Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Дед! Поздравляю! Старость таки пришла к тебе не одна, а с мудростью!!!!А я продолжаю молчать! Оказывается это кайф - молчать.
под каждым словом подпишусь!Останнім часом, заходячи сюди, виявив, що я тільки рота відкрив щоб висловитись, а тут вже це сказали, перекрутили, потім спростували та посварились і зараз вже помиряться, а я навіть повітря ще не видихнув
може мені й справді пора переходити у читачіхоча тут я і був завжди читачем (проте я понад 15 років був активним дописувачем на інших форумах)...
Але таки висловлюсь
Стосовно останніх подій, навіть якщо це дійсно була просто вистава цілком зрежисована СБУ, нагадаю слова "одного порохобота з літа 2015"(коли під Новоласпою взяли стратегічні висоти після доби зради про наші втрачені позиції):
"Знаєш, люба, виявляється в цю гібридну війну можно грати удвох"![]()
Дед! Поздравляю! Старость таки пришла к тебе не одна, а с мудростью!!!!
Ну что ві в самом деле, какие старики в 50-60 лет? Старики после 70. А до 70 вполне, особенно, если здоровье не подкачивает.Дед! Поздравляю! Старость таки пришла к тебе не одна, а с мудростью!!!!
Не-не, какое просветление? Черный пояс!ЗдАрова, тетка! Ты как, по прежнему маты гнешь, али просветление нашло?![]()
Ну что ві в самом деле, какие старики в 50-60 лет? Старики после 70. А до 70 вполне, особенно, если здоровье не подкачивает.![]()
Если я правильно поняла, вы сидите на форуме с телефона не хотите видеть картинки, то если я, опять таки, не ошибаюсь, то внизу, там где темный стиль/светлый стиль, есть мобильный стиль, вот он без картинок. По крайней мере я туда раз тыцьнула с телефона, решила проверить, и фсе пропало, даже аватарки. Но мне так не нра.Підкажіть будь ласка, чи є можливість відключити завантаження зображень на форумі?
Бо я нічого подібного в налаштуваннях не побачив.