Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Хорошо в Ростове горит. Из Краснодарского края еще пригнали 40 единиц техники. Местные не справляются.

jgjbj4.webp

А вообще интересная конечно история с Мостыкашевой. Есть сюжет от российского пятого канала. Хотел его сюда притащить, что бы поржать, но потом передумал. Вечером придет эксперт и обвинит в сепаратизме.

Положа руку на сердце, я сомневаюсь, что в СБУ не бьют. Как и в ФСБ, кстати. Агентурная война дело тонкое. С волками жить, по волчьи выть.

Если бы эту суку не раскрыли, сейчас бы рвануло что то в Москве, а в Киеве вылез бы здоровенный геморрой.

Не в них гідранти пересохли.:D
Бог бачить все.

Обычный советский дебилизм. Я так их читаю сейчас одним глазом. С началом пожара дали команду отключить в районе газ. Отключили газ, свет, а за одно и воду. :D

Обычный советский дебилизм. Я так их читаю сейчас одним глазом. С началом пожара дали команду отключить в районе газ. Отключили газ, свет, а за одно и воду. :D

Должно побольше сгореть. Через пару лет будет большая стройка. Погорельцев поселят в бараки. Все хорошо никому платить сильно не надо наживется конкретный ***** оплатят банкет все остальные:клас:

Во блин характер.
В мого також,як зайде.

Что эта ушлёпина натворила?

Василь Грицак: російські спецслужби намагаються в «темну» використовувати бійців АТО для дискредитації України

Співробітники Служби безпеки України викрили механізм російських спецслужб, через який колишні бійці антитерористичної операції в «темну» використовуються ФСБ для прикриття терористичних актів на території Росії. Про це на брифінгу повідомив Голова СБУ Василь Грицак.

СБ України отримала інформацію, що ФСБ через підконтрольну структуру Федеральний інформаційний Центр «****ітика і безпека» (ФІЦ, м. Москва) готує чергову провокацію проти нашої держави. Керівник ФІЦ Руслан Мільченко та його колега Сергій Соколов отримали від ФСБ завдання підібрати з числа колишніх учасників АТО кандидатів нібито для заробітків у Росії. Як посередників вони залучили двох українських громадян, яких вже затримано СБУ.

Посередники запропонували трьом колишнім учасникам АТО, які мешкають на Дніпропетровщині, виїхати до Москви начебто на будівельні роботи з привабливими умовами оплати. В Україні організацію їхнього від’їзду забезпечувала одна з агентів російських спецслужб, у Москві хлопців зустрічав її спільник. Усі пересування колишніх українських військових фіксувалися на камеру, починаючи з моменту виїзду до Росії.

Оренда квартири у Москві була оформлена на одного з українців, а власники «пересвідчилися», що до неї вселилися троє молодих чоловіків з українськими паспортами. Уже в Москві агент ФСБ провіз одного з колишніх учасників АТО московським метрополітеном, привів на площу «трьох вокзалів» та аеропорту «Домодєдово». Відвідання об’єктів фіксувалося на камеру, нібито випадково російські поліцейські перевірили у них документи. Після кожного об’єкта агент телефонував на номер українського мобільного оператора «для звіту». «Ви розумієте, що у такий спосіб російські спецслужби фіксували перебування колишніх бійців АТО на інфраструктурних об’єктах та псевдозвітування на українські номери. Надалі це було б використано як докази підготовки та здійснення терактів у Москві українською владою», ‒ підкреслив Голова СБУ Василь Грицак.

Оперативники спецслужби встановили, що перед виїздом до Росії українцям видали валізи, в які супроводжуючі помістили їхній особистий одяг та «необхідні» робочі інструменти. Перебуваючи у Москві вони виявили у валізах подвійне дно, де було приховане військове спорядження. У папці, яку перевозив один з чоловіків, були також знайдені інструкції від російських кураторів, згідно з якими замовники імітували необхідні розмови з українськими «замовниками терактів».

Зрозумівши небезпеку, троє українців через московських знайомих зуміли окільними шляхами повернутися на Батьківщину. «Вважаю, що саме через досвід отриманий в АТО хлопцям вдалося відверто «пошили у дурні» представників ФСБ та їхніх агентів», ‒ зазначив Василь Грицак. Голова СБУ також закликав українців, особливо тих хто має досвід участі в антитерористичній операції, утриматись від поїздок до Росії та тимчасово окупованих територій. «Російські спецслужби тільки й чекають можливості використати вас проти української держави», ‒ наголосив він.

У рамках кримінального провадження, відкритого слідчими СБУ за ст. 111 Кримінального кодексу Україну, двох організаторів вивезення колишніх бійців АТО затримано на Дніпропетровщині та взято під варту.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Обычный советский дебилизм. Я так их читаю сейчас одним глазом. С началом пожара дали команду отключить в районе газ. Отключили газ, свет, а за одно и воду.
:іржач:

Я також балдею ось, що значить вертикаль поки нема з гори,в низу все згоріло.:D

Должно побольше сгореть. Через пару лет будет большая стройка. Погорельцев поселят в бараки. Все хорошо никому платить сильно не надо наживется конкретный ***** оплатят банкет все остальные:клас:
А в России версию поджога назвали "маловероятной".
То есть расследования не будет.
Ну и правильно. Сгорело ведь уже.. какая разница, был поджог, не было.. главное, что теперь место под застройку освободилось и платить за халабуды никому не надо.
Все счастливы.
В войну ещё и не такое было!
А при татарско-монгольском иге вообще был ужас!
Подумаешь, дом сгорел.
Правда... там же телевизор.... :(

Сейчас сижу думаю, пипец СБУшники провели красивую операцию. Ну не бывает столько счастливых совпадений. :D Не верю я в чудо.

Сто процентов вербовка была контролируемая. :D ФСБешников выставили полными *****ами.

Вместо суперакции в Москве Кремль имеет теперь достаточно серьезный геморрой.

И Грицак такой -- а мы шо? А мы ни шо, мы потом узнали и удивились.

Справжній Українець з великої букви:D
Думаю это не предел. Если бы вез себе,
напаковал бы еще тонн 50:іржач:

смешного как раз таки мало. Из-за этих *****ов, если не будет очень жесткого контроля, новые дороги и сезона не проживут. Ездил на днях в сторону Киева. До чего же получаешь кайф от дороги. А по югу Украины, где сделали дороги, с такими фурами вообще проще или ничего не делать, или полицию на каждый перекресток. И работа только с камерой.

Суд оставил в силе меру пресечения нардепу Добкину - арест или залог 50 миллионов

Операция.

СБУ:
-- Короче, хлопцы, слухайте сюды. Сейчас вас будет вербовать ФСБ ехать в Москву кирпичи ложить.
Хлопцы:
-- Ясно дядьку, а шо робыть?
СБУ:
-- Нишо. Косите под дураков, якщо дамо отмашку, текайте до неньки.

Блин,ненавмисно зайшов в сусідню гілку,***** ту люсю :рл:,вибачте за матюки,таке відчуття шо попав в ****-лікарню до важких.
Уявляєте там кажуть шо в 2004р було чесніше чим в 2014,а другі несуть з рус інета обсирон на нашу державу і навіть не бачать шо це руспропоганда.:рл:

Еще фраза Грицака понравилась -- в Москве есть неравнодушные граждане, которые нашим хлопцам помогли вернуться домой окольными путями. :D

Назад
Зверху Знизу