Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
вести с полей -

На відео видно, як у результаті точного попадання снаряда броньована частина бліндажа злітає на кілька десятків метрів, роблячи "феєричні кульбіти у повітрі".
"За даними розвідки, кулеметний розрахунок окупантів знищено, два бойовики підписали контракт з 200-ою бригадою (знищені - ред.)", - йдеться у повідомленні.

Украина на IDEX-2019 показала проект мощнейшей системы залпового огня "Ольха".
На расстоянии в 120 км ракеты попадают в цель с отклонением всего 30 метров.
dbjb8b.webp

кошмар продолжаецца -

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Российский пулеметчик отправился в ряды 200 бригады: украинские воины уничтожили ВОП оккупантов на Донбассе.
"Каждый день на одном из ВОПов противника не умолкал пулемет. Поэтому решение было принято взвешенное и единодушное. После очередной пулеметной очереди, воины ОСы запустили приветственный адрес от доброжелательных украинцев. Гостиный адрес зашел прямо в отверстие позиции, забрав в ряды 200 бригады российского пулеметчика вместе с оружием. На позиции врагов еще немного дымило около двух часов"

17 февраля на светлодарском направлении в Донецкой области боевики предприняли попытку выхода диверсионно-разведывательной группы, которая должна была атаковать позиции одного из украинских батальонов. Об этом сообщил пресс-центр штаба операции Объединенных сил в Facebook.
"Хорошо организованная служба украинских защитников на наблюдательных пунктах дала возможность заблаговременно разоблачить враждебные намерения. Нападение врага отражено, одного из оккупантов взяли в плен. Сейчас пленного допрашивают сотрудники соответствующих подразделений Объединенных сил", – отметили в штабе Объединенных сил.

реформа в церкви -

Без головных уборов, джинсы и лавки для сидения: ПЦУ может изменить правила посещения храмов
Новосозданная Православная церковь Украины станет открытой для прихожан. Часть старых и принятых правил будет упразднена. Изменения коснутся как языка богослужения, так и дресс-кода украинцев в храме.
В церкви уверены, что священникам нужно быть ближе к людям, пишет OBOZREVATEL, передает Цензор.НЕТ.

Камера видеорегистратора сумела заснять настоящую телепортацию человека из другого измерения.

реформа в церкви -

Без головных уборов, джинсы и лавки для сидения: ПЦУ может изменить правила посещения храмов
Новосозданная Православная церковь Украины станет открытой для прихожан. Часть старых и принятых правил будет упразднена. Изменения коснутся как языка богослужения, так и дресс-кода украинцев в храме.
В церкви уверены, что священникам нужно быть ближе к людям, пишет OBOZREVATEL, передает Цензор.НЕТ.

Нет очень это все хорошо, конечно...

Ну мы даём !!!
===
В*силовых структурах самопровозглашенной Донецкой народной республики (ДНР) заявили, что*причиной взрывов в*Донецке стала атака беспилотников Вооруженных сил*Украины. Об этом сообщает Рамблер. Далее:

Планы по дестабилизации ситуации на религиозной почве организованы с территории оккупированного РФ Донбасса, а также нападения на культовые сооружения согласовываются с Федеральной службой безопасности РФ. Об этом сообщил глава Службы безопасности Украины Василий Грицак в ходе координационного совещания руководителей правоохранительных органов, передает корреспондент РБК-Украина.

По его словам, у СБУ есть информация, что "нападения на культовые сооружения организованы с территории оккупированного Донбасса... планы по дестабилизации ситуации на религиозной почве согласовываются с ФСБ Ростовской области".

Хочу поділитися своїми думками.
Нижче наведено посилання на статтю Ель Мюрида, у якій він дуже спокійно (без жовчі, як завжди, коли щось стосується нашої держави) розмірковує, що першим згідно соцопитувань Зеленський, другий Порошенко, третя Тимошенко.
Каже що це добре, що гіпотетично прийде нова людина, добре що Україне йде шляхом демократії, на відміну від Московії, і взагалі з таким розкладом їх влада ставить не на того кандидата (Тимошенко) і топлячи Порошенка тільки допомагає останньому.
І я, знаючи що автор цього блогу нас на дух не переносить, зловив себе на думці, що щось тут не так. Сильно багато лестощів у цій статті нам.
Так, можливо, Зеленський також влаштовує Московію, і тому їх націоналісти при згадці щодо його перспектив президентства вже не виділяють жовч?

