Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
ghfjc8.webp

Без ленточек и бюджетников: в Днепре открыли парк «Зеленый Гай»

Котик, этому баяну три года

Роман Донік:

А вот сейчас реально не смешно. Ждем разоблачений от Корчинской, что найдена зрада на фронте. Пани депутат от радикальной партии все-таки решила доказать, что зрада в МО имеет место быть. А доказывать она решила не столько для того чтобы что-то исправить, сколько для того, чтобы тупо поднакинуть и заработать политических дивидендов, якобы вскрывая выдуманную проблему. В ВР, уж очень сильно попасть опять хочется. За несколько дней покатушек по фронту, в сопровождении группы непонятных лиц, увещеваний и убеждений бойцов в том, что они таки голые и босые, пани депутат выявила кричащую преступную проблему. Она обнаружила некоторое количество военнослужащих, у которых действительно не было баллистических масок. Поскольку пани депутат никогда особенно не вникала в вопросы обеспечения контрактников, ограничиваясь поверхностными набросами на МО с экранов телевизоров, она не знает, что баллистические маски это инвентарное майно, которое получается солдатом по желанию. Но, если получил, то при увольнении или переводе, солдат обязан его сдать назад. А в случае утери или порчи вынужден возместить стоимость. Кроме случаев повреждения в бою, когда происходит списание и выдача нового. А поскольку стоимость маски около 1100грн, то многие их не получают, не считая это необходимым. То есть у бойца есть то, что ему выдается обязательно, ну к примеру форма, берцы, термуха. И есть инвентарное имущество, которое не обязательно. Перед нами классический случай, когда человек ранее сделавший много полезного, не может остановиться тогда, когда его помощь больше не нужна, а лезет туда где ничего не понимает. Ни для кого не секрет, что пани Корчинская принципиально занималась только вопросам касающимися медицины, но также принципиально не занималась вопросами снабжения ЗСУ. И конечно все помнят о том, как Оксана Анатольевна принципиально голосовала против признания России страной агрессором, а после этого принципиально не голосовала за закон о реинтеграции Донбасса. Вот такая принципиальная. Все четыре года она занималась медициной и помогала сначала добробатам, а потом одному из *******изованных подразделений ПС. Которое кстати, так хорошо попыталась столкнуть лбами с ЗСУ.
Пани Корчинская не имеет ни малейшего понятия о снабжении ЗСУ и видимо не в курсе, что такое инвентарное майно. Но и это еще не все. Пани Крчинская не знает, что в каждой бригаде есть на складах в достаточном количестве баллистические маски и очки, которые каждый желающий может получить. Но это же так скучно и не интересно, а вот набросить на ровном месте и устроить зраду с экрана ТВ - это да, вполне по принципам семейки политических провокаторов.
Первый скрин и ссылка о голосование о признании РФ страной агрессором- Корчинская против.
Второй скрин и ссылка голосование закона о реинтеграции Донбасса - Корчинская не голосовала.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Інтерв'ю на замовлення: як "відмивався" скандальний Семочка, діти якого не вилазять із Криму. Хроніки неоголошеної війни

