Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Volodymyr Ariev
1 год. · Kyiv, Kiev
Лише сьогодні я з Георгий Логвинский Олександр Сочка Григорий Шверк зустрічались з величезною делегацією ізраїльських журналістів, які приїхали донести правду про Україну. Лише сьогодні ми пояснювали їм що антисемітизм в Україні поступово зникає як явище, як на тобі - на організованих Тимошенко зборах з приводу референдуму по землі виступ із якимось ******ським смородом. При цьому організаторка сміється і аплодує. Я вважаю і виступ, і реакцію на нього відвертою ганьбою і образою тих євреїв, які допомагають в навчанні українській армії, які воюють за Україну на Сході. Я суворо засуджую антисемітські висловлювання, які дозволяла собі колишній перший номер "Батьківщини" Надія Савченко, і нинішню реакцію на антисемітський пасаж від її колишньої лідерки. Після подібних випадків в цивілізованому світі руку не подають.

Віктор Уколов

До уваги ініціаторів референдуму: сміятися з жартів про євреїв – огидно.

Дякуючи блогу Олексія Братущака ми побачили те, що мабуть не призначалося для широкого розголосу – як ініціативна група проведення референдуму про землі разом з лідерами двох партій Юлією Тимошенко і Олегом Тягнибоком посміялися над примітивним жартом про євреїв .

Юлія Тимошенко точно не єврейка – не майте ні найменшого сумніву. Я також не єврей – у мене є просто друзі-євреї, тому після такого жарту я просто вийшов би з залу, а не сміявся б до сліз. Але вчора з залу не вийшов ніхто.

Сміятися над таким жартом – це огидно, Юліє Володимирівно, мені жаль, що Ви цього не розумієте.

...

Судячи з гасел про землю Батьківщина стає соціалістичною і при цьому координує свої дії з націоналістами, а тепер ще й сміється з жартів про євреїв... Сподіваюсь ми не побачимо, як по нашій країні знову крокує націонал-соціалізм?

Я думаю питання є принциповим – ми всі українці, незалежно від етнічного походження і довжини носів. (зрештою, Григян – це також прізвище, що має вірменські, а не українські етнічні корені.)

Неприпустимо сміятися над етнічним походженням людини, незалежно мова про євреїв, вірмен чи грузин. Кожен політик, який хоче мати перспективу, має раз і назавжди відмовитись від етнічного поділу.

І ще – націоналізм і патріотизм визначається не прізвищем, не етнічним походженням і навіть не заявами – а виключно діями.

54-я в гостях у Старскрина ))
gbg8ae.webp

а вот тут у меня вопрос. Сухпай завтрак, Так и не понял, 2 пакета печенья по 100гр. А есть один. Где делся? фотки мои
fc4ach.webp

d6ejhe.webp

"Зачетные" галетки, есть можно либо с голодухи, либо с голодухи, насыпав их в пластиковый стакан на 0.5 литра и залив сгущенкой.

У центрі Парижа на вулиці Єлісейські поля сталася перестрілка, в результаті якої постраждали двоє співробітників поліції
Один поліцейський загинув, повідомляє Reuters.

Людина, що відкрила вогонь по працівниках поліції, також була вбита.

Влада Парижа просить людей уникати району Єлісейських полів, передає Associated Press.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

В Украине аннулировали лицензию на вещание телеканала 3S.tv Национальный совет по вопросам телевидения и радиовещания Украины аннулировал лицензию телеканала Савика Шустера 3S.tv, передает "Детектор медиа". Сообщается, что сегодня, 20 апреля 2017 года, Нацсовет аннулировал лицензию на вещание телеканала 3S.tv (ООО "Телерадиокомпания "Всемирная информационная служба") по заявлению самого телеканала. Напомним, телеканал Шустера прекратил вещание 1 марта 2017 года.
Полный текст читайте здесь:

