Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Трактор дорожче. І взагалі вам жє написали що тут головне накидати побільше лайна, бо простому народу не подобається що де то мало лайном стіни обмазані

Ну, эт смотря какой трактор))) а про " срали-мазали, глина ******ась" эт все понятно. Просто умиляет настойчивость, с которой они это делают. Ну и мазохизм тоже)))

"Повреждений нет" плавно превращается в "жизненно важное оборудование не пострадало" ))

10:00, 30 октября 2018
Авианесущий крейсер «Адмирал Кузнецов» получил повреждения в результате инцидента с плавучим доком
Упавший кран повредил корпус и палубу, сообщил ТАСС глава Объединённой судостроительной корпорации Алексей Рахманов. По его словам, жизненно важное оборудование крейсера не пострадало. В течение дня водолазы осмотрят подводную часть корпуса «Адмирала Кузнецова».

Наемники ЧВК Вагнера приезжали в Беларусь и сделали тут новые документы, - "Белсат". ФОТОрепортаж
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Лонгрид от Д7. ( за простынь приношу вибачення)

«Сдается мне, джентльмены, это была комедия” (с)
Это я, Дана, с экономически-налоговым лонгридом, о реалиях стремительных экономических реформ на “теренах Украіни». Все уже выпили утренний кофе, и настроение у всех по-осеннему слегка ностальгирующее-меланхоличное? Тогда устраивайтесь поудобней. Будет nihuya не весело. Единственное чем могу вас утешить, что по сравнению с тем что мы все умрем, это не так уж и грустно.

Итак, с 2014 года и начала агрессивного вторжения прошло 4 года. Да, первые два года мы отхаркивали кровью все ужасы войны, да и продолжаем их отхаркивать, но хотя бы не так интенсивно. Да, мы возобновили армию, которой в 2014 году просто не было. Да, наши военные держат позиции. Все так, дорогие мои. Но есть одно но. На армию, танки, самолеты, горючее, питание и жилье военным нужны деньги. На разработку и закупку оружия, нужны большие деньги. На войну - огромные деньги. Я молчу о здравоохранении, пенсиях, образовании, науке, и защите тех же сирот, которых нам оставила война. На все нужны деньги. К сожалению, мы не можем позаимствовать у ФРС США печатный станок и печатать доллары. Мы, страна третьего мира, которая может обменивать свои бусики на доллары, и закупать оборудование, товары с высокой добавленной стоимостью, новейшие технологии, на которых еще в 1990 годах был поставлен крест, только за доллары. Для того, чтобы догнать развитые страны, нам придется пахать не одно десятилетие. И опять же, нужны деньги. Где их взять? А взять их можно только с налогов, и только с бизнеса. Малого, среднего, и крупного. Да и зарплаты всем работающим выплачивает только бизнес. До этого момента все было понятно? Правда же?

Так вот для того чтобы обеспечить все и вся, нужно чтобы экономика Украины развивалась. Развивалось производство, а не только росли сети сбыта транснациональных компаний, которые приходят к нам, завозят свои бусики, и вымывают валюту с нашей страны. Мы не производим продукцию с высокой добавленной стоимостью, мы, на сегодняшний день, можем экспортировать только на сырьевые рынки. Вывозить зерно-завозить польское печенье. Вывозить метал-завозить китайские гвозди, вывозить семечку подсолнух- завозить айфоны, в конце концов. Единственный выход в этой ситуации, развивать, холить и лелеять собсвенного производителя, установив одинаковые правила игры для всех. Простые и прозрачные.

И тут, в этом ̶б̶е̶с̶п̶р̶о̶с̶в̶е̶т̶н̶о̶й̶ ̶ж̶о̶п̶е̶ тьме, начало, как солнышко, украинскому производителю светить обещание Президента о введении налога на выведенный капитал. Прекрасный налог, скандировали все. Позволяет реинвестировать и развивать производства, оставляет деньги в обороте, создает новые рабочие места. Подробно можно почитать в этих всех сериях. Я уже устала о них писать.

Серия 1:
9.03.2018 на встрече с блогерами, я задавала вопрос Президенту, по поводу налога. Президент всячески его поддерживал и пообещал внести его в Раду, если этот законопроект поддержит бизнес. Прочесть можно тут, тык:

Серия 2:
12.03.2018 на встрече бизнеса с Президентом, представители бизнеса чуть ли не стоя аплодировали обещанию Президента внести законопроект в Раду в течении 2- х недель. Прочесть можно тут, тык:

Серия 3:

Серия 4:
И тут наконец-то на очередной встрече бизнеса с Президентом 4.07.2018 года Президент подает законопроект в Раду. Счастья не было предела.

