Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Юрий Бирюков додав 5 нових світлин.
8 хв ·
Пресс-служба Президента Украины Петро Порошенко сообщает о том, что Петр Алексеевич сегодня утром провел встречи с:

Министром обороны США Джеймсом Мэттисом
Премьер-министром Великобритании Терезой Мэй
Председателем Европейской комиссии Жан-Клодом Юнкером
и группой сенаторов США

Пресс-служба Министерства иностранных дел РФ сообщила о том, что лидер партии Р̶о̶д̶и̶н̶а̶ Батькивщина провела встречу с послом РФ.

Ну, что я могу сказать...

Привет соседям)))

jfbh3d.webp

В МИД ФРГ допускают смягчения санкции против РФ после ввода миротворцев на Донбасс

Министр иностранных дел Германии Зигмар Габриэль заявил, что выступает за ослабление санкций в отношении России, если удастся добиться прекращения огня на востоке Украины с помощью миротворцев ООН. Об этом он заявил, выступая на Мюнхенской конференции по безопасности, передает Reuters.

Он отметил, что по-прежнему существуют принципиальные разногласия по поводу предложений РФ относительно миссии ООН.

Источник: Общественное ТВ Донбасса / Громадське ТБ Донбасу
Владельц: коллектив журналистов

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Очільник німецького МЗС назвав умову можливого послаблення антиросійських санкцій

Міністр закордонних справ Німеччини Зігмар Габріель заявив, що виступає за послаблення деяких санкцій, введених проти Росії, якщо на сході України буде реалізована угода про припинення вогню з допомогою миротворців ООН
Про це він заявив сьогодні у Мюнхені, повідомляє Reuters.

Габріель заявив, що це "нереалістично" наполягати на повній реалізації Мінських домовленостей, не пропонуючи до того деяке послаблення санкцій проти РФ.

Міністр закордонних справ Німеччини сказав, що існують ще принципові відмінності щодо пропозиції Росії та інших країн щодо введення миротворчої місії ООН на схід України.

Однак, на думку Габріеля, ідея про введення миротворчої місії ООН є "одним із небагатьох реалістичних варіантів", щоб досягти певного прогресу у припиненні насильства, внаслідок якого загинуло близько 10 000 осіб в регіоні з 2014 року.

Джерело: Espreso TV
Власник: Іван Жеваго, син українського олігарха, народного депутата Костянтина Жеваго.

Такую картошку видели?
Ну вот зря вы так..Где то загрустил наш агроном..
Чуйствую останемся мы в следующем году без ягод в бокалах.:D
Придется переходить на первак из голубой картохи:yahoo:

В МИД ФРГ допускают смягчения санкции против РФ после ввода миротворцев на Донбасс

Министр иностранных дел Германии Зигмар Габриэль заявил
Это Габриэль ***** редчайшей масти. И мямлит втягиваясь за Мордор постоянно.

Будни "ЛНР": судя по паспортам большинства жителей "республики", мы живем в Украине

– Ты не знаешь, в 2018 году будут перевыборы президента? – путина? Да, в 2018 году. – Да какой путин! Нашего президента? – Плотницкий, Пасечник? Вроде, в 2018 году, я не особо в курсе… – Какой Пасечник и Плотницкий?!! Я о НАШЕМ президенте! Забыла его фамилию.. ПОРОШЕНКО!

Этот диалог я вчера слушала на остановке. Жизнь "ЛНР" очень похожа на типичную клиническую картину при раздвоении личности. Живут пенсионеры в основном дома, в "республике". Причины далеки от политики – здесь дом, могилы родственников, местная пенсия, прежняя работа, привычки и внуки, если повезет. Дом там, где "республика". Но портрет путина как бы неофициально висит за спиной у любого мало-мальски начальника от крупных "военных" чинов до вполне штатских начальников ЖЕКов.

Кто-то приколотил портрет из соображений идейных, кто-то, следуя общей политической моде, а кто-то выиграл лично от того, что портрет именно этого человека оказался у него за спиной. В общем, мотивы были разные, но именно этот портрет оказался беспроигрышным вариантом за последние три года – снимать его оказалось не нужно, как в ситуации с фото местного "главы", которого вешали и снимали в одну ночь после указания свыше. И если ориентироваться по портрету путина, который можно увидеть буквально везде, мы уже в России – если в кабинетах чиновников висит его портрет. Но если судить по паспортам большинства жителей этой самой "республики", мы живем в Украине.

