Львовяночка @tatiana_Lvov 16 ч.16 часов назад
Еще
Вилкул после трех "дублей" забрал цветочки,*♂️ экономный епта, жене подарит потом
памятник Неизвестному солдату в Кривом Роге.
Непогана Тетяна @ian_tanya 10 ч.10 часов назад
Еще
НАЗК виявило порушення у фінансуванні "Самопомічі" та "Батьківщини".
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
…
Константин Машовец
13 год.
Диалоги с "нулей"(продолжение)
про горловских бомжей, зоны покрытия и разбитый сортир
- Де Вася...?
- Я ебу...? десь по нейтралці шариться...
- Бармалей... а ти не знаєшь, де цей мелкий ****н...?
- ***, як ви мені всі дорогі, у відпустці він, вчора поїхав...а шо таке...?
- Приїде - ****и получить...
- За шо...?
- Позавчора він притащив якихось двох *****ів у камуфляжі, каже... сепари, піймав на нейтралці...ніби міни ставили...
- І шо... нащо тоді ****и давать? Краще сгуща виписати в якості нагороди
- ***, я йому ****юлей випишу....ці два *****а виявилися двома горловськими бомжами, наші контрики їх сьогодні пробили...метал на нейтральці вони збирали...
- Це шо таке...?
- Міце розряджання та заряджання зброї...
- Толково...
- Ну, товариш підполковник, ми старалися...
- ***, я бачу... перевернули старий ящик, насипали піску и повісили табличку... ахуєнна робота...
- Ну то, ми хоч щось зробили...
- А шо у сусідів і цього не має...?
- Ну то таке, Бермалей обіцяв першого хто спитаєтья за цю ***ню, пристрелити прямо на позиції...я б на вашому місці, в другу роту, не ходив би...
- Василіч, де наша схема району оборони батальйону...?
- А тобі нахуя...?
- Треба дещо домалювати...
- Шо саме...?
- Зони покриття...
- Чого покриття...?
- Мобільного звьязку...
- Це хто тобі таку дурню сказав...?
- Ну, в штабі бригади на нараді наказали позначити на схемах в батальйонах зони впевненого прийому мобільного звьязку...
- Лягай спати...тебе наїбали...
- Чого це...?
- А це я Вовану підказав тебе трохи озадачити... бо ти вже заїбав вечорами тренькати на гітарі...
- Шнур, ну ніхуя собі, це шо зараз було...?
- Фугасний, з "сапога"...
- Ніхуйово... а чого так воняє і багато диму...
- Бо ****ли знову по нашому сральнику...
- От *****аси...знову в кущі бігати...
- Шось не везе нашому сральнику...
- Та да... за пару тижднів четверте влучання... може вони думають шо то, якась вогнева точка...?
- Ну я би на їхньому місці також подумав... бо Німець на ньому ондо ту стару сітку натягнув, патики якісь повтикав... здалеку схоже на бліндаж, ось вони й валять туди регулярно...
- Ну, прістрелялися уебні... може і ми по ним чимось уебемо, для профілактики...?
- Наприклад...
- З "покемона" або РПГ також по їхньому сральнику... скажімо, це буде наша сортирна помста... Німец казав, шо знає куди вони бігають ****и... може заодно якогось сируна по дорозі і завалим...
- Ладно, вмовив - ондо біжи за Німцем, а я поки постріли до РПГ пошукаю...
- Артурчик, ноль-четвертому прийом...
- Ну...
- Не нукай, не запрягал... какого *** ЗУ-шка и стрелковка ебашат по левому флангу...?
- ДРГ отганяем...
- И долго...вы собираетеь заниматсья этим онанизмом?
- А пока не надоест... всё равно скучно...
- Не забудь... по окончанию - доповідь, и по расходу -тоже... меланхолики, ***...
- Плюс- плюс...
Президент США Дональд Трамп назвав «приголомшливою» роботу держсекретаря США Рекса Тіллерсона на переговорах в Москві, де він зустрівся з президентом Росії Володимиром Путіним і главою МЗС Росії Сергієм Лавровим.
Про це американський лідер заявив у ході спільної прес-конференції з генсеком НАТО Йенсом Столтенбергом. Читайте також Трамп хоче, щоб США та НАТО спробували налагодити відносини з Росією
«Хочу відзначити чудову роботу, виконану нашим держсекретарем Рексом Тіллерсоном у зміцненні альянсу НАТО, а також його поїздку до Москви, щоб просунути інтереси у сфері безпеки США і їх союзників. Він провів приголомшливу роботу», — сказав Трамп.
Детальніше читайте на УНІАН:
Северная Корея предупредила о предстоящем "большом и важном событии"
Иностранных журналистов, аккредитованных в КНДР, призвали быть начеку. Власти Северной Кореи призвали быть готовыми к "большому и важному событию", которое, предположительно, произойдет уже в ближайшее время. Призыв адресован иностранным журналистам, аккредитованным в КНДР, сообщает Reuters. Другие подробности пока не сообщаются, власти КНДР их раскрывать не стали.
Больше читайте здесь:
Секретна австралійська база Pine Gap відіграватиме ключову роль у разі військової операції США проти Північної Кореї чи перехоплення північнокорейських ракет.
Про це заявив міністр оборонної промисловості Австралії Крістофер Пайн, пише місцеве видання Northern Territory News.
«Ситуація з Північною Кореєю набагато більш непередбачувана, вони мають більше можливостей нашкодити Австралії, США, Південній Кореї, Японії і багатьом нашим союзникам у регіоні», - сказав Пайн.
Міністр заявив, що Pine Gap (станція стеження за супутниками) є важливою частиною інфраструктури і важливою складовою реалізації міжнародної угоди про розподіл завдань розвідки у рамках «П’яти очей» між Канадою, Новою Зеландією, Австралією, Великою Британією і США.
За словами професора Університету Мельбурна Річарда Тантера, який багато років працював на цьому таємному об'єкті, потужності, якими володіє Pine Gap, є необхідними для США у разі їхньої участі у військовому конфлікті у регіоні.
На думку професора, якщо США доведеться перехоплювати північнокорейські ракети, Pine Gap буде посилати інформацію військовим есмінцям щодо розташування радарів і системи ППО.
**** партії "Республіканці" та кандидат у президенти Франції Франсуа Фійон, відповідаючи на питання, повинна Франція визнати анексію Криму або продовжити тиск на РФ, заявив, що обидва варіанти неприйнятні, а питання півострова маж вирішити міжнародна конференція під егідою ООН.
Про це він заявив в інтерв’ю RFI.
На думку політика, потрібне рішення, що відповідатиме законам.
"Для такої країни, як Франція, визнати одностороннє приєднання Криму до Росії буде кричущим порушенням міжнародного права. Продовжувати ж вважати, що у Росії немає ніяких причин для присутності в Криму, в той час як більшість населення там - російське, означає зневажити інший основний принцип - право народів на самовизначення. Так що обидва ці рішення – тупикові", – пояснив він свою позицію.
Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Франсуа Фійон, якого небезпідставно підозрювали у симпатії до російського президента Володимира Путіна, несподівано заявив, що росія – "небезпечна країна", й у стосунках з нею треба прискіпливо обирати стратегію.