В вверх летели чепчики и лифчики. И вот наконец-то, украинский производитель воспрял духом, уже начал считать сколько он сэкономит на блуждании в дебрях украинского налогового законодательства. Порадовался, то ему не нужно будет обращаться к налоговым консультантам, и прости-Господи, инвест- банкирам, так как какие-то они некачественные пошли. Предупредил 5 человек с бухгалтерии, что все ура, никакая плановая или внеплановая проверка не заставим Марьивановну думать о суициде во время ее проведения. Что покупая новое оборудование, то есть реинвестируя, он сможет и новое рабочее место создать и взять на работу сына Марьивановны. А то оболтус без профессии шатается, так пусть хоть рабочую специальность осваивает.

По стране покатился флешмоб, запущенный с легкой руки собственником не малого и не среднего бизнеса, а крупного бизнеса Александр Соколовский, в поддержку законопроекта № 8557 Флешмоб поддержали: Новая Почта, и Акселор Митал ( ни у кого нет сомнений, что это крупный бизнес?), Текстиль Контакт, Интертоп и много других компаний, моя в том числе. Хотя мы и средний бизнес. Но, дорогие мои, все было бы ohuitelno хорошо, если бы было правдой. Бизнес дабы перекрыть возможный кассовый разрыв в бюджете, предложил АВАНСОВО заплатить 50% налога на прибыль, исходя из размера уплаты налога в 2018 году. Когда ещё такое было?

А теперь вернемся с небес на землю. NIhuya не будет, дорогие мои. Последние дни мне напоминают последнюю битву. Битву не на жизнь, а на смерть. Я очень не люблю не спать. И я zaipalac не спать уже которую ночь, потому как нам пытаются впарить совершенно кастрированный законопроект, сейчас расскажу какой.
Значит так. Крупный бизнес остается на общей системе налогообложения с налогом на прибыль. Что с этого будет. Транснациональные компании будут продолжать зарабатывать деньги на территории Украины и выводить их под разными предлогами за рубеж. Малому и среднему бизнесу бросят кость в виде ННВК,НО!!!!!!!! УБЬЮТ 3-ю группу единщиков!!!! С чем всех и поздравляю. Что дальше? Дальше коррупционных схем будет все больше и больше. Так как крупняк начнет делиться на части, с целью попасть под действие ННВК. 3-я группа единщиков будет проклинать авторов законопроекта, да и нас, всех кто его поддерживал. НИ У КОГО НЕ БУДЕТ ЧЕТКИХ ПРАВИЛ ИГРЫ. Ура анархии, ***** единые правила игры для всех.

И в этой всей hyete, меня уже совершенно не интересует позиция Нины Петровны, меня совершенно не интересуют proebanye переговоры с МВФ, меня совершенно не интересует непрофессиональная Маркарова, и долбанный мораторий с МВФ, написанный ̶д̶о̶л̶б̶о̶д̶я̶т̶л̶а̶м̶и̶ сотрудниками МинФина. Меня совсем не интересует первый зам министра министерства экономического развития, молодой и прогрессивный, оказалось, который с высоты своего полета плевать хотел на малый и средний бизнес. Та и на крупный в том числе. Меня мало интересуют заказные статьи прости-господи, инвест-банкира, который даже не удосужился прочитать законопроект, и не создал в жизни ни одного рабочего места, а отрабатывает заказные статьи. Меня не интересует это импотентное правительство от слова “совсем”. Мне не о чем спрашивать ни господина Volodymyr Groysman, ни Ніна Южаніна, ни Oksana Markarova. Вы совершенно недееспособные, ребята. У меня не осталось никаких иллюзий. Я с трудом понимаю, nahuya мы вас содержим.

Сегодня стало известно , что срочно , вот прям срочно 31.10. Президент назначил внеочередную встречу с бизнесом. Я не знаю, с чем он придет на эту встречу и что он скажет бизнесу, которому он пообещал ННВК. Не знаю. Я даже не хочу больше тратить свое время на эту встречу, я на нее не иду. ( Если я не права, потом извинюсь)
За четыре года, в стремительной реформе налогового законодательства, изменилась только ebychee администрирование НДС, ставка ЕСВ, способ увольнения главы ДФС, появился новый “вынос в клетчатом одеяле”. Все ребята. ЭТО ВСЕ. Так и победим.
Вы хотели пососать леденец? Сосите, вы взрослые, сами придумайте что- как бе предлагает нам правительство. Могу ответить им тем же и напомнить о предстоящих выборах.