И дело не только в наличие паспортов – всеми документами, выданными до 2014 года, дорожат как зеницей ока. Их берегут и их возможную утрату рассматривают как катастрофу едва ли не вселенского масштаба. Где логика-то? путин на стене, место жительства "республика" и паспорт гражданина Украины. Уж или то, или то, но никак не все вместе. А ведь именно паспорт гражданина Украины дает право выезжать и возвращаться, решать официальные вопросы и быть уверенным, что к тебе не будет замечаний при пересечении границы. С паспортом гражданина "ЛНР" все это тоже можно: в Россию и назад, но…

Понимаете, в России даже сим-карты как-то неохотно продают по "республиканским" паспортам. Продавцы прямо спрашивают: "А нормального паспорта нет?" И с работой, когда как повезет в России по такому вот паспорту. В общем, все сложно. Но забавно и то, что о местных "министрах" знают хуже всего. Фамилии не помнят, в событиях ориентируются путано, даже не особенно стараясь что-то понять, потому что все меняется как-то слишком уж быстро: новый "глава" – новая карточная раздача "министров", новые назначения, новые фамилии, которые учить нет никакого смысла никому.

И все давно поняли, что все временно. Между собой говорят в транспорте: "Тот наворовался, теперь этот будет красть". Логика народа проста: каждый новый "министр" будет обеспечивать свою семью, а потом уж, по остаточному признаку, народ. Так проще в теми, кто уже давно – те успели построить дома себе и детям, может быть, и до нас дошел черед.

Автор: Ольга Черненко

Источник: 24tv.ua
Владельц ТРК Люкс: Екатерина Кот-Садовая,Роман Андрейко,Оксана Андрейко

У Європі зробили сміливу заяву про членство України в НАТО

Україна обов'язково стане ****** Північноатлантичного Альянсу.

Таку впевненість висловив естонський міністр оборони Юрі Луйк.

"Я дійсно вірю, що Україна буде ****** НАТО. Звичайно, я не можу передбачити, коли це станеться, але я завжди говорив своїм українським і грузинським колегам: дійте спокійно. Працюйте над цим, і будьте готові використовувати будь-яку можливість для зближення з Альянсом), якщо вона з'являється", - пояснив Луйк.

За його словами, скептицизм на рахунок перспектив України в НАТО повинен розвінчати приклад балтійських країн.

"Не було очевидним, що вони увійдуть до НАТО. Більш того, це припущення до певного часу навіть здавалося абсурдним, навіть на експертних дискусіях", - нагадав він.

Джерело: "Апостроф"
Власник: Міжнародний центр перспективних досліджень

Ну вот зря вы так..Где то загрустил наш агроном..
Чуйствую останемся мы в следующем году без ягод в бокалах.:D
Придется переходить на первак из голубой картохи:yahoo:

Фу, як ващє таку страшну картоху можно їсти ? Нє , після пів стакану сивухи, то, навєрно пойдьоть і фіолєтова, але я мав можливість такої картохи засадити щє раніше.
Не має попиту така картоха. В мене маліна фіолетова теж є , для збільшення асортименту, але то не основний вид малини для бізнесу.

Олімпійська чемпіонка Савченко: пишаюся, що народилася в Україні

КИЇВ. 17 лютого. УНН. Екс-українська спортсменка Олена Савченко, яка нині виступає під прапором Німеччини, прокоментувала перемогу на Олімпійських іграх у Пхьончхані у фігурному катанні та поділилася думками щодо свого ставлення до України, інформує УНН з посиланням на RT.

"Мій шлях до олімпійського золота вийшов зовсім не простим. Ті, хто знає мене, розуміють, наскільки важко мені далася ця нагорода. Але це найкраща дорога, так як я насолоджуюся фігурним катанням. Рада, що в підсумку прийшла до своєї мрії", - наголосила 34-річна фігуристка.

Також Савченко розповіла причину виступу за Німеччину.

"Що стосується моєї кар'єри в Україні, то часом батьківщина не може дати тобі всіх необхідних можливостей для досягнення мети. В такому випадку не бачу нічого поганого, якщо такі можливості надає інша країна. Але я пишаюся тим, що народилася на Україні. В душі завжди залишаюся українкою", - заявила володарка "золота" Олімпійських ігор.

