Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Тарас Чорновіл
· 1 год ·

Дозвольте коротко повернутися ще раз до питання про україно-ізраїльські відносини в контексті нашого голосування в РБ ООН. Тільки маленьке застереження: Нетаньягу - один із спекулянтів, які часом пробують будь-яку критику влади Ізраїлю обзивати антисемітизмом і ледь не виправданням Голокосту. Так от: євреїв поважаю й глибоко шаную, як тих, що живуть в Ізраїлі, так і по всьому світу. І вони не винні, що іноді обирають собі паршиву владу. Тому прирівнювати Нетаньягу до всього єврейського народу це так ніби судити про всіх українців за інтелектуальним рівнем Миколи Азарова (а обоє ж носії однакового статусу прем'р-міністра). А тепер про "наших баранів", тобто про підтримки ізраїльською владою України. Адже у нас тут деякі специ-міжнародники та відставні дипломати плачуться: "Як негідник Клімкін посмів так поступити з Ізраїлем, який СТІЛЬКИ зробив для України". Тут тільки те, що лежить на поверхні й не потребує довгого пошуку.

1. Ізраїль не підтримав ключовий для України документ - резолюцію ГА ООН про територіальну цілісність України № 68/262, що була ухвалена 27 березня 2014 року.
2. Делегація Ізраїлю утрималась від приєднання до співавторів ініційованої Україною резолюції 26-ї сесії Ради ООН з прав людини (РПЛ) «Співпраця та допомога Україні в галузі прав людини» (червень 2014 р.).
3. У березні 2015 р. Ізраїль не підтримав Спільну заяву від імені 41 країни (в т.ч. всіх країн ЄС) щодо ситуації з правами людини в Автономній Республіці Крим, яка була виголошена 21 березня 2016 р. в рамках роботи 31-ї сесії РПЛ.
4. У інтерактивних діалогах з обговорення представлених Управлінням Верховного комісара ООН з прав людини висновків 11-ї – 16-ї доповідей УВКПЛ щодо правозахисної ситуації в Україні (відбулися 29 вересня та 9 грудня 2015 р., 22 березня, 29 червня, 27 вересня та 12 грудня 2016 р.) делегація Ізраїлю участі не брала і таким чином відмовилася від підтримки української позиції.
5. Під час просування Україною резолюцій «Роль превенції у заохоченні та захисті прав людини» в ході 24-ї та 33-ї сесій РПЛ Ізраїль не виявив готовності приєднатися до кола їх співавторів.
6. Делегація Ізраїлю відмовилася стати співавтором резолюції ГА ООН щодо «Ситуації з правами людини в Криму».
(Це при тому, що делегація України на прохання Ізраїлю утримується від участі в обговоренні пункту 7 порядку денного РПЛ «Ситуація у галузі прав людини в Палестині та на інших окупованих арабських територіях», у рамках якого Ізраїль традиційно піддається жорсткій критиці. Під час попереднього членства України в Радбезі наша делегація утримувалася під час голосування за резолюції, які стосувалися ізраїльсько-палестинського конфлікту й були невигідні Ізраїлю.
7. Україна визнала трагедію Голокосту актом геноциду єврейського народу. Натомість Ізраїль проігнорував усі зустрічні прохання української сторони й не визнав Голодомор актом геноциду українського народу. За дорученням глави ізраїльського уряду Б.Нетаньягу в листопаді 2016р. з порядку денного роботи Кнесету Ізраїлю було знято питання щодо Голодомору.
8. Уряд Ізраїлю, ідучи на зустріч проханням РФ, заблокував постачання нашій державі ізраїльських БПЛА.
9. Українська сторона протягом останніх трьох років не отримує від уряду Ізраїлю відповіді на пропозицію провести чергове п’яте, засідання двосторонньої Комісії з військово-технічного співробітництва. Співпраця в сфері оборони та озброєнь заблокована ізраїльською стороною.
10. Ганебний антиукраїнський виступ Президента Ізраїлю Р.Рівліна у Верховній Раді України під час спеціальних парламентських слухань на тему: "75-ті роковини трагедії Бабиного Яру: уроки історії та сучасність" обурив громадськість. Ізраїльський президент звинуватив українців у масових вбивствах і переслідуванні євреїв під час Другої світової війни, що діаметрально протилежно тезам виступу Президента Петра Порошенка в Кнесеті.
11. Різко погіршилося ставлення до українських громадян у пунктах пропуску, особливо в аеропорту ім. Бен-Гуріона. Зростає число відмов у в'їзді та хамство ізраїльських чиновників. Це явно контрастує з демонстративно доброзичливим ставленням до приїжджих із Росії.
12. Україні незмінно відмовляють у всіх запитах про екстрадицію або просто їх ігнорують. Зокрема, щодо екс-міністра енергетики Е.Ставицького.
13. Ізраїльські компетентні органи провадять щодо України практику торгівельно-санітарних воєн за методикою РФ. Наприклад, безпідставно заборонено експорт яєць під приводом наявності бактерії сальмонели. Після спростування незалежними експертизами звинувачень та запрошення ізраїльських спеціалістів для перевірки ситуації на місці й відновлення торгівлі, ізраїльські чиновники перестали відповідати на звернення української сторони.
14. У лютому 2016р. територію окупованого Криму з порушенням вимог чинного законодавства України відвідав депутат Кнесету Я.Маргі, депутат релігійної партії ШАС, що входить до правлячої коаліції, який вів переговори з окупаційною владою. Окрім цього протягом 2015-2016 рр. фіксувалися регулярні візити представників ізраїльського бізнесу до Криму.
16. У вигляді одностороннього демаршу Нетаньягу скасував візит прем'єр-міністра України до цієї країни в кінці грудня цього року як відповідь на реалізацію суверенного права Уккраїни в РБ ООН.
17. Це вже більш оціночне, але все ж: уряд Ізраїлю й сам Нетаньягу постійно демонструють свою симпатію та запопадливе ставлення щодо Росії, навіть не отримуючи взаємності.
Що маємо в позитиві:
1. Ізраїльська делегація підтримала резолюцію ГА ООН щодо «Ситуації з правами людини в Криму». Голосів і так було більше, ніж досить, але ми вдячні за підтримку кожній країні, а Ізраїлю подяку висловлювали спеціально на високому рівні.
Ніби все...
Та сколько уже можно оправдыватся. Или кто-то думал что Украина проголосует против резолюции осуждающую оккупацию имея в своём составе оккупированные *****ами территории?