Сергій Притула - офіційна сторінка
8 хв. ·
Справа ж не в тому, що я зібрав не 7,5 а понад 30 млн. І навіть не в тому, що раз вже автор цього посту так пишається мною, то міг би розмістити мої волонтерські банківські реквізити для подальшого збору коштів. Справа в тому, що штаб ВО «Батьківщина» Волинь замість того, щоб перекинути мені трохи грошей на Армію, вбухав їх у рекламу абсолютно маніпулятивного допису з поєднанням моєї пики і свого політичного бренду.
Значить слухайте сюди уважно, мої синьоокі волинські соловейки.
«Використання зображень, фото публічних осіб, які не мають відношення до політичних організацій на їх офіційних сторінках в мережі Інтернет може розцінюватись, як дезінформація. Зважаючи на те, що ця публікація була розрекламована, маніпуляція є свідомою та може мати на меті введення в оману читачів, у яких виникає асоціативний ряд, що Сергій Притула має відношення до ВО Батьківщина - Волинь, або ж здійснює свою волонтерську діяльність з політичною метою.
Зважаючи на те, що Сергій, здійснює свою волонтерську діяльність через збір коштів від громадян, бізнесменів, політична заангажованість може нанести шкоду його діловій репутації та зашкодити і пошуку ресурсів на потребу фронту», – ось так розумна людина розписала мені своє бачення того, що ви зробили.
Бо у моєму випадку трактування було набагато коротшим: «якісь ******и вирішили попіаритись на фоні 5-ти років моєї волонтерської діяльності».
Це були не простих 5 років для мене особисто. І сивини в моїй бороді за ці роки додалось не тільки тому, що я старію і в мене багато концертів, а й тому, що було багато чого пережито пов’язаного саме з війною. І тут на горизонті намальовується якась політична організація, яка спокійно собі примазується до моїх безсонних ночей, нервів, страхів і понад 5 млн особистих коштів. «Поважаєш? Став лайк!».
Чуєте ви, «сердечники»! Ви що собі дозволяєте? Я вас щось за цих 5 років на кілометр не бачив з пропозицією допомогти моїм волонтерським проектам. Ви якого біса мою пику під свої знамена запхали? Я спеціально для таких довбнів як ви на своїй сторінці пояснював, чому я, як волонтер, тримаюсь від політики подалі! Бо це шкодить волонтерству! А ви зараз що робите, *****и?!
Ви хоч там у штабі розумієте, що вклавши гроші у рекламу цього повідомлення ви автоматично без мого дозволу використали моє зображення у рекламних матеріалах. Як ви країною збираєтесь керувати, якщо ви на рівні повідомлення у Фейсбуці стільки дров наламали?!! Вас по судах затаскати, щоб розширити кругозір та життєвий досвід?
Себе виставляйте на своїх сторінках, хай вас люди лайкають за те, що ви робите. Або посилають за те, що ви не робите! А моє зображення я дозволяю на вашій сторінці виставити ще виключно 1 раз. Поряд з текстом:
«ВО «Батьківщина» Волинь щиро перепрошує у волонтера Сергія Дмитровича Притули за те, що без його відома його зображення та недостовірна інформація про обсяг зібраних ним коштів на допомогу Армії, були некоректно використані у повідомленні на нашій сторінці у Фейсбук. Сергій Дмитрович не є ****** ВО «Батьківщина» і конкретно ВО «Батьківщина» Волинь ніколи не допомагала пану Притулі у його волонтерській діяльності. Щиро дякуємо пану Сергію за його доброту і милосердя по відношеню до ВО «Батьківщина» Волинь та просимо Божої ласки та Ангела охоронця на кожній життєвій стежині для цього гідного сина українського народу»!
Фотографію візьміть з інтернету. Ви вже показали, що вмієте це зробити.
Окремо звертаюсь до центрального апарату ВО «Батьківщина» публічно засудити таку маніпулятивну діяльність ваших волинських колег. Як буде покарано винних у інциденті теж цікаво, але то вже на ваш розсуд. Мене цікавить ваше публічне дистанціювання від мене і від тих, хто вас підставив у філії.
Якщо в межах 24 годин офіційне вибачення не з*явиться на сторінці ФБ волинської Батьківщини, я урочисто обіцяю відступити від свого принципу аполітичності і візьмюсь за вас зі всім своїм завзяттям. Сподіваюсь, ви розумієте, що завзяття у мене багацько! Ви маєте зрозуміти, що я не дозволю «юзати» своє ім*я і свою репутацію жодному політику в період передвиборної кампанії!
Я буду стежити за кожним вашим «косяком» і використаю свій майже 500-тисячний Фейсбук ресурс, щоб доносити людям кожен факт вашої недолугості. А буде мало, підключу ще своїх 500 000 у інстаграм. А буде мало, то звернусь до своїх колег волонтерів, які будуть солідарні зі мною, як і я часто солідарний з ними. Бо ви зараз не Притулу хотіли «поюзати», ви весь волонтерський рух хотіли раком поставити. А зараз може вийти навпаки. Бо спільно волонтери виставлять проти вас мільйони своїх геть не дурних фоловерів. Буде війна, яка нам не буде коштувати багато грошей та зусиль. А вам доведеться дуже сильно відволікатись. І по часу і по грошах. Але ви можете цього уникнути. Просто вибачтесь.
Коротше. Перепрошую за ультимативність мого до вас звернення, просто іншої форми до людей у яких немає совісті я поки не можу підібрати.
Фоловери, тегніть когось із Юліної гвардії, може тоді трошки швидше справляться на Волині.
24 години. Час пішов!
P.S. Я не блефую )))))). Сподіваюсь, кількість коментарів та репостів вас у цьому переконають!

edhe8g.webp

Шестеро игроков футбольного клуба «Шахтер» вместе с тренером толкали машину на улице в Киеве

Видео тут :

Вы спросили про кредиты набранные порохом министром.
да? то есть вы это так поняли
может быть, кто то поправит меня с фактами и датами других кредитов, набранных Порохом за 10 месяцев работы министром?

