Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Матеріальну компенсацію позов не передбачає.
А жаль.
Если б на деньги попали, в след. раз думали бы, что писАть.
Или ваще бы разорились. )
Как я её понимаю. Меня бы уже трясло постоянно от ненависти и обиды, что ты бессилен. Поэтому как бы трудно ни было на новом месте и с нуля, но я рада, что не там.
Очень жаль, что нет требования о материальной компенсации, за моральный ущербОй как хорошо.
"УКРОБОРОНПРОМ" ПОДАВ ПОЗОВ ПРО ЗАХИСТ ДІЛОВОЇ РЕПУТАЦІЇ У ЗВ’ЯЗКУ З ПУБЛІКАЦІЄЮ ПРО ЗАКУПКИ БМП-1АК У ВИДАННІ "НОВОЕ ВРЕМЯ"
ДК "Укроборонпром" подав позов про захист честі, гідності та ділової репутації у зв’язку з публікацією недостовірних даних про закупку БМП-1АК у рамках ВТС із Польщею у виданні "Новое время" у квітні 2018 року.
Позов подано в Подільський районний суд Києва 13 червня. Відповідачами виступають автор публікації – журналіст Іван Верстюк і ТОВ "Видавничий дім Медіа-ДК", яке видає журнал "Новое время". Концерн вимагає опублікувати спростування недостовірної інформації у згаданій публікації. Матеріальну компенсацію позов не передбачає.
Публікація видання дискредитує ділову репутацію "Укроборонпрому" і його закордонних партнерів. Вона ставить під загрозу зриву як незавершений контракт на поставку БМП-1 для Збройних сил України, так і плановані закупки озброєння по імпорту в країнах ЄС.
В "Укроборонпромі", як і раніше, відкриті до співпраці з пресою та підтримують принципи відповідальної, об’єктивної журналістики. Саме тому наша принципова позиція – відновити ділову репутацію Концерну і спростувати неправдиві та необґрунтовані звинувачення.
Я думаю, юристы Укроборонпрома разовут журнашлюх в суде, как бобик газету.
Подождем. А потом я схожу в сетку ****оедов, поглумиться.![]()
Очень жаль, что нет требования о материальной компенсации, за моральный ущерб. "Опустить" газетенку, так на пару миллионов, хотя бы гривен. Глядишь и других "****оедов" попустило бы.
Внезапно...
Петро Порошенко
Подлинная учетная запись
@poroshenko
Ми маємо контрбатарейні та радіолокаційні станції власного виробництва, які мають вищі характеристики, ніж ті, що нам пропонують на зовнішніх ринках. «Іскра» - це перлина оборонно-промислового комплексу України, яка відіграє важливу роль у забезпеченні обороноздатності держави.
Классика! Вот так они всегда и поступали.
![]()
"Центральный Комитет СССР", это где?
і що далі? *****и мають виконувати дану резолюцію? А якщо ні? Тоді занепокоєння і нова резолюція? Мені здається, що ООН в нинішньому статусі взагалі просто недешева іграшка. Бо за її резолюціями нічого не слідує. От якби резолюція передбачала чіткий дедлайн і санкції за невиконання...Можливо я чогось не знаю, але *****и і далі залишаться в Молдові. На жаль... Лише коли в них скінчиться бабло, а Татарстан чітко заявить про вихід з т.з. "федерації", тоді буде прогрес.Генеральная Ассамблея ООН одобрила резолюцию о выводе российских войск из приднестровского региона.
і що далі? *****и мають виконувати дану резолюцію? А якщо ні? Тоді занепокоєння і нова резолюція? Мені здається, що ООН в нинішньому статусі взагалі просто недешева іграшка. Бо за її резолюціями нічого не слідує. От якби резолюція передбачала чіткий дедлайн і санкції за невиконання...Можливо я чогось не знаю, але *****и і далі залишаться в Молдові. На жаль... Лише коли в них скінчиться бабло, а Татарстан чітко заявить про вихід з т.з. "федерації", тоді буде прогрес.
І ще-навіть не уявляю, як *****и проводять там ротацію і модернізацію? Наче Молдова не пропускає. Україна також. Можна ж просто за п'ять років перетворити ту базу в металобрухт. Без палива, запчастин.