Олена Герасімова
7 мин
Я навіть не знаю, як це коментувати.
"Крестоходчество" - наше фсьо.
Нова платформа російського громадянського суспільства.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

C0mo6r5XUAEFuwu.webp

C0mp0nnWgAE6m_d.jpg

C0mp1uAW8AAePtU.jpg

Greg Davis с Greg Davis.
1 ч ·
Еще раз о лицемерии. Прочел как работники Украинской Правды скорбят вместе с "российскими друзьми" и как с высока пишут про своих читателей не понимая когда это они стали такими.
Ну я вот могу привести пример прошлой недели как Украинская Правда гоняла лживую информацию и она до сих пор на их сайте без дополнения.
Информация эта о следах зверских пыток на телах украинских военных.
У меня вопрос, а как после прочитавшие эту новость должны реагировать на упавший военный самолет РФ?
Так, что Украинская Правда не надо тут смотреть с высока и делать вид, что ничего не понимаете.
И знаю, что прочтете этот мой пост - исправьте новость, пожалуйста, что эта информация была опровергнута, а не прикрывайтесь созданием следующей новости. Спасибо!

15774834_722221624609608_2481817593736963230_o.jpg

C0l1XVCXAAAjgPo.jpg

Что такое СПЧ?

Останнє редагування:
Анна Амарго
1 ч ·
Люди на пальцах складывать не умеют иногда. Ах, Лиза Лиза, Лиза не видела российский военных на Донбассе. Смотрела, но не видела, да. Она просто спасала детишек.
Блин. Да Лиза заезжала на Донбасс, по Донбассу передвигалась и уезжала с Донбасса с детьми с военным сопровождением. Это были военные операции МО РФ. Минимум три офицера российские водили Лизу за ручку по донбасским дорожкам. И Лиза их знала прекрасно. Вплоть до их званий и имён их жен и детишек. Ибо никто туда самую распрекрасную Лизу не пустил бы одну к бесконтрольному цирку захарченковскому. Лиза дорого стоит.
И, да, если что, то погибла Лиза тоже не на гражданском самолётике. И не на борту Красного Креста Полумесяца

Олена Монова с Юлией Паевской.
1 ч ·
Скоро новый год, праздники, оливье-мандарины, все дела
Но я сейчас попрошу вас съесть на один килограмм мандаринов меньше и выпить на одну бутылку шампанского меньше
В группу "Ангелы Тайры" из ASAP Хоттабыча на медицинский додж СРОЧНО нужна зимняя резина, 275х75r16
Еще очень нужны стеллажи для склада медоборудования, но сначала резина, потом стеллажи, решаем проблемы по мере поступления
Даю карту Привата Тайры 5168 7420 6448 3732 (Паевская Юлия)
Каждый ваш взнос — это проходимость медицинского автомобиля, а значит еще одна спасенная жизнь
В прошлый раз мы с вами собрали на колеса очень быстро, надеюсь в этот раз будет так же
Спасибо всем, кто откликнется

А зря. Поинтересуйся.
Я вот такую вот фигню скажу...Здесь все любят Булгакова цитировать,правда? А между тем он искренне не любил,а предполагаю что даже презирал, всё украинское.Ну вот так сложилось. А между тем здесь ещё не раз Шарикова вспомнят. Писатель талантливый Лукьчнченко,как ни крути. Буду ли я его теперь читать? Нет.конечно,ибо как я понял зашкварился он. Но раньше то я его читал,никуда от этого не деться. И что,теперь мне сегодня себя убеждать в том что он фигово писал?

