Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Мене скоро від «простих людей» тіпать будє. Хто то такі? Це ті котри оруть «доки лічно мені пачку грошей не принесуть, то не реформи!» а ще сакральне «взяти все да і поділити» ??
Ні, то Шарікови
Нормальні люди кажуть:"дайте можливість кожному заробляти на потреби своєї родини вдома,не в Польщі, не в раші. Не вкрасти, а саме заробити "
А шо, не дають? Саме заробляти? В Україні
А как я могу заработать если я ничего делать не умею и не хочу?
КРЫМский бандеровец @CrimeaUA1
По меньшей мере 30 мирных жителей погибли в результате взрыва бомб, которые сбросили российские самолеты на жилой район к востоку от Дамаска - столицы Сирии. Среди погибших - ДЕТИ. Мстят мирным людям за своих уничтоженных оккупантов и 7 самолетов?
Мене скоро від «простих людей» тіпать будє. Хто то такі? Це ті котри оруть «доки лічно мені пачку грошей не принесуть, то не реформи!» а ще сакральне «взяти все да і поділити» ??
да мне уже лень клацать по клаве даже их имена ))вони вже зібрали докази і можуть їх представити в Суді?
Чи звідкіля вони знають, шо то є корупціонер, та ще й державний? (блінський, ох і гасло "державний корупціонер".. пздц)
насиров! по просьбе трудящихся))Ваша лінь, то Ваша лінь...
На запитання відповісте?
Бо питання було конкретне і зрозуміле навіть найлінівішому...