"ДУЖЕ ЛЕГКО НАПИСАТИ, ТА ВАЖКО ВИКОНАТИ": МІКЛОШ РОЗПОВІВ, ХТО І ЧОМУ ГАЛЬМУЄ ЗЕМЕЛЬНУ РЕФОРМУ
Пенсійна реформа, верховенство права, земельна реформа, лібералізація землі в Україні є дуже важливими системними змінами, але в них досі немає прогресу. Про це в ефірі "5 каналу" заявив голова Стратегічної групи радників з підтримки реформ Іван Міклош, заступник прем'єр-міністра Словаччини і міністр економіки у 1998–2002 роках.
"Одна із найголовніших причин гальмування змін, є те, що підтримка парламенту не є досить ефективною. Тому що коли ми поглянемо на те, як проводилися реформи в інших країнах, то там була сильніша підтримка і кооперація між парламентом і владою", – сказав він.

Окрім того, за його словами, найголовніша проблема щодо лібералізації зовнішньої торгівлі полягає не у приватизації, а у тому, що власники не можуть робити зі своєю землею те, що вони хочуть.

"Коли ми говоримо про лібералізацію зовнішньої торгівлі, ми не говоримо про те, що власники мають продати. Вони повинні мати можливість зробити те, що хочуть. На мою думку, немає проблеми для того, щоб відкрити ринок повністю. А в Україні введено обмеження, що землю зможуть купувати лише українці", – сказав Міклош.

Він також додав, що нині в Україні існує тіньовий ринок землі. Адже коли немає іншої можливості продати землю, залишається лише це зробити неофіційно, або дати ренту, а потім ціна ренти дуже низька. У минулому році середня ціна ренти була €39. Якщо порівнювати з Польщею, то там – €200. Значить, коли буде лібералізація, то цей показник зросте.

Мининфраструктуры создает черные списки подрядчиков, делающих некачественный ремонт дорог, - Омелян
Министр инфраструктуры Владимир Омелян сообщил, что министерство создает "черные списки" подрядных компаний, которые выигрывают тендеры на ремонт дорог и некачественно их ремонтируют.

Как передает Цензор.НЕТ, об этом сообщает DW.

Министерство инфраструктуры создает "черные списки" подрядных компаний, которые выигрывают тендеры на ремонт дорог, однако некачественно их ремонтируют.

Омелян сообщает, что такие компании больше не будут допускаться к участию в тендерах на ремонт автодорог.

Также, по словам министра, с 2018 года в Украине должна полноценно заработать международная система контроля за ходом выполнения дорожных работ FIDIC. Сейчас система работает только в тестовом режиме. Омелян также отметил, что действенным предохранителем от хищения денег на ремонт и строительство дорог в Украине может быть заключение коррупционеров.

"Мы передаем все документы правоохранителям относительно этого. Пока что увольняем людей, причастных к разворовыванию денег, но правоохранители в суд эти дела не передают", - сказал министр инфраструктуры.

Во время рабочего совещания по вопросам развития фермерских хозяйств в Украине, Министр аграрной политики и продовольствия Украины Тарас Кутовой рассказал, что только при помощи конструктивного диалога с каждой из заинтересованных сторон можно добиться развития фермерского дела.

В основном это касается Правительства, фермеров, владельцев паев и самих жителей сельской территории.

На заседании, где была обсуждена данная тема, присутствовала также заместитель Министра Елена Ковалева.

В рамках встречи Кутовой отметил некоторые вопросы, касающиеся поддержки государства и земельной реформы. По его словам, на сегодняшний день главным достижением остается то, что удалось зафиксировать в госбюджете на дальнейшие 5 лет поддержку аграрной отрасли. Если говорить точнее, уже выделено 5,5 миллиардов гривен. Но, по словам Министра, сумма будет возрастать с каждым последующим годом.

При помощи ведения единого диалога с заинтересованными сторонами, можно будет добиться максимально эффективной поддержки аграрной отрасли, считает Кутовой.