Сегодня в Минфине проходит очередная встреча по ннвк, предполагаю, что они нарешают, то завтра Президент и озвучит. Поэтому , репостим, на то что они образумятся надежд мало, но могут испугаться.

Еще одна страна потребовала у россиян убраться с их земли: РФ предрекли новые гробы.
Военизированная группировка Центральноафриканской Республики, куда входят бывшие мусульманские повстанцы из формирования "Селека", дала правительству и его российским союзникам 48 часов на уход из контролируемых ими территорий.
Об этом в беседе с Agence France-Presse заявил один из лидеров группировки Абдулай Иссен, передает NewsOboz.org со ссылкой на Обозреватель.

Лонгрид от Д7. ( за простынь приношу вибачення)
Фэлкон, вот скажи - ***** мне такая команда, которая между собой договориться не может? Я ж говорил - не может и не должен блогер и прочий журналист умничать. Вернее, он только и может, что умничать.
Не далее, чем вчера, один товарищ их этой команды бегал с бубном вокруг налога на выведенный капитал с воплями мы все умрем, Украина - новый оффшор, вс епидарасы. Плюс пресловутые кассовые разрывы (просто слово красивое, да), все дела.
Теперь истерика с почти обратным знаком, без малейших фактов, подсчетов, и прочего.
Нувотчтозахуйня????
Вот он, показатель:
И в этой всей hyete, меня уже совершенно не интересует позиция Нины Петровны, меня совершенно не интересуют proebanye переговоры с МВФ, меня совершенно не интересует непрофессиональная Маркарова, и долбанный мораторий с МВФ, написанный ̶д̶о̶л̶б̶о̶д̶я̶т̶л̶а̶м̶и̶ сотрудниками МинФина. Меня совсем не интересует первый зам министра министерства экономического развития, молодой и прогрессивный, оказалось, который с высоты своего полета плевать хотел на малый и средний бизнес. Та и на крупный в том числе. Меня мало интересуют заказные статьи прости-господи, инвест-банкира, который даже не удосужился прочитать законопроект, и не создал в жизни ни одного рабочего места, а отрабатывает заказные статьи. Меня не интересует это импотентное правительство от слова “совсем”. Мне не о чем спрашивать ни господина Volodymyr Groysman, ни Ніна Южаніна, ни Oksana Markarova. Вы совершенно недееспособные, ребята. У меня не осталось никаких иллюзий. Я с трудом понимаю, nahuya мы вас содержим.
Тебе это ничего не напоминает? Подскажу - не напоминает истерики ****оедской ветки? Не? А мне напоминает.

Допишу.
Это же та, которая Яровая???
так пусть она ***** идет лечиться от истерии и ****оедства. Просто *******.
За четыре года, в стремительной реформе налогового законодательства, изменилась только ebychee администрирование НДС, ставка ЕСВ...
Это что, *****???7777
Это, *****, администрирование НДС, которое не менялось ДВАДЦАТЬ, *****, ЛЕТ, изменилось и автоматически, *****, возмещается тот же НДС, вдвое уменьшены налоги на ФОТ, при этом остался ОДИН ЕСВ, а не 122 налога по ****им фондам, как с работодателя, так и с работника. ЭТОГО МАЛО, оказывается.
Дапошлаонанахуй. Пока не вылечится, по крайней мере.
И таки да - "если я не прав - извинюсь"
хахахахахаха

Вона з глузду з*їхала ?!
Анастасiя Приходько : "Тепер прийшов час усвідомлено зробити перший крок в своєму політичному житті. Ніде правди діти, що досить багато політиків і лідерів різних партій зустрічалися зі мною і пропонували співпрацю. Але я зробила свій усвідомлений вибір, і йду в команду Юлії Володимирівни Тимошенко. Чому саме Ю.В.Тимошенко і партія «Батьківщина»? Тому що я вважаю, що Юлія Володимирівна найсильніший політик України, і вона дуже імпонує мені своїми людськими якостями. Ті плани, які обговорюються зараз на Форумах Нового Курсу України, близькі мені по духу, і я вірю, що реалізація цих планів призведе до процвітання нашої Батьківщини."