Далі я, як завжди, читаю коментарі щоб розуміти зміни настроїв у Московії і знайшов такий коментар, коли вони спорили між собою та нашими колаборантами, чи адекватні українці у сприйнятті дійсності в інтерпретуванні того що відбувається на Донбасі. Логіка мислення у нас і у них різна. Ми різні люди. Я навіть не уявляю, коли, за яких умов і через який термін вони зміняться:
Мне в этом году исполнится 65 лет. Все, что я мог сделать, это не участвовать в бандеровском шабашеи не пачкать руки об их гнусную ******скую систему. На большее я, увы, неспособен, как видно. Я пытался убеждать, но это бесполезно, да и опасно. Я пытался понять их, но то, что я понял, безнадежно и не поддается коррекции. Я мог бы, конечно, тайно отдать свой голос за противников режима и сложившейся системы, но, судя по всему, это не имеет никакого значения, все слишком запущено. Я не стану голосовать за пецю или юлю, для меня это неприемлемо, недопустимо. Голосовать за Зеленского означает голосовать за Коломойского, который заправлял в 2014 году танки ВСУ и платил карателям премии за убитых в Новороссии русских. Голос отданный за любого из прочих кандидатов будет просто кукишем в кармане. В такой ситуации я просто не пойду голосовать, мне тошно участвовать в этом шабаше. Если я и совершил какую-то ошибку, то я не в состоянии понять, в чем она заключается и как ее можно исправить. Я еще не до конца разуверился, но уже близок к этому. Слишком близок. Я не знаю, где мне найти хоть какую-то духовную и моральную поддержку. Извините.

Украина на IDEX-2019 показала проект мощнейшей системы залпового огня "Ольха".
На расстоянии в 120 км ракеты попадают в цель с отклонением всего 30 метров.

Хороший проект, правильный. Единственно что неясно какая все таки дистанция между проектом
и реальным насыщением таким оружием ЗСУ. Реальным. С нашим производством этот, как и другие
не менее хорошие заделы и разработки рискуют на долгие годы остаться только проектом. А подо
бное ****** нужно вчера. Если только Украина не собирается растягивать войну на Донбасе еще
лет на 15. И самыми хорошими проектами мы росию запугать не сможем. Только реальным оружием
в войсках. Надежды на подаренные джавелины в этом мало помогают. Тем более что их применение
включает такую кучу ограничений что пользы от них сейчас нет никакой. Разве что чисто психологи
ческой. Я думаю что это будет касаться любого другого серьезного оружия которое украине удасться
выпросить у запада. Только свое.

Щодо спору про ціни за останні п"ять років.
Вчора розмовляв по телефону з батьком - пенсіонером. Кажу, що вам пенсію мають підвищити в березні і липні, на що почув попрікання що не пенсії підвищувати, а ціни треба знижувати. Провів роз"яснювальну роботу. Жінка шептала на вухо спитати за кого хоче голосувати, але я не наважився спитати - боявся почути неадекватну відповідь. Хоча чітко розуміє що Зеленський це Коломойський (якраз він дивився Слугу народа), що президент це не головний завгосп країни.
Люди не розуміють що ми повинні наближатися до світового рівня і тому повинні рости як зарплати так і ціни до світового рівня.
Не працює державна пропаганда у позитивному сенсі цього слова.

.....Я еще не до конца разуверился, но уже близок к этому. Слишком близок. Я не знаю, где мне найти хоть какую-то духовную и моральную поддержку. Извините.
Есть поддержка для него. Хороший сук на ближайшем дереве, и верёвка из эпицентра.

Ще чув передачу по радіо, коли хазяйнував по господарству, що Порошенко може виграти в першому турі.
Логіка така: ті хто хоче проголосувати проти нього не підуть на перший тур - не має сенсу роздавати по декілька процентів аутсайдерам перегонів, і в загальному опозиція чинного президента роздроблена, тому у нього може виникнути більшість голосів у першому турі.
Сам думав не їхати на перший тур, бо далеченько, але тепер поїду.

Закликаю всіх змобілізуватися і створити чудо - вибори в один тур!
Слава Україні!