Mason Lemberg
2 год. ·
НАБУ затримало Мартиненка в справі щодо закупівлі Державним підприємством «Східний ГЗК» уранового концентрату в австрійського товариства «STEUERMANN».
Ще півтора року тому я би вважав це великою перемогою і спробою незалежного антикорупційного органу вести боротьбу з системною корупцією у вищих колах влади.
Але зважаючи на те, що незалежний антикорупційний орган в Україні є мертвонародженим і повністю контрольований "мамою" і "улюбленою людиною" під іменем Костя, кожен крок такого "незалежного" НАБУ тепер викликає більше запитань ніж відповідей.
І я вже не буду задавати такі банальні запитання про те як так сталося, що інформація про операцію НАБУ зливається в соцмережі до її завершення? Як так сталося, що "журналісти" програми схеми чергували біля бізнес-центру де затримували Мартиненка?
Я лише задам одне запитання:
А як НАБУ збирається саджати Мартиненка у справі щодо закупівлі урану державним підприємством, якщо до керівництва цього державного підприємства не вжито ніяких заходів? Я шукав, але не знайшов жодної згадки про це...
Тобто, як слідчий НАБУ і його керівник уявляє собі "посадку" народного депутата (який не підписував документів, який не давав розпоряджень, якого не затримували на хабарі), якщо навіть до тих, хто підписував документи з можливими зловживаннями, не застосовано ніяких заходів?
Відтак, роблю висновки, що це затримання не має жодного відношення ні до боротьби з корупцією, ні, тим більше, до можливості покарання за злочини.
Це затримання - черговий елемент політичної і медійної вистави григоришинської тусовки.
Для чого? - Я не знаю...
Ну хоча б для того, щоб бігати по послах і влаштовувати істерики про "НАРОДНИЙ ФРОНТ МСТИТЬСЯ ЗА МАРТИНЕНКА!11", коли ВР буде призначати НАБУ "не такого аудитора".

Mason Lemberg
14 хв. ·
Читаючи коменти до попереднього посту, раптом збагнув як виглядаємо всі ми в очах ляльководів, які керують масами.
Пам'ятаєте, в ліхих 90-х був такий відомий бандитський розвод, коли людині підкидали гаманець з грошима? Потім знаходився "добрий подорожній", який пропонував розділити гроші, після цього зникав. Потім підходили бандити і забирали все, що було в людини.
Зараз ситуація 1 до 1.
Нам підкидають "прості рішення", які відразу вирішать всі наші проблеми: "Заблокувати Донбас - врятувати полонених, закінчити війну", "Виберіть мене я посаджу 25000 корупціонерів - і заживемо" і т.д.
Знаходяться "добрі подорожні", які нам ці рішення розмоктують, переконують, що як тільки так зразу. Судячи по ряхах і квартирах, не за безкоштовно розсмоктують.
А потім підходять бандити і роблять своє діло.
І так, від рецепту моментального звільнення полонених ми приходимо до втрати піжприємтсв, втрати бюджетних доходів і можливості руйнування енергетики.
І так, від рецепту рішучої антикорупційної боротьби ми приходимо до просраних 2,5 роки, посилення корупції через зневіру суспільства.
І ти тільки попробуй сказати тому лоху, що "знайти гаманець"/ "очевидне просте рішення складного питання" - це не вирішення проблеми, це скоріш за все, причина нової проблеми. З'їдять, заклюють, запишуть в боти і т.д.
А знаєте, що найстрашніше? - Найстрашніше що фокус з гаманцем регулярно повторюється протягом 3 років і висновки ніхто робити не збирається.
І відчуття ейфорії при черговому розводняку знову засліплює грубу роботу тупих аферистів.

Дмитро Гейко
14 хв. ·
Опять реальную борьбу с коррупцией потешный орган при григоришенской правде, носящий грозное название НАБУ превращает в дешёвый цирковой балаган для пиара "антикоррупционеров". С анонсами сверхсекретных операций по задержанию топовых фигур в Фейсбуке Сирожи Квартирного.
Задержание Мартыненко, как и задержание Насирова закончится ничем. Обвинения слабо или вообще недоказуемы и легко развалятся в суде адвокатами, если дело вообще дойдёт до суда.
Виноват конечно опять будет Порох, а не пустозвоны и непрофессионалы из вновь созданных антикоррупционных структур с космическими зарплатами.

