Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Ho0yovi Стрелок‏ @gohnad1 10 ч.10 часов назад

Коли закон про люстрацію пропихав руснявий ПТУшник.Тепер во такоє маємо.
@UKRINFORM
Читаю
Еще
ЄСПЛ ухвалив повернули в крісла 17 люстрованих судів
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ukrinform‏ @UKRINFORM 2 мин.2 минуты назад
Еще
США продовжить “біологічний” контракт з Україною до 2019 року

Шкварки News‏ @ShkvarkiUA 3 ч.3 часа назад
Еще
Донецк ОптимизЬм зашкаливает.
d8bbhj.webp

Дмитро Вовнянко с Дмитриком Вовнянко.
21 мин ·
Навіяно постом бізнесмена Касьянова.
Я порохобот. Я не вірю у солодкі казочки про те, що «посадити корупціонерів – і буде рай» та «завтра Україну можна зробити Францією – тільки влада заважає». Я точно знаю – не можна зробити Францією країну, в якій фахового дбайливого зварювальника знайти – проблема, а майданарбайтера – як плюнути. Я 25 років спостерігаю, як ті хто найгучніше закликає валити «владу корупціонерів» сам стає героєм корупційних скандалів, варто йому лише дорватися до влади.
Я – порохобот. Я прочитав багато історичної літератури і точно знаю, у всі часи у всіх країнах були договорняки, переговори за лаштунками, їхні «Мінськи». Я знаю фразу Сунь-Цзи: «Війна це шлях обману». Заклики відкинути все це і стати «чесними і прозорими» для мене дорівнює закликові «відкинути снайперські гвинтівки, операції спецназу, танки та літаки, і вийти воювати з ворогом по-джентельменськи – з шаблею у чисте поле». Я знаю що найбільше за всіх цього хоче ворог. Я точно знаю з окупантом в тій чи іншій мірі торгували всі і завжди. Мені гидко коли «припинити торгувати з окупантами» закликає той, хто багато років купляв у окупанта електрику – і його прибічники.
Я – порохобот. Я порівнюю сучасний стан армії не зі своїми хатєлками, а з тим що було весною 14-го і порівнявши розумію – зроблено до фіга. Я точно знаю – багато робиться. Не все робиться швидко. Якщо зібрати водному місці дев’ять вагітних жінок немовля за місяць не народиться. Це – реальність.
Я – порохобот. Я ненавиджу стан «не війни не миру». Але водночас я розумію, що альтернатив цьому стану – втрати на рівні Червоної армії зразка 1944 р. і як похідне – ворог під Києвом. Мені такого не треба.
Я – порохобот. Я не розумію як можна виступати проти олігархічного режиму і водночас з тих самих олігархів годуватися, продаючи їм техніку? Я не розумію як боротьбу з корупцією можна перетворювати вигідну прибуткову професією? Я не розумію як можна нарікати на «владу через яку гинуть наші хлопці» і водночас ганять відпочивати на Ібіцу? Я не розумію як можна корчити з себе нереального патріота і водночас бігати від армії, не являючись у військкомат? Мені огидні борці, які займають бізнесом на лобізмі чиїхось інтересів, й при цьому подають свій бізнес за боротьбу з корупцією та за мої права.
Я – порохобот. Я не хочу аби в моїй країні була встановлена диктатура з обмеженням свободи слова і громадських інституцій – а аби цього не допустити моїй країні доведеться брати кредити і залазити у борги. Заступництво Заходу і впровадження ними санкцій я вважаю дипломатичною перемогою, а критиків цих дій – або *****ами, або лицемірами. Я знаю, що в історії України вже був такий Симон Петлюра, який закликав «будувати сильну, свободну та незалежну Україну, яка ні в кого нічого не просить і нікого не боїться», а потім сам бігав благати милості і у французів, і у Денікіна, і у угорців, і у Пілсудського. З відомим результатом. Я не хочу повторення цього.
Я – порохобот. Я не вірю громадським активістам та лідером думок, які постійно наголошують ПРОТИ кого вони, але мовчанкою обходять питання ЗА кого вони? Таку позицію я вважаю лицемірством і маніпуляцією свідомістю. Той хто ПРОТИ, завжди – ЗА. Святе місце пусте не буває. Прибереш владу чинну – на її місце прийде інша, так було завжди іскрізь. То хай скажуть за кого вони? За бабЮлю? За ригів? За Пуйла? Я не вірю обіцянкам «збудувати нову справедливу країну без солодкого тлетворного обману». Я точно знаю – раю не землі не існує. Люди завжди лишаються людьми, жадати грошей, слави, насолоди, любові та ****у для них – природно. Всі спроби побудувати рай на землі закінчувалися одним і тим самим – ріками крові, бідою і горем. Доказано гуситами Жижки, якобінцями Робесп’єра та більшовиками Леніна.
Я – порохобот. Я маю безліч питань і претензій до чинної влади. Я ОБОВ’ЯЗКОВО колись проголосую проти неї, але тільки коли побачу команду кращу, здатну працювати на Україну ще більш енергійно, віддано та продуктивно за нинішніх. Наразі я таких не бачу. Так, я голосую за кращих з гірших. Вибір не багатий, якщо не голосувати за кращих – владою стануть гірші. Ті що Харківські угоди укладали та разом з Пуйлом гигикали.
Я – порохобот. Я далекий від пафосних слів на кшталт «всі кращі люди в цій країні – порохоботи» або до закликів «приєднуйтеся до порохоботів». Я не з чуток знаю, що бути порохоботом – важко і складно. Важко постійно йти проти течії співгромадян, яким до сказу хочеться «виробляти запорожці, а заробляти як на БМВ», «відняти та поділити» та «всього зараз і на шару». Важко постійно розбивати ілюзії людей, які всерйоз гадають, що аби вони жити як власник прибуткового цеху достатньо лише проголосувати на виборах. Огидно бачити як здорові дорослі люди мислять на рівні дитячої казочки про Чиполіно.
Але я точно знаю. Минуть десять, двадцять, тридцять років – і я буду дивитися в дзеркало так само спокійно як дивлюся зараз. Я буду абсолютно спокійно дивитися очі людям. Бо я завжди лишався чесним – і з людьми, і з собою. Я говорю те що думаю, а думаю я от саме так. І за багато років я повторюватиму те, що говорю зараз – і бажаю того самого усім іншим.
Я – порохобот.