Ах, какая смешная потеря (с)

Скорее, досадная. Настя позиционировала себя как патриот : проукраинская позиция, отказ от работы в педерации и от их наград. Волонтерила, помогала армии. Теперь все это пойдет , как + старой ведьме.

Скорее, досадная. Настя позиционировала себя как патриот : проукраинская позиция, отказ от работы в педерации и от их наград. Волонтерила, помогала армии. Теперь все это пойдет , как + старой ведьме.

Ну она ж незабесплатно. Значит, того стОит.
Может, у нее кумир - Могилевская:D

"Опера о Польше" – это экспериментальный коллаж о польской нации сегодня.
Режиссер: Петр Стасик. Польша, 2017.

У нинішню раду, бабайуля ледве пройшла завдяки використанню гаді.
Щоб потрапити у наступну, буде використовувати настю.
А взагалі, є чітка тенденція на кожні вибори використовувати нові популярні обличчя. На минулих це були соболєві, лещенкі, гаді, а також всякі розпіарені семенченкі, парасюкі і т.д.
На цих виборах будуть зеленські, вакарчукі та всілякі приходькі.
Особисто проти Вакарчука, як співака, не маю нічого проти, але нехай в політику не лізе.
А взагалі, в мене особисто, не дуже приємні передчуття перед президентськими, а особливо перед парламентськими перегонами.
Зараз живу у невеликому райцентрі, і після того, чого наслухаєшься від нашого місцевого населення, хватаєшься за голову.
Доречі, в моєму виборчому окрузі, на довиборах у ВР депутата вибрали саме від бют.

А взагалі, в мене особисто, не дуже приємні передчуття перед президентськими, а особливо перед парламентськими перегонами.
Зараз живу у невеликому райцентрі, і після того, чого наслухаєшься від нашого місцевого населення, хватаєшься за голову.
Доречі, в моєму виборчому окрузі, на довиборах у ВР депутата вибрали саме від бют.
Отож-бо й воно! В мене батько живе в селі і настрої що в нього, що в односельчан - жах : всі вони (політики) одним миром мазані ,ніяк не нажеруться . І тимошенко така ж , ну може вона хоч з путіним домовиться і війну закінчить :рл: І всі ці люди , як один, підуть на вибори. Аргументи - об стіну горохом. "Інтер" і "1+1" зробили свою справу . Залишається сподіватися на здоровий глузд.

Die Welt: нафта як порятунок Росії, стратегічне рішення Меркель

Японія запрошує іноземців, можлива нестабільність на Близькому Сході— основні теми видання

Цього тижня огляд починається зі статті Франка Штокера «Скрута змушує Японію відкривати кордони». Старіння населення в Японії особливо відчутно. Наслідки цього процесу можна відчути повсюди. Уряди країни вже досить давно намагаються протистояти цій украй несприятливій тенденції. Традиційно в цій країні чоловіки ходять на роботу, а жінки займаються дітьми. До слова, в Німеччині це вийшло з моди ще наприкінці 60-х років минулого століття. Після декількох політичних реформ за останні два десятки років жінки, народивши першу дитину, повертаються до роботи. Але це не особливо впливає на ситуацію. Роботодавці змушені тримати на роботі працівників віком 60+, що позначається на продуктивності. Кількість японців, які у 65 років працюють, збільшилася з 20% до 25%. А тих, кому від 60 до 64 років, з 55% до 70%. Тому як в уряді, так і серед компаній усе більше говорять про залучення робочої сили з-за кордону. Керівництво держави хоче покращити законодавчу базу задля спрощення процесу. Крім того, є великі труднощі із вивченням мови та набуттям потрібних навичок. Робочі візи видаються тільки для роботи в конкретній галузі. І якщо вона є в урядовому списку, то лише тоді роботодавець може залучати іноземних працівників. Такий підхід дає змогу гнучко реагувати на глобальні події. Це може бути як рецесія, так і зростання економіки. Потрібно також сказати, що іноземцям не можна платити менше, ніж місцевим. Найважливішим завданням, яке стоїть перед урядом, є регулярне залучення до країни кваліфікованих працівників. Але японське суспільство є досить закритим та занадто традиційним, щоб відкритися для іноземців, потреба в яких зростає рік у рік. Японські керманичі планують запуск спеціальних програм, що будуть підтримувати працівників з інших країн та поступово інтегрувати. Передбачаються й адаптовані мовні курси, адже без знання японської, працювати буде надзвичайно важко. Тож, як бачимо глобалізація змушує відкривати свої кордони всіх без винятку, навіть Японію.

