Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
fdbf1g.webp

Ukrinform‏ @UKRINFORM 16 мин.16 минут назад
Еще
Угоду про зброю зі США можуть підписати у жовтні - Порошенко
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Tribuna.com Украина‏Подлинная учетная запись @tribunaua 17 мин.17 минут назад
Еще
Два золота украинских легкоатлетов на командном ЧЕ
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Герои дня!
Смотрим как они его добыли

Президент Петро Порошенко заявив, що для України надзвичайно важливим є питання запровадження Сполученими Штатами Америки санкцій проти РФ, які присвячені Північному потоку-2.
Про це він розповів в інтерв'ю українським телеканалам, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Не випадково, що ми обговорили питання санкцій, які були проголосовані в Сенаті, обговорені в Конгресі й в Адміністрації (президента США Дональда Трампа - ред.), у першу чергу нас хвилюють санкції, які присвячені Північному потоку-2", - розповів Порошенко про деталі нещодавного візиту до США.

За його словами, Північний потік-2 є серйозною загрозою для України, яку формує РФ.

Глава держави наголосив, що мета Росії аж ніяк не економічна чи енергетична.

"Мета (РФ - ред.) - позбавити Україну 2 млрд доларів, які Україна отримує за транзит. Це - помста за Стокгольм, це помста за рішучі антикорупційні реформи в енергетичній сфері", - зазначив Президент.

Він зауважив, що адмінстрація Трапма підтримує продовження санкцій проти Російської Федерації.

"Нова адміністрація США примає історичне рішення - санкції будуть продовжені аж до виконання Мінських домовленостей сказав", - Порошенко.

Бабулько,
А самая лучшая аватарка была" А правда я гламурная"

Бабулько,
А самая лучшая аватарка была" А правда я гламурная"
Это где бабка с сигарой?
Ну она не гифка была. Да и даже Сепсепка меня пилила, что она ужасная:( А мне нравилась.

А с "Хотабычя" вся моя родня ржала. В хорошем смысле слова.

Это где бабка с сигарой?
Ну она не гифка была. Да и даже Сепсепка меня пилила, что она ужасная:( А мне нравилась.

Правильно, что нравилась!
Возраст - это состояние души.
Может глупость сморозил, извини. Какие наши годы:)!

А с "Хотабычя" вся моя родня ржала. В хорошем смысле слова.

Это добрый сын мне ник придумал. Он меня регистрировал. Как оказалось, Хоттабыч уже был на форуме. Поэтому он, чтоб не тратить время, просто добавил Ь. Еще и м.р. поставил, а я только через пару месяцев заметила:D

там того Львова ))пару минут ходьбы и уже памятник Мицкевичу)

Французький співак Поль Манондіз презентував першу авторську пісню українською мовою

Шкварки News‏ @ShkvarkiUA 1 ч.1 час назад
Еще
Воскресенье, вечер!
На набережной Коктебеля - не протолкнуться, т.к. толкаться некому и не с кем.
Несезон... уже который год ТоскаПичаль
ee4fbd.webp

Роман Донік‏ @donikroman 1 ч.1 час назад
Еще
А напишите Гужве кто нибудь, что Притула подала заявление в ЗАГС о заключении брака с ним. Пусть понервничает. Заодно и исповедуется.

Назад
Зверху Знизу