Сергій Притула - офіційна сторінка
Маховик передвиборчої кампанії набирає оберти. Мені, як очільнику «Вар’яти-шоу», це стало зрозуміло ще кілька місяців тому, коли зондуючи можливості промоції наших концертів у тих чи інших містах, ми наштовхувались на відсутність вільних рекламних площ на білбордах чи сітілайтах. Все що є, було зарезервовано під «політику».
Люди з якими я спілкуюсь на вулиці, в магазинах, в аеропортах і у особистих повідомленнях у ФБ, питають мене «за кого голосувати»? Я не відповідаю конкретикою. З огляду на 2 причини:
1) Моя суб’єктивна думка не має бути орієнтиром. Принаймні, поки. Кожен має свою голову на плечах. Можливо в якийсь момент я і перейду до прямої агітації, але точно не на найближчих виборах і виключно у випадку, якщо я побачу того кандидата, програма якого буде варта репутаційних ризиків.
2) Я займаюсь волонтерською діяльністю. Ті підрозділи, які я забезпечую, напряму залежать від донорів, які перекидають мені кошти. А донори мають свої політичні вподобання. І як тільки я висловлю свою підтримку/осуд тій чи іншій політичній силі, коло моїх донорів звузиться до прихильників/противників тої політсили. Я вже це проходив, коли кілька років тому піддав критиці діяльність у парламенті ВО «Свобода», за яку колись мав необережність проголосувати. І, як людина, яка віддала свій голос конкретній політсилі, висловив претензії цій політсилі за низький ККД роботи у парламенті. Що я тоді тільки не вислухав у свій бік!!! Скільки людей мені написали, що більше мені коштів не перекинуть, бо я кончений. На мої запитання при чому тут Армія до моїх політичних вподобань, ніхто не панькався – ти не за нашого «вождя», то хрін тобі, а не гроші на Армію. Так я зрозумів, що Армія теж залежить від політики. Зокрема, від тримання язика за зубами, у моєму випадку. Найкумеднішою була переписка з чоловіком, який був на заробітках у Іспанії і нагородив мене почесним титулом «марікон», що перекладається, як «під…ас», бо я образив його улюблену партію. А потім колєга того чоловіка просив у мене грошей, посилаючись на те, що я знайомий з його колєгою))))!!!! Все як у анекдоті про Лєніна, якого в бані 2 рази мужик послав на три літери, а через 30 років вчителька казала дітям: «а зараз перед вами виступить чоловік, який 2 рази спілкувався з Володимиром Іллічем»!
Вся біда в тому, що нам знову доведеться вибирати з-посеред меншого зла. Усі кандидати правоцентристського толку, а до них я завжди тяжів душею і серцем у часи своєї бурхливої молодості і участі в певних політ структурах, всі вони спекулюють одними і тими ж меседжами. Навіть ліві за них ухопилися. Усі говорять про європейський курс. Про НАТО. Про боротьбу з корупцією і сильну Армію тощо. Але це дуже смішно слухати від людей, які роками чи десятиріччями складають кістяк українського політикуму.
Я не чую від кандидатів якихось притомних варіантів «дорожньої карти» повернення Криму. Від слова «взагалі». Тема Криму взагалі не стоїть в пріоритетах. Я не чую від кандидатів, як можна «розрулити» проблему копачів бурштину. А це реально проблема. І я переконаний, що вихід із ситуації є. Але факти беззубості силовиків і політиків у вирішенні цього питання заставляють задуматись про те, що більшості з них ситуація зручна. Я не чую жодного плану, як ми маємо швидко та ефективно реформувати суддівський корпус та прокуратуру, щоб у нас «діамантові прокурори», «автомобільні мажори», «депутати, які на відео займаються чистої води рекетом» і т.д., сиділи в тюрмах, а не давали інтерв’ю, розказуючи, що це не вони і, взагалі, це політичне переслідування. Я не чую глобальної стратегії повернення мільйонів українців із заробітків у Польщі, Італії, Чехії, Угорщині, Канаді, Франції, США, Німеччині, Британії, Австралії, чорт забирай, росії. Є якийсь план, як нам повернути мільйони працьовитих українців з певним експіріенсом і подальшою сплатою податків в Україні?!!! Я не чую тих, хто розкаже, як держава Україна буде дбати про українські громади закордоном: фінансування наших культурних осередків, шкіл, забезпечення літературою, викладачами української мови тощо. Я не чую заяв про те, як ми маємо зберегти Карпати від вирубки. Я не чую намірів унеможливити «кнопкодавство» у парламенті. Я не чую чесної заяви політика про те, що потрібно зробити ревізію власників посвідчення УБД в АТО, щоб відфільтрувати справжніх воїнів від засранців, які на 1 день приїжджали в Краматорськ і виїжджали звідти з «ксівою». Я дохрена чого не чую з того, що хотів би почути…
І, тим не менше, я буду максимально агітувати усіх іти на вибори. І президентські і парламентські. Я буду максимально закликати іти на вибори молодь. Молодь, яка, зазвичай, пасивна і, на жаль, часто ведеться на «гречку» не гірше, аніж пенсіонери. Моя подруга якось працювала на дільниці на території студмістечка, де на виборах мера Києва аномальну кількість голосів набрав кандидат, який керував столицею, коли ці студіки були ще тальком пересипані! Деякі потім чесно зізнавались, чому проголосували саме за цього кандидата. І там не було свідомого вибору.
Кожного разу зустрічаючись із студентськими активами різноманітних ВУЗів в Україні, я повторюю студентам, віком від 17 до 21, одне і те ж: Назару Войтовичу, який загинув на Майдані, було 17-ть. Устиму Голоднюку - 19-ть. Ваші ровесники віддали життя за те, щоб ви жили у іншій країні. У кращій країні. Кожного разу коли ви продаєте свій голос на виборах – ви плюєте на їх могили! Подумайте про це!
Я закликатиму молодь іти на вибори хоча б тому, що усвідомлюю: молодь не проголосує за тих, хто завмер в очікуванні реваншу. Молодь не проголосує за колишніх «регіоналів» і «комуністів». І це вже буде добре. А з іншими ми, дасть Бог, шляхом контролю громадянського суспільства якось дамо раду. І не важливо хто це буде: нині діючий президент, тьотя, яка говорить українською гірше, аніж та в.о. міністра, на яку вона «наїжджає», полковник, який не воював, співак, який колись міг бути корисним країні, але написав заяву про складання депутатських повноважень, чи гуморист, який посилає «у сраку» своїх майбутніх колег, паралельно відбираючи таким флешмобом відсотки у «скотиняки». Не бачу тих, кого б ми не подужали.
Заплануйте собі вихідний на день виборів. Реально треба!
Дякую за увагу.
Сергій Притула - одиниця електорату.