DW (українською)‏Подлинная учетная запись @dw_ukrainian 1 мин.1 минуту назад
Еще
У Білому домі стверджують, що Асад готує нову хімічну атаку >>

Сергей Тарабановский
2 ч ·
А теперь вспомните, кто раскручивал эту тему, кто бегал весь такой загадочно-значИмый-заросше-счастливый с этой бумажкой? Правильно - СерЛещ и его УПячная банда с их союзниками и единомышленниками из Громадського(?) фейко-центра.
Но и это еще не все и - НАБУ в лице Сытника явно поддерживало эти галимые обвинения, в результате чего, это выглядело уж, как официальная позиция... руководства Украины! Случайно так совпало?
Ой, не смешите мои тапки!
"Підпису Манафорта не було на жодній із сторінок «амбарної книги» Партії регіонів. А інформація про його провину – це піар-технологія. Тобто розкрутили те, чого слідство не довело, і зробили це ще до того, як слідство почалося.
Про заявив Назар Холодницький, очільник спеціалізованої антикорупційної прокуратури – заступник Генпрокурора, коментуючи скандал із отриманням Полом Манафортом грошей від Партії регіонів.
Гість програми зауважив, що раніше справа перебувала в провадженні НАБУ. «Але ми жодних доказів причетності Манафорта не здобули. Я тільки констатую факти. Щодо Манафорта доказів немає», – безкомпромісно заявив Назар Холодницький."

ЗМІ: Зозуля залишить «Бетис»27.06.2017 11:05
Український нападник може підшуковувати собі нову команду.
Новий головний тренер іспанського «Бетиса» Кіке Сетьен не розраховує на українського нападника Романа Зозулю. Про це повідомляє Marca.

Клуб планує скоротити число гравців першої команди до 21 гравця. Серед гравців, з якими «Бетис» готовий розлучитися, зокрема, є і Зозуля.

Нагадаємо, що Роман Зозуля перейшов у «Бетис» влітку минулого року на правах вільного агента. Він підписав контракт до липня 2019-го, проте стати важливим гравцем для команди з Севільї не зміг. У сезоні 2016/17 Зозуля провів у Примері лише 6 матчів, без голів.

Читайте також: «Бетис» має намір продати Зозулю
У зимове трансферне вікно «Бетис» спробував віддати Зозулю в оренду в «Райо Вальєкано». Однак в останній момент трансфер зірвався через радикально налаштованих ультрас мадридського клубу. Вони вважали українця *********ом, хоча він лише допомагат українській армії. Як наслідок, Зозуля другу частину клубного сезону пропустив.

