Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
2ajjaa.webp

ggjg5f.webp

Volodymyr Groysman

ЄС долучається до реалізації п'ятирічної програми підтримки енергоефективності в Україні і братиме участь в співфінансуванні Фонду енергоефективності. Внесок партнерів - 50 млн євро. Щойно підписали відповідну Угоду між Урядом України і делегацією Єврокомісії.

Вже за 3-5 років очікувана економія газу завдяки енергомодернізації становитиме 7-10 млрд кубометрів, зменшення витрат на закупівлю палива - $3 млрд. Плюс нові технології споживання, нові виробництва і нові робочі місця.

d8546b2694e412a9cf33bc8319fa0062.webp

Государственный концерн "Укроборонпром" продемонстрировал поставленные из Польши БМП-1АК в поставленные в рамках военно-технического сотрудничества Украины и Польши.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Шлосберг: Роскомнадзор в ярости. Блокируются миллионы IP – люди утратили доступ к банковским и торговым сервисам. Все валится, а Telegram стоит

Шлосберг: Роскомнадзор в ярости. Блокируются миллионы IP – люди утратили доступ к банковским и торговым сервисам. Все валится, а Telegram стоит

если честно то я поддерживаю мнение что это репетиции отключения ****и от интернета начинаются. и поэтому никто на самом деле не особо в ярости.

В Україні на одному з військових полігонів провели успішні випробування нової модифікації протитанкового керованого ракетного комплексу «Скіф» - експортної версії українського ПТРК Стугна-П. Про це в середу, 18 квітня, повідомляє прес-служба КБ «Луч».
Зазначається, що конструкція удосконаленого протитанкового керованого ракетного комплексу «Скіф»зазнала низки змін. Всі модифікації були спрямовані на адаптацію пускової установки для використання її в умовах м'яких ґрунтів і піску.

hg7hbb.webp

если честно то я поддерживаю мнение что это репетиции отключения ****и от интернета начинаются.
Обидно то, что когда отключат, то ****ь в интернете они меньше не станут. Работа есть работа.

По Вакарчуку. Я его люблю и уважаю. Его песни на вызове на телефоне и сейчас продолжают делить людей внутри дыры на патриотов и вату. Но есть одно НО. Каждый человек должен делать то, что у него получается лучше всего. У Вакарчука это - песни. Хорошие, глубокие и качественные. А перед тем, как становиться президентом воюющей с РФ страны, надо очень многому подучиться. Поработать на острых направлениях - в МИДе, МО, ВР или ещё где. И то - не факт. Вот у Садового опыт, какой-никакой есть, а толку? Такого опыта у Вакарчука, увы, нет.

Трамп підтвердив факт зустрічі Помпео з Кім Чен Ином

У РФ заявили про "паузу" в роботі нормандського формату і по каналу Сурков-Волкер

Чому інформація про анексований Крим майже зникла з українських ЗМІ?

Павло Петренко: Уряд поновив роботу антирейдерських аграрних штабів

Кабмін створив комісію для проведення в Україні перепису населення

Комітет Ради рекомендував звільнити 13 із 15 членів ЦВК

Оновлення ЦВК: на 13 "вакансій" Раді рекомендують 14 кандидатів

Рада завтра розгляне проект постанови щодо автокефалії для української церкви

Замість Siemens: російська турбіна розвалилася під час випробувань - Reuters

В Україні змінюють правила прописки: реєстрацію перевірятимуть в школі, а порушників - штрафувати

В Україні на одному з військових полігонів провели успішні випробування нової модифікації протитанкового керованого ракетного комплексу «Скіф»
Мало що розумію відносно воєнної техніки. Але знаю, шо є в нас "Стугна", і писали військові, що гарна штуковина, та її дуже мало на передовій. Може, краще нею насичувати передову, а не кидати гроші на розробку нових зразків? (Маючи на увазі, що все одно перспектива наша — НАТО). Я не стверджую, а так, цікавлюсь думкою.

Все даже лучше чем я думала. Про поместную церковь.

Все даже лучше чем я думала. Про поместную церковь.

Не расскажите вкратце для чего это делается?
А то я от религий далек, а интересно же

Билли, другими словами, иди в экономику и там три про курсы. Ты вбросил - тебе ответили, разжевали, дали ссылки. Похоже, ты сам убедился и даже признал, что 1 грн была лишняя. Покупай доллар весной-летом на минимуме, продавай к новому году на максимуме. Может, заработаешь денег. Всё, - достаточно.
всё на чём я ошибся действительно, это 1 гривна. а мы давайте вместе радоваться тому что в очередной раз банкиры не привязали к падению росийского рубля гривну и выдавать это за реальные действия нынешних правителей.

всё на чём я ошибся действительно, это 1 гривна. а мы давайте вместе радоваться тому что в очередной раз банкиры не привязали к падению росийского рубля гривну и выдавать это за реальные действия нынешних правителей.

Ваши доказательства не доказательства потому что потому :)

Назад
Зверху Знизу