Здесь все любят Булгакова цитировать,правда? А между тем он искренне не любил,а предполагаю что даже презирал, всё украинское.Ну вот так сложилось. А между тем здесь ещё не раз Шарикова вспомнят. Писатель талантливый Лукьчнченко,как ни крути. Буду ли я его теперь читать? Нет.конечно,ибо как я понял зашкварился он. Но раньше то я его читал,никуда от этого не деться. И что,теперь мне сегодня себя убеждать в том что он фигово писал?
Согласен! Писательский талант не имеет отношения к политическим взглядам. Даже к так называемому "моральному облику" тоже не имеет. :) Если хоть чуточку поинтересоваться — многие литературные светочи в быту были такими ублюдками, что мама не горюй! Достоевский вон, символ всех совестливых, в карты жену собственную проигрывал. Про алкашей и наркоманов даже не говорю. Это так, навскидку. :)
Я любил и люблю поэзию Бродского. Но он презирал вообще понятие "независимой Украины", а над поэзией Щевченко просто издевался. А Киплинг был отъявленным ******ом, но про Маугли по-доброму написал, талантливо. :)

так есть видео со взрывом Ту-154 или нет? а то *****ам надо воткнуть как аргумент! то, что с набережной,уже ФСБ с дерьмом смешало...

На нескольких телах пассажиров, обнаруженных после крушения Ту-154, были надеты спасательные жилеты, сообщают Рамблер/новости со ссылкой на РИА Новости. Далее:

Интерененько .Пилот с вышкой вёл спокойные разговоры.
После взлёта прошло всего две минуты.
Некоторые пассажиры - были в спасательных жилетах.
Сколько времени нужно, чтобы отстегнуться, найти спасательный жилет, одеть его ?
Может одели ещё на земле ? Или вообще, при вылете из Москвы ?
Водолазы своё дело знают. И жилеты могут под водой одеть на труп, и визитки поразбрасывать бандеровские..

Ё ! *****ы , таки сахарную тему читают, делают выводы .

В Минобороны опровергли слухи о том, что на пассажирах потерпевшего крушение над Черным морем Ту-154 были спасательные жилеты. Далее:

****ец, у спецуры крыша едет - какую версию дать россиянам ?! И так - опровергается, и эдак опровергаются версии, назначенные сверху.
Скоро, возможно, узнаем кто там ещё был на борту, не попавший в списки.

!!!!!!!
Глава аппарата руководителя «Роснефти» Игоря Сечина Олег Еровинкин скончался в Москве на 62 году жизни. Об этом сообщают Рамблер/новости со ссылкой на LIFE.
«Экспертизу по причинам смерти будут проводить сотрудники ФСБ. Скорая констатировала смерть Олега Еровинкина», - заявил собеседник портала.
Как говорится в публикации, Еровинкин скончался в автомобиле в центре столицы. Причину смерти сейчас устанавливают эксперты. На месте происшествия работает следственно-оперативная группа. На пост главы аппарата руководителя компании Еровинкин был назначен в 2012 году Игорем Сечиным. Еровинкин был генералом ФСБ. Далее:

так есть видео со взрывом Ту-154 или нет? а то *****ам надо воткнуть как аргумент! то, что с набережной,уже ФСБ с дерьмом смешало...

Внимательнее надо быть, внимательнее )))
https://www.kharkovforum.com/4664614-27_08_14_vtorzhenie_voisk_rf-page2754#post58647065

Я вот такую вот фигню скажу...Здесь все любят Булгакова цитировать,правда? А между тем он искренне не любил,а предполагаю что даже презирал, всё украинское.Ну вот так сложилось. А между тем здесь ещё не раз Шарикова вспомнят. Писатель талантливый Лукьчнченко,как ни крути. Буду ли я его теперь читать? Нет.конечно,ибо как я понял зашкварился он. Но раньше то я его читал,никуда от этого не деться. И что,теперь мне сегодня себя убеждать в том что он фигово писал?
Знаешь, абсолютно черного и белого нет. жестокий к людям может любить животных и наоборот. хороший музыкант может быть ****ью по жизни (кстати очень часто) в природе все равновесно. Давая одно забирает другое. Гитлер например был хорошим художником, любил собак, детей, природу, был интересным собеседником. И что? может назовем его именем картинную галерею и устроим вернисаж его полотен?

Пока в разработке. Ищут подходящих свидетелей, слышавших бандеровский говор со стороны моря
по любому Кровавый свои ракетки над морем пулял. отжижизверг)))

ну, мы там, в начале декабря, ракеты пускали...
аперидил...

угу, вон и писали даже
Президент Украины Петр Порошенко заявил, что пуски ракет пошли успешно.
РИА Новости Украина:
Даже очень успешно. Стрельнули первого, попали 25-го

Ё ! *****ы , таки сахарную тему читают, делают выводы .

В Минобороны опровергли слухи о том, что на пассажирах потерпевшего крушение над Черным морем Ту-154 были спасательные жилеты. Далее:

****ец, у спецуры крыша едет - какую версию дать россиянам ?! И так - опровергается, и эдак опровергаются версии, назначенные сверху.
Скоро, возможно, узнаем кто там ещё был на борту, не попавший в списки.

Бин-Ладен. Тогда все складывается просто идеально...

Или таки пердак рванул?

Назад
Зверху Знизу