алекфаста с красивым крымским загаром не забудьте
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
какого ты Бабульку трогаешь? у неё свое мнение.Какого ты Петрофа трогаешь ? У него свое мнение,оставь его в покое.
чаю бабце!
два!
![]()
Dancing Homer @ItechVK 4 мин.4 минуты назад
Еще
Всё что я нарыл по грузинской военной истории в последнее время меня всё больше убеждает,что слушать советы Саака я буду в последнюю очередь
«Міський голова Андрій Садовий та його фракція планують фактично безкоштовно віддати у користування 1,5 га землі майже в центрі міста Львова. Новим власником цього ласого шматка львівської території має стати офшорна компанія ТОВ «Резерв плюс», яка, володіючи буквально двома «псячими будками», претендує на величезну кількість землі.
Всю абсурдність позиції мера та його команди, яка неодноразово, на камеру, каже про необхідність наповнення міської казни, демонструє оцінка експертами мінімальної вартості даної земельної ділянки – понад 20 млн. грн.», – написав Телішевський.