Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Порошенко розпочав візит до Саудівської Аравії - планується обговорення військово-технічної співпраці. ФОТО
Президент України Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко прибув з дводенним офіційним візитом до Королівства Саудівська Аравія.
Про це Цензор.НЕТ повідомили в прес-службі глави держави.

У повідомленні зазначено: "Глава Української держави проведе переговори з керівництвом Саудівської Аравії - Королем Салманом бін Абдулазізом Аль Саудом та Спадкоємним принцем, Віце-прем'єр-міністром, Міністром оборони Мухаммадом бін Салманом Аль Саудом.

Під час зустрічей відбудеться обговорення питань двостороннього інвестиційного, торговельно-економічного та військово-технічного співробітництва".

***ню якусь Суслік розганяє. Контри у Авакова з Порохом того, шо Аваков на Муженко наїхав ? Авакова ніззя трогать того, шо за ним структури, Муженко ніззя трогать, того шо за ним ого-го які структури...
Порох тут до чого ?
Де конфлікт Авакова з Порохом ?
А немае його. то вам уже в вуха надули, а ви расследованіем занялись. Піймались.
Якщо ви на кухні жінкі скажете, шо хочете блінчиків, а вона надумала оладушек замастирить, то шо - це називаеться бути в контрах ?
Звичайні робочі моменти хтось видаеє за конфлікт.

Я хочу в это верить. Честно. В то, что нет никакого конфликта. Мне это не нравится.

Директор Харківського теруправління Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Юрій Кравченко не знає ні про які протиправні дії щодо працівників НАБУ при проведенні в Харкові обшуків у "справі про рюкзаки".
Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на Інтерфакс-Україна.

"Мені не надходила інформація про силове протистояння, блокування і будь-які протиправні дії щодо співробітників НАБУ", - сказав Ю.Кравченко. Джерело:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Не лазьте.. я був там о пів на другу, а потім йшов десь о третій...
Окрім НГ, камер, та деяких цивільних (вони схоже т.з "журнаглісти") там ніких ГК Азов, та східного корпусу не було.
тай фотка, мкні видається якоюсь "лєвою"... там нема будівль з такою "огранкою".

Я там не был. Я далеко. Я сужу из того, что читаю тут, в твиттерах и на фейсбуках.

А Вы, если там были, и если читали новость, могли просто написать -- я там был, я никого не видел.

Хотя, дыма без огня не бывает. Сейчас, если что и было, после того, как расшарили информацию про рюкзаки, многие дадут заднюю.

Комитет гражданских инициатив выпустил доклад, отражающий экономическую и*социально-политическую ситуацию в*регионах страны, и*составил индекс социально-экономической и*политической напряженности в*регионах России.

Согласно приведенным данным, в*зону рисков эксперты включили Дагестан, Чувашию, Коми, Алтайский край, Кемеровскую, Кировскую, Курганскую, Омскую, Ростовскую, Самарскую, Тверскую и*Челябинскую области, а*также Москву. Они*учитывали политическое и*экономическое недовольство с*неспособностью власти на*него реагировать.

«С*учетом долговременных трендов постепенного роста протестной активности низкое качество политических институтов и*невозможность граждан через них*влиять на*власть может вести к*постепенному вытеснению недовольства граждан в*неинституционализированную сферу»,*— пришли к*выводу авторы доклада. ​

Ранее социологи составили рейтинг страхов россиян. Больше всего граждане России обеспокоены международной напряженностью, исчезновением из*продажи привычных товаров или*их*значительным удорожанием, а*также обесцениванием сбережений. Далее:

***ню якусь Суслік розганяє. Контри у Авакова з Порохом
То не Суслік, то Хоббіт григоришинський:D
До речі я пів днини думав, шо той ***** окулярник вкине з Барселони на тему заплечників аваківських, щоб і Пороха вколоти й умняка заліпити_ тіпа вкурсі всіх секретів столичних:іржач:

cegj2b.webp

В Україні виготовлено перший мільйон тонн цукру.

Блин, кто ж его жрет в таких количествах?
Мне хватает наверное килограмм 5-7 на год..

АХАХАХА :D

Я думал поржали и забыли. Ну засохло уже. Нет, надо палочкой ковырнуть. :D

g7gjhe.webp

Шутки тети Розы‏ @Anakoyher 9 год.9 годин тому

Заходишь в твитер...
Всегда в топе какая-нибудь дрянь.
То Собчак, то путин, то биоматериалы.
А сегодня прям праздник — всё сразу.

UKR Mission to UN‏Підтверджений профіль @UKRinUN 4 год.4 години тому

Діти в окупованих ОРДЛО та Криму позбавлені права навчатися українською мовою. Закликаємо Росію виконати положення наказу Міжнародного суду

АХАХАХА :D

Я думал поржали и забыли. Ну засохло уже. Нет, надо палочкой ковырнуть. :D

g7gjhe.webp

Как так, забіли ? То є тіко начало .

Онищенко объяснил, чем*грозит сбор биоматериала россиян* Далее:

Вільні кошти, Карл!
А шо-ж про голі_босі_зубожілі??

bdcfj6.webp

Назад
Зверху Знизу