Оглядач Ґіл Ярон стверджує, що «нове джерело війни на Близькому Сході походить з Йорданії». Мирний договір між Ізраїлем та Йорданією забезпечував стабільність у регіоні. Але нещодавно Король Абдалла ІІ здивував своєю заявою щодо частини цієї угоди. Це через те, що його монархія перебуває в глибокій кризі. Як нині стало модно, монарх повідомив в Twitter про своє рішення щодо анулювання мирного договору із сусідом. Тобто це означає, що обидва анклави Бакура та Гумар, які використовувалися ізраїльтянами, мають повернутися Йорданії. Для сотень селян це втрата способу існування. Єрусалим у своїй реакції, підкреслив важливість пролонгації дії договору. Після такого повороту відразу почали говорити про загрозу миру між двома найважливішими союзниками Заходу. Ці відносини можна було б описати як добросусідські. Зовсім нещодавно було підписано угоду в сфері енергетики, точніше про постачання газу. Крім того, Йорданія станом на сьогодні залежить від постачання води з Ізраїлю. Та й Збройні сили обох країн постійно співпрацювали. Багато спостерігачів говорять про те, що рішення Абдалли розраховане на внутрішнього споживача. Адже країна перебуває в економічній депресії з 2010 року. Великого клопоту ще й додають сирійські біженці, яких тут близько 1,2 млн. Безробіття сягнуло 20%, в країні велике боргове навантаження. В це важко повірити, але 57% зайнятих в країні— це чиновники. Ясно, що прогодувати таку армаду надзвичайно тяжко. Але країні випала доля грати стабілізуючу роль у регіоні. Внутрішня криза загострилася відколи король розпочав податкову реформу, щоб отримати кредит від Світового банку. Через це довіра до монарха впала до рекордних мінімумів. Справа вже дійшла не просто до протестів, а до вимог щодо обмеження влади короля. Він оточений. Проблеми зростають. Але все ж рішення Абдалли потрібно сприймати не як загрозу розірвання стосунків з Ізраїлем, а як спосіб відволікти увагу від внутрішньополітичних проблем.

Журналіст Едуард Штайнер намагається дати пояснення парадоксальному економічному зростанню Росії. Те, що відбулося в цій країні, змусило багато експертів почервоніти від сорому. Адже, незважаючи на їхні апокаліптичні прогнози, економічно Москва нині в набагато кращій формі. Російське міністерство фінансів переглядає бюджетні показники. Дохідна частина бюджету зростає. Найважливішою причиною цього є значне підвищення цін на нафту. Звичайно, для країни нафто- та газоекспортера це є надзвичайно бажаним. Цього вони частково досягли завдяки власним зусиллям та певною мірою координованій співпраці з ОПЕК. Такі вражаючі здобутки позначилися й на реальній економіці. Друга причина— це нова динаміка рубля. Всупереч попередній традиції прив’язаності російської валюти до цін на нафту, цього циклу все було навпаки. Хоча рубль і втратив багато з 2014-го по 2016 рік, нині зростання/падіння цін на нафту вже так не впливає на валюту. Російська економіка намагається позбавитися доларової залежності. Це зрозуміло, бо щойно Вашингтон вводив санкції, в російській економіці наставали важкі часи. Зі зростанням економіки одночасно збільшується й імпорт. Але цього разу позитивні зрушення відбулися і в реальному секторі економіки. В третьому кварталі позитивне сальдо становило 26,4 млрд $, або 6,5% від ВНП. Необхідно сказати, що такі цифри є абсолютно рекордними. А взагалі російський Центробанк очікує на додаткові надходження в сумі $98 млрд. Експерти кажуть, що така динаміка збережеться. Рубль уже не так сильно кидає в різні боки. Крім того, не варто забувати, що попри всі прогнози, Москві вдалося профінансувати масштабні інфраструктурні проекти, як-от міст до Криму. Збільшуються і реальні доходи громадян. Але все одно для зміни довготривалого падаючого тренду цього не достатньо. Економіці треба зростати швидше ніж 1,8% на рік. Для зламу ситуації також треба проводити структурні реформи, а бажання як завжди немає. Не можна забувати й про санкції, що таки затягують зашморг.