Відзавтра Ryanair розпочне польоти з Києва до ще п’яти країн Європи

28 жовтня відбудуться перші рейси з "Борисполя" до низки європейських міст.

Від завтрашнього дня, 28 жовтня, лоукост авіакомпанія Ryanair розпочне польоти з "Борисполя" до ще п’яти країн Європи – Польщі, Іспанії, Великої Британії, Литви та Словаччини.

Рейси розпочнуться до двох польських міст – Варшави та Бидгоща, а також до Барселони, Лондона, Вільнюса та Братислави. Першим з них стане політ до Вільнюса – виліт запланований на 13:30.

Прем’єра альбому «Любий друг» від Христини Соловій

Сегодня обнаружил зраду. Ну так, зрадоньку. Небольшую)))
Раньше полюблял почитывать прессу, ну, там в метро и т.п. И даже дома с чашкой кофеи прочими плюшками)))
Потом, ессно, не стало смысла особого покупать бумажные издания, с телефона можно почитать шо хошь. Не так комфортно, не та атмосфэра, но тем не менее. И вот. Погиб телефон (как потом оказалось - просто ранен, уже все ок))), но сегодня хотел купить именно Тиждень. Т.к. Зеркало уже не айс, а остальная курченковская хня некошерная. А там Макарова колонка, он один из немногих, включая Портникова (но уже с небольшим сомнением Портникова))), кого считаю адекватным.
Так вот. Прошу пардону за долгое вступление - в центре ни в одной точке продажи прессы не нашёл. Половина продавцов с явной ненавистью цедила "мы не заказываем", половина просто отмораживалась "нам не привозят".
Знаю точно одно место, где есть - на Г.Труда в переходе метро.
Зато вся ***ня типа Вести, сегодня, фокусы-корреспонденты - в ассортименте.
Шо за хня???
Практически единственное (на мой взгляд) адекватное издание - и хер найдешь.

Інтерв'ю на замовлення: як "відмивався" скандальний Семочка, діти якого не вилазять із Криму. Хроніки неоголошеної війни
По ходу придется таки почитать про этого Сёмочку.
Никому не попадалось всё в одном месте и больмень обьективно?

Назад
Зверху Знизу