КРЫМский бандеровец‏ @CrimeaUA1 18 ч.18 часов назад
Еще
В Симферополе оккупанты ЗАДЕРЖАЛИ несколько десятков ******ов, которые вышли против отжатия детского лагеря. ВИДЕО>

Рогозин-на-орбите‏ @LyapunovS 12 ч.12 часов назад
Еще
Апелляционный суд в Париже 27 июня решит будет ли наложен арест на имущество России в размере $50 млрд по делу ЮКОСА

Петр Сергеевич
1 ч ·
То есть что в итоге получилось. Интервуй Borowick'a русские ожидаемо пописали-порезали, дали в эфир только зраду, блеяния о войне выбросили. Вместо того, чтобы начать с озвучивания этой ситуации - такие-сякие подцензурные пропагандоны (типа, заранее не было ясно) - Sascha сначала катает простыню о том, где он нас всех вертел с нашим недовольством, а затем факты цензуры (под которую сам же подпал, *******) выставляет с одной стороны как challenge для "олигархических" каналов, а с другой - как чуть ли не собственную доблесть.
Это все ваша неутолимая жажда мгновенных реформ, кстати. Когда хватали на улице кого ни попадя, давали право подписи, это все херилось и факапилось, зато теперь по стране и по телеканалам мигрируют стада бесстыжих маргиналов, которым на эту несчастную Украину плюнуть и растереть пиару ради.
Journalists without borders, ага. Следственный отдел СБУ тебе б порекомендовать, хуила лубянский. Ох и ****ь. Знаете - страшное скажу. Обладая послезнанием, я б в 15-м году, наверное, голосовал бы за Труханова. Потому что вот такое вражьё, как этот, прости-Господи, Саша - это ну уж совсем за гранью добра и зла.
gjdcd6.webp

Дмитро Вовнянко с Дмитриком Вовнянко.
17 ч ·
Просто не даруйте гроші бізнесмену.
Френди! Не нервуйте! Коли бізнесмен і постачальник службової техніки в крупний український агрохолдінг Юрій Касьянов напише знову щось огидне про вашу країну - не збурюйтеся!
Будьте культурні! Не лементуйте! Просто чемно і ввічливо нагадайте друзям, що бізнесмену Касьянову більше не треба дарувати грошей. Взагалі!
Саме так - дарувати. Жертвують - волонтерам. А бізнесмен Касьянов відверто заявив, що він - не волонтер. Ба-більше - він закликав людей припиняти волонтерити і грошей наразі - не збирає. Він їх заробляє, обслуговуючи олігар.... вибачте, крупних бізнесменів. Ви в курсі?
Так нафіга дарувати гроші бізнесмену?
Бізнесмен Касьянов має законне право писати на своєму аккаунті все що заманеться. А ми - можемо читати. Можемо не читати. Можемо погоджуватися. Можемо - ні.
Що хочете - те й робіть. Тільки не нервуйте.
І свої гроші бізнесмену - не даруйте.

Сергей Ефимов
18 мин ·
Костянтин Єлісєєв пояснив, що саме мається на увазі під анонсованою вчора у Парижі «формулою Макрона».
«Існує домовленість провести телефонну конференцію лідерів „нормандського формату“ за участю керівників СММ ОБСЄ. При цьому планується, що розмова лідерів повинна бути предметною, докладно підготовленою і націленою на ефективне вирішення нагальних проблем у галузі безпеки на Донбасі», — зазначив Єлісєєв.
За його словами, на розгляд глав «нормандської четвірки» мають підготувати низку пріоритетних питань: як домогтися цілковитого режиму тиші у зоні АТО, надати СММ ОБСЄ повний доступ до ОРДЛО та звільнити заручників.
Також буде розглянуто питання розведення сторін і відведення важкої техніки на Донбасі та виведення звідти військ Російської Федерації.
«Тобто „формула Макрона“ передбачає спільну цілеспрямовану роботу, яка має забезпечити повне виконання Мінських домовленостей. При цьому є розуміння, що рішення ключових питань пакету безпеки Мінських угод є першочерговим», — підкреслив заступник глави АП.

Alla Ukraine‏ @AllaUkraine2015 18 ч.18 часов назад
Еще
что там Собчак, уже высказалась по поводу блокировки
Telegram? сказала Пуйлу, что он" политический самоубийца"
еще нет? а, ну тогда ладно

Интерфакс-Украина‏ @interfaxua 4 мин.4 минуты назад
Еще
Апелляционный суд смягчил меру пресечения одному из подозреваемых в подготовке похищения нардепа Гончаренко
#ukrai…

Ukrinform‏ @UKRINFORM 5 мин.5 минут назад
Еще
Зубко запевняє, що лічильник тепла у будинку здешевить платіжку на 30%

Назад
Зверху Знизу