Тему енергоносіїв та Росії продовжує Алан Позенер, підкреслюючи, що «Путін точно не зрадіє такому рішенню Меркель». А йдеться про стратегічне рішення уряду щодо побудови LNG-терміналу. Ці заходи Анґела Меркель вживає для того, щоб позбавити країну зростаючої залежності від Росії у питаннях газових поставок. На сьогодні в Німеччині немає жодного терміналу. Тоді як в Іспанії їх 7, Великій Британії— 6, Франції— 4, Італії— 3. Будівництво планується здійснити в землі Шлезвіг-Гольштайн. Ще один планується в Ростоку. Все більше кораблів-контейнерів транспортує зріджений газ. І Анґела Меркель ясно дала зрозуміти, коли оголошувала «стратегічне рішення», для чого ж потрібен цей термінал. І правда, передовсім, полягає в тому, що він використовуватиме не лише американський шельфовий газ, як накручує громадян російський пропагандистський канал Russia Today. До постачальників належать, в основному, Катар, Австралія, Малайзія, які разом покривають дві третини загальносвітової потреби, а ще є ****рія, Алжир і та ж таки росія. Експорт із США, що зростає, знижує ціну для кінцевого користувача. Тому, тут треба шукати не зовнішньополітичні причини побудови терміналу, а суто економічні. Цікавою видається позиція російського лобі в Німеччині. Заступник голови фракції партії «Альтернатива для Німеччини» Лейф-Ерік Гольм виступив рішуче проти цього проекту та почав вимагати від уряду початку роботи над реалізацією «Північного потоку-2». Проте він забуває сказати, що цей проект суттєво збільшить залежність країни від Москви. Ясно точно, що така стратегічна зміна не порадує Владіміра Путіна.

Підготував: Анатолій Шара

Трамп скасує громадянство США за народженням

За словами американського президента, для цього не потрібно вносити правку до Конституції, а буде достатньо його указу

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп планує скасувати порядок, при якому Штати автоматично надають громадянство дітям *******ів або ****омадян, народженим на території країни. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на інтерв'ю Трампа виданню Axios.

Глава США підкреслив, що його адміністрація працює над підготовкою відповідного указу.

"Ми єдина країна в світі, в яку людина може приїхати, народити дитину, і ця дитина матиме громадянство США з усіма його привілеями. Це просто смішно і це повинно закінчитися", - заявив американський лідер.

Трамп додав, що, за словами його радників, для скасування автоматичного надання громадянства народженим на території Америки дітям не потрібно вносити ніяких поправок до конституції.

"Мені завжди говорили, що для цього потрібна конституційна поправка. Вгадайте, що? Вона не потрібна", - сказав він і додав, що досить лише президентського указу.

Підкреслимо, що 14-а поправка до Конституції США говорить: "Усі особи, що народилися або натуралізовані у Сполучених Штатах і підлеглі їхній юрисдикції, є громадянами Сполучених Штатів і штату, в якому вони проживають".

Разом з тим видання наводить оцінки представників правого політичного спектру, в тому числі юристів, які вважають, що 14-а поправка стосується дітей, народжених від громадян США і не поширюється на дітей ****омадян або незаконних мігрантів. Учений-конституціоналіст Джон Істман розповів виданню, що ця стаття американської конституції неправильно застосовувалася кілька десятків років. За його словами, "підпорядкування юрисдикції США" поширюється тільки на власників грін-карт і громадян. Вчений пояснив, що до 1960-х років ця стаття ніколи не застосовувалася по відношенню до дітей ****омадян або людей без документів.

Однак інші співрозмовники видання відзначають, що доля указу Трампа, якщо він вийде в максимально жорсткому варіанті, напевно буде вирішуватися у судах.

Нагадаємо, раніше Трамп заявив, що Штати більше не будуть витрачати мільярди доларів на незаконну міграцію. Глава США підкреслив, що демократи повинні дати свої голоси для посилення міграційних законів, інакше республіканці будуть змушені "грати набагато жорсткіше".

Як писало РБК-Україна раніше, президент США пригрозив Мексиці закрити кордон через потік мігрантів. За його словами, Демократична партія, яка виступає за відкриті кордони, намагається домогтися "штурму" США з боку Гватемали, Гондурасу і Сальвадора.

