Статус: Офлайн
Повідом.: 25906
Повідом.: 25906
Edmond Dantes @deMonte_Cristo 10 мин.10 минут назад
россия дала согласие на вооруженных миротворцев в Донбассе - До///дь
Верховна Рада @verkhovna_rada 9 мин.9 минут назад Украина
.@AndriyParubiy підписав постанову про перейменування 9 районів та 278 населених пунктів
Гурьянов Сергей @Segozavr 8 мин.8 минут назад
ЕС повысил пошлины на холоднокатаный прокат из РФ.
Для Северстали - с 25,4% до 34,1%
Для НЛМК и других - с 26,2% до 36,1%
Андрій ПарубійПодписаться
18 ч
Сьогодні під час засідання Міжпарламентської асамблеї парламентів України, Литви та Польщі ухвалили важливе рішення – звернутися до урядів наших країн, щоб присвоїти нашій спільній військовій литовсько-польсько-українській бригаді ім’я видатного воєводи і українського князя Костянтина Острозького.
У своєму заключному слові – я наголосив, - символічно, що саме князь Острозький командував об’єднаним україно-литовсько-польським військом, яке у битві під Оршею у 1514 році розбили війська Московського князівства.
Також учасники Асамблеї домовилися об’єднати зусилля своїх країн, щоб відбудувати надгробний пам’ятник видатного полководця – князя Острозького в Успенському соборі Києво- Печерської Лаври.
Ось так символічно вшановуючи наші перемоги над окупантами минулого даємо сигнал на попередження сучасним окупантам.
МиротворецьНравится Страница
4 ч
1 червня 2016 року групою фахівців Центра «Миротворець» (
) задля безпечного зберігання масивів інформації про об’єкти дослідження, в діях яких присутні ознаки злочинів проти національної безпеки України, життя і здоров’я людини, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку відкрито новий інтернет-проєкт – Сайт ORDILO.org .
На сайті у відкритому доступі зберігатимуться у первинному вигляді (за принципом “As is”) інформаційні масиви, що підтверджують антиукраїнську та протиправну діяльність об’єктів дослідження Центру “Миротворець”.
Цільова категорія дослідників матеріалів – аналітики спецслужб та правоохоронних органів, журналісти, правозахисні організаіі, вчені-історики.
россия дала согласие на вооруженных миротворцев в Донбассе - До///дь
Верховна Рада @verkhovna_rada 9 мин.9 минут назад Украина
.@AndriyParubiy підписав постанову про перейменування 9 районів та 278 населених пунктів
Гурьянов Сергей @Segozavr 8 мин.8 минут назад
ЕС повысил пошлины на холоднокатаный прокат из РФ.
Для Северстали - с 25,4% до 34,1%
Для НЛМК и других - с 26,2% до 36,1%
Андрій ПарубійПодписаться
18 ч
Сьогодні під час засідання Міжпарламентської асамблеї парламентів України, Литви та Польщі ухвалили важливе рішення – звернутися до урядів наших країн, щоб присвоїти нашій спільній військовій литовсько-польсько-українській бригаді ім’я видатного воєводи і українського князя Костянтина Острозького.
У своєму заключному слові – я наголосив, - символічно, що саме князь Острозький командував об’єднаним україно-литовсько-польським військом, яке у битві під Оршею у 1514 році розбили війська Московського князівства.
Також учасники Асамблеї домовилися об’єднати зусилля своїх країн, щоб відбудувати надгробний пам’ятник видатного полководця – князя Острозького в Успенському соборі Києво- Печерської Лаври.
Ось так символічно вшановуючи наші перемоги над окупантами минулого даємо сигнал на попередження сучасним окупантам.
МиротворецьНравится Страница
4 ч
1 червня 2016 року групою фахівців Центра «Миротворець» (
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
На сайті у відкритому доступі зберігатимуться у первинному вигляді (за принципом “As is”) інформаційні масиви, що підтверджують антиукраїнську та протиправну діяльність об’єктів дослідження Центру “Миротворець”.
Цільова категорія дослідників матеріалів – аналітики спецслужб та правоохоронних органів, журналісти, правозахисні організаіі, вчені-історики.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.