Хороший проект, правильный. Единственно что неясно какая все таки дистанция между проектом
и реальным насыщением таким оружием ЗСУ. Реальным. С нашим производством этот, как и другие
не менее хорошие
заделы и разработки рискуют на долгие годы остаться только проектом. А подо
бное ****** нужно вчера.
Если только Украина не собирается растягивать войну на Донбасе еще
лет на 15. И самыми хорошими проектами мы росию запугать не сможем. Только реальным оружием
в войсках. Надежды на подаренные джавелины в этом мало помогают.

*****, ти умний ?! Прямо хоть кожне речення цитуй окремо - скрізь туга за вчорашнім днем . От якби ти знав вчора те, що знаєш сьогодні, то ти б учора...ого-го, що зробив би вчора :D

До речі, чом ти такий вумний не балотуєшся на посаду Президента ? була б реальна конкуренція зеленському та рабіновичу .
А так, без тебе - всьо пропало, нема ніякої надії, що викарабкаємось.:(
Ех, жаль...
---
Да, розкрий нам очі, про що ти намікав, які такі
и другие
не менее хорошие заделы и разработки

17 февраля на светлодарском направлении в Донецкой области боевики предприняли попытку выхода диверсионно-разведывательной группы, которая должна была атаковать позиции одного из украинских батальонов. Об этом сообщил пресс-центр штаба операции Объединенных сил в Facebook.
"Хорошо организованная служба украинских защитников на наблюдательных пунктах дала возможность заблаговременно разоблачить враждебные намерения. Нападение врага отражено, одного из оккупантов взяли в плен. Сейчас пленного допрашивают сотрудники соответствующих подразделений Объединенных сил", – отметили в штабе Объединенных сил.

Показати треба по ТБ на весь світ, може, спостерігачі прозріють, бо знову щось про іхтамнєт варнякали

Показати треба по ТБ на весь світ, може, спостерігачі прозріють, бо знову щось про іхтамнєт варнякали

4 года войны не прозревали, а теперь вот вдруг прозреют. Вы же сами в это
совершенно не верите. Ихтамнетов :)

Ще чув передачу по радіо, коли хазяйнував по господарству, що Порошенко може виграти в першому турі.
Закликаю всіх змобілізуватися і створити чудо - вибори в один тур!
Слава Україні!

Кандидатов много, а президент один :D:D (из бигборда)
Может нужно крестный ход провести и свечки поставить ? Вдруг боженька и поможет сотворить чудо ?

Усім незадоволеним поточною ситуацією в країні.

Я років 20 назад був молодим викладачем, паралельно, ще з 4 курсу, підпрацьовував на приватній фірмі по спеціальності. Зарплата була мізерна, думки про владу такі як і у вас зараз. Я, реально, не навидів Кучму. Навіть, одружитися було страшно - не міг би забезпечити сім"ю.
Пройшов час, багато чого прояснилося, виявляється що падіння економіки після розвалу Союзу було таке велике, що не дивно що тривалий час жили бідно. Отримала Україна в спадок населення з вивернутим совдеповським менталітетом, само собою всі потроху у держави тирили, чим вища людина тим абсолютне значення цього потрошку було більше.
Зараз я схиляюся до думки, що не міг Кучма з таким населенням та величезним впливом Московії діяти більш радикально та піти щляхом прибалтів, поляків, чехів. Ми б не дали, бо ми були совками, як і він. Ми потребували халяви від держави.

Років 10 назад мене переманили з державної роботи на приватну компанію, де достойно оцінили мою сумлінне ставлення до праці, чесність і мої знання. З тих пір я подобрішав.

До чого я це? Якщо вас щось не влаштовує, то змінюйте ситуацію власними руками, а не голосуваннями і вічним пошуком крайніх.
Я не роблю трагедії з того що багато людей поїхали на заробітки - вони в основній масі вернуться і принесуть з собою новий менталітет, за ними майбутнє.
Не бійтеся щось змінити у своєму житті власними руками, і пам"ятайте владу потрібно не тільки вибирати, але і контролювати, а не чуть-чуть дурити державу як маленький українець, бо вони там при владі тех дурять але у великому розмірі. Я замучився апонувати своєму куму про таку сяку владу, знаючи який він хитрий і на скільки він надурив цю державу.

Удачі вам невдахи!

Назад
Зверху Знизу