Тимошенко втрачає відданих партійців у рідній області через співпрацю з Опоблоком

cch2gh.webp

Від Юлії Тимошенко пішов ще один відданий партієць. Про свою незгоду з політикою «Батьківщини» заявив керівник Солонянської організації, багаторічний соратник Юлії Тимошенко Олександр Зайвий.

Про причину свого звільнення з посади досвідчений керівник, який був також ****** керівного органу обласного осередку, розповів у відкритому листі: це незгода з нав’язуванням обласною організацією «Батьківщини» співпраці з «Опозиційним блоком» на майбутніх виборах.

«Я, Зайвий Олександр Романович, хочу проінформувати громадськість про своє звільнення з посади голови Солонянської районної організації «Батьківщина», у зв’язку з категоричною незгодою з рішенням керівника Дніпропетровської обласної організації «Батьківщина» А.М. Ульяхіної щодо необхідності співпраці з «Опоблоком» та колишніми регіоналами на майбутніх президентських та парламентських виборах», - написав він у зверненні, яке опубліковане в районній газеті.

На переконання Зайвого, співпраця з ворогами заради політичних амбіцій керівництва партії є неприпустимою і шкодить інтересам держави.

Заяву про відставку вже колишній «батьківщинець» оприлюднив у ЗМІ, адже всі його намагання проінформувати однопартійців та громаду про небезпечний «новий курс» «Батьківщини» блокуються функціонерами «Батьківщини» та «Опозиційного блоку».

Це не перша публічна заява соратників Тимошенко, які пройшли з нею нелегкий шлях в опозиції до влади, щодо політичної стратегії партії.

Ще у 2016 році близько сотні харківських активістів «Батьківщини» публічно знищили свої партквитки на знак протесту проти співпраці партії з «Опоблоком» на виборах.

А менше місяця тому про розчарування в курсі політичної сили заяви весь осередок Мелітопольської «Батьківщини» на чолі з активісткою Євромайдану Мариною Сажнєвою.

На Дніпропетровщині вже
щодо тісної співпраці обласного керівництва з екс-регіоналами та «Опозиційним блоком». Зокрема, йдеться про Криворізький осередок та фракцію, якими фактично керує кума Олександра Вілкула Ольга Бабенко.

1df02e5ef5f8dbaf371c06613b2fa64d.webp

Депутат Мелитопольского городского совета, председатель депутатской фракции партии «ВО Батькивщина» Марина Сажнева 8.10.2018

6ed1a29d11f7d499b1ec7d89708fff90.webp

10:00, 30 октября 2018
Авианесущий крейсер «Адмирал Кузнецов» получил повреждения в результате инцидента с плавучим доком
Упавший кран повредил корпус и палубу, сообщил ТАСС глава Объединённой судостроительной корпорации Алексей Рахманов. По его словам, жизненно важное оборудование крейсера не пострадало. В течение дня водолазы осмотрят подводную часть корпуса «Адмирала Кузнецова».
Главное шоб движок не паламали.
Так славно каптит:кручусь:

Роман Донік
22 год ·
Это называется вирусный маркетинг или как мы сами помогаем врагу.
Кто-то из рыгов зарегистрировал через российского регистратора доменное имя partyofregions, такое какое было у партии регионов, но в доменной зоне ORG. Кстати посмотрите на дату регистрации. Настоящие сайты ПР были в доменных зонах UA и COM.UA. На доменах в зоне UA, стоит переадресация на новый. Сайт лежит в США, судя по айпишнику в Аризоне в Финиксе. То есть по сути зарегили новый домен, поставили 301 редирект со старых доменов, что не запрещено законом Украины. Но кроме этого они влепили туда скрипт, который якобы показывает сколько времени осталось до открытия сайта. Причем скрипт отсчитывает по кругу. Закончился тайминг, начинает по новой. Но для зрады достаточно. Зрада понеслась по всему фейсбуку.
Народ. Это один из пропагандистских сайтов в сети. Который не имеет отношения к Украине. Почему-то никто не пасется на сайтах РФ, а тут что? Тоже самое. Прекратите истерить. Это такой же сайт, как и программы киселева. Кто не захочет читать не будет. ИПСО как ИПСО. Часть войны.

0ee0d523cbbee7ae3c208bb2e7267d44.webp

6802766c4df614ddb587b8f73ecf66ad.webp

Назад
Зверху Знизу