Рубрика "В гостях у сказки".

Маркеры:
1. ДПС (в Украине Ясиноватский пост ГАИ, посты ДПС в России).
2. "Белые колготки" (Миф со времен Чеченской войны о прибалтийских женщинах снайперах, обыгранный в Фильме "Чистилище").
3. Парень побывал во всех "горячих точках", про которые слышал и выжил с мая 2014-го. Герой Советского Союза.
4. До войны работал сварщиком, а потом (внимание) журналистом. Смежные специальности по уровню образования. А потом в Москве (сварщиком-журналистом).
5. Цель противника уничтожить республику (тут не по сценарию, парень тормозит и журналистка задает наводящий вопрос -- может минские соглашения нарушить?).
6. Вопрос журналиста -- какие вооружения использует противник? Ответ -- Ноны, бла бла бла (Ноны в ВСУ остались в единичных экземплярах и находятся в резерве фиг знает где).

Dmytro Tanasov: «Порошенко — геополитический гений, а путин — тупое х*йло»
19.04.2017
Вы знаете, я придерживаюсь мнения, что Порошенко — геополитический гений, а путин — тупое х*йло.
путин стартовал, имея:
— пророссийское правительство и пророссийского президента в Украине;
— пророссийский бизнес в Украине;
— пророссийскую эстраду в Украине;
— пророссийское телевидение в Украине;
— мощнейшим влиянием рунета на юанет;
— безоговорочное военное преимущество;
— бизнес-связи и лобби в США и странах ЕС.
Все это россия на сегодняшний момент просрала почти полностью. Это, ж, простите, каким тупым х*йлом надо быть, чтобы все так бездарно просрать?
Это как бы сели играть в шахматы, путин с полным набором фигур, а Порошенко только с пешками и королем, и, бл*дь, сейчас путин пытается рокироваться и строить защиту, а Порошенко захватил преимущество на доске и выстраивает матовую атаку.
Это я к тому, что, получив томагавком по причинному месту, путин начал названивать Порошенку.
Нет, это еще не капитуляция.
Это, знаете, как гопник отжимает у худенького очкарика телефон и разбивает очки заодно с носом. И на робкое «верни телефон, мне встречу переназначить надо» ржет, типа «га-га, забери». А потом расследование, и суд, и выясняется, что гопник должен будет не просто оплатить лечение, а компенсировать из своего кармана понесенный материальный ущерб. Который — ущерб — составляет сотни тысяч долларов, т. к. из-за потери телефона не получилось переназначить встречу, и фирма очкарика понесла убытки. И эти убытки оплатит гопник.
И вот гопник приходит в больницу и говорит: «слыш, чувак, а если я тебе телефон верну и еще сто баксов сверху?». Вот это, собственно, и был тот разговор, что два дня назад случился.
Но он — разговор — не меняет того факта, что гопник вернет телефон, оплатит лечение, пластическую операцию, моральный и материальный ущерб. Даже если в суде будет кричать «в глаза смотри ****». Хотя сейчас гопник еще не верит. «Четыреста кусков зеленых? За телефон? Да они е*анулись, этот телефон максимум сто баксов стоит. Ну еще ладно, штуку зелени за больничку. Да не ***, Мань, не будет четыреста штук, пугают они, на понт берут». (с)

Трампа на триптихе уже нет. Остались два геополитика.

he1cee.webp

Зроблено в Україні
8 ч ·
Відновлений на Харківському бронетанковому Т-64.
«Укроборонпром» показав фото до і після.

ebhhf2.jpg

bd5bba.jpg

укроп с ул. Мира‏ @xy_ukr 1 год.1 годину тому

Опять эта ***ня подписалась. Напоминаю, что это ****о рассылает ссылки, по которым палит ip.

jg0gej.webp

Хуевый Док‏ @shuttle1907 3 год.3 години тому

Сегодня на Еленовской таможне путенские ******ы вытащили из автобуса молодого парня, стали зверски избивать и потом куда-то утащили.

Назад
Зверху Знизу