Джерело:УНН
Власник: Уляна Лозан

Это только начало. Долго раскачиваются, потому, что международные суды, это чуть сложнее, чем национальные. Там нет внутреннего убеждения. Там -- докажите, или болобол.

Основной ***** кремля не в том, что они отжали Крым, а в том, что они его отжали вместе с украинским имуществом. Они надеялись, что Украина после Крыма и Новороссии рухнет и некому будет предъявлять претензии. А получилось -- Крым с имуществом отжали, а Украина, как субъект международного права и как хозяйственный субъект не рухнула. Это как отжал у бывшей жены ее квартиру вместе с холодильником, телевизором, диваном и шифоньером с лифчиком, в надежде, что она завтра умрет от рака, а она не умерла и рак вылечили.

А теперь, когда жена написала заявление в полицию, он говорит -- ну забери свой холодильник и лифчики.

Хер там. Теперь будем судиться. Квартира, это потом, на закуску -- где мои лифчики?

Польський прем'єр пояснив необхідність закону з забороною "бандеризму"

КИЇВ. 17 лютого. УНН. Не було польських таборів смерті - були німецькі ******ські табори смерті. Про це під час панелі на Мюнхенській конференції з безпеки сказав прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький, передає УНН.

"Дуже важливо розуміти, що це не буде карним, це не буде кримінальним казати, що були поляки винуватці, євреї винуватці, російські винуватці, українські - не лише німецькі винуватці.

Польські посольства мали відреагувати на 260 випадків лише в 2017 році на вислови щодо польських таборів смерті, концентраційних таборів.

Не було польських таборів смерті - були німецькі ******ські табори смерті. Факт, що нам потрібно було пояснювати це через 50 років після Другої світової ми не можемо захистити нашу сторону - тоді не було польської держави, і всі хто хоче знати, що саме відбувалось під час німецької окупації Польщі я запрошую на історичні дебати з істориками, бо це питання поза вашим розумінням", - зазначив міністр

За словами Моравецького, втрати польської сторони склали 6 млн людей - найбільші втрати з всіх націй на землі.

"В усьому цьому контексті, не буде юридичного покарання для людей, які казатимуть що були польські винуватці, бо вони дійсно були.

Проте ми не можемо приймати змішання польських винуватців з жертвами, це буде образливо і для поляків і для євреїв, які постраждали під час війни", - сказав він.

Джерело:УНН
Власник: Уляна Лозан

Клімкін обговорив із Волкером погіршення ситуації на Донбасі

Також ішлося про розміщення миротворчої місії на сході України.

Міністр закордонних справ України провів зустріч зі спеціальним представником президента США Куртом Волкером у рамках участі в Мюнхенській конференції з питань безпеки. Про це повідомляє речниця МЗС Мар’яна Беца.

За її словами, сторони обговорили погіршення ситуації на Донбасі, а також питання можливості розміщення миротворчої місії в Україні.

"Важлива і позитивна зустріч із К. Волкером - про погіршення ситуації на Донбасі, розміщення миротворчої місії", - написала Беца у Twitter.

agjac5.webp

Джерело: Тиждень.ua
Власник: Власник: Альфред Вільгельм Малльманн, Юрій Макаров

на всех расиянских пабликах:

Михаил Саакашвили заявил о скором развале Украины

так что засекайте время...:D

У Міноборони розповіли про стан поранених у зоні АТО бійців

Наразі військовим надається необхідна кваліфікована допомога.

Унаслідок бойових дій минулої доби один український військовий отримав поранення, ще один – бойове травмування. Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО, полковник Максим Праута.

"Стан здоров’я одного з військовослужбовців – тяжкий, іншого захисника – задовільний. Наразі їм надається уся необхідна кваліфікована допомога", – зазначив він.

Джерело: Тиждень.ua
Власник: Власник: Альфред Вільгельм Малльманн, Юрій Макаров

Я так думаю, что я нахожусь в Тирасполе. Соответственно, могу слышать только то что происходит в Тирасполе.

Или вы о чём-то другом оба спрашиваете? А я плёхо пониматэ русеск.

Назад
Зверху Знизу