Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Настоящее Время‏Підтверджений профіль @CurrentTimeTv 45 хв.45 хвилин тому

"Очень важные выборы": завтра Франция начнет выбирать президента. Посмотрите, что говорят об этих выборах в прессе

С ватных пабликов. Логично, че.

eebhc1.webp

Кстати да -- вышиванка, ручная работа.

jcab7c.webp

В Гюмри российского военного бросили ******* у магазина

В Гюмри зарезали военнослужащего 102-й военной базы РФ, сообщили силовые органы Армении.

Тело 21-летнего Дмитрия Ялпаева с колото-резаными ранами шеи нашли возле одного из магазинов.

Преступник уже задержан, заявили в армянской прокуратуре. «По подозрению в совершении убийства задержан 20-летний мужчина», — сказали в ведомстве.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

ȠpuŦyƛA-С‏ @PrytSLU 2 год.2 години тому

Олегу Скрипці подзвонив громадянин росії пранкер Вован і представився міністром МВС Арсеном Аваковим.

j2cbgj.webp

Гражданин Мира‏ @pharaon01 1 год.1 годину тому

Биробиджан. Бойцы Нацгвардии напали на протестующих рабочих предприятия, владелец которого захвачен силовиками

Гражданин Мира‏ @pharaon01 36 хв.36 хвилин тому

Биробиджан. бунт рабочих частного предприятия. Часть 2

Окупаційна влада Криму не має наміру переглядати рішення про заборону Меджлісу кримськотатарського народу, діяльність якого визнана російським судом "екстремістською".

Про це заявив глава так званого комітету у справах міжнаціональних відносин і депортованих громадян "уряду республіки" Заур Смірнов, повідомляє РІА Новости.

"Рішення суду (про заборону Меджлісу. - Ред.) переглядатися не буде. Зворотного ходу немає", - сказав Смірнов.

Дмитрий Гордон‏ @dmitry_gordon 38 хв.38 хвилин тому

Суд в Одессе оставил в СИЗО подозреваемого в организации похищения Гончаренко

old gopher сказав(ла):
Турецкий ролик. Мальчик написал письмо летчикам и те прилетели.
Блин, ну умеют они делать такие ролики. Недавно был тоже турецкий ролик о сироте, к которому пришел Эрдоган. Я аж растрогался. Да и раскраска у ф5 просто восторг.

"Рішення суду (про заборону Меджлісу. - Ред.) переглядатися не буде. Зворотного ходу немає", - сказав Смірнов.

Это хорошо. По суду в Гааге влепят штрафные санкции за невыполнение решения суда.

Блин, ну умеют они делать такие ролики. Недавно был тоже турецкий ролик о сироте, к которому пришел Эрдоган. Я аж растрогался. Да и раскраска у ф5 просто восторг.

Тоже обратил на это внимание. Креатива им не занимать.

План действий от тех, кто любит показать уважение к “дидам”, которые “ваивале”.

К дню, когда “дедываевале” каждый уважающий себя новорос должен испохабить могилу или памятник неизвестному солдату и обвинить в этом ******кую киевскую хунту.

Под Мариуполем днровец Антон/Аргун подбил какого-то сепара, чтобы тот обрисовал памятник на кладбище. Вот только этого сепара поймала ******вующая хунта и пошла оттирать краску с памятника. Фокус с обвинением хунты не удался.

Мартиненко і НАБУ

Дмитро Вовнянко
Моє ставлення до цієї ситуації – просте як двері.

Микола Володимирович Мартиненко – громадянин України. Як громадянин України він, як і я, має всі відповідні обов’язки і, так само як і я, ходить під законом.

Якщо правоохоронна структура побачила в діях громадянина Мартиненка склад злочину, а суд прийняв відповідну ухвалу – громадянин Мартиненко має бути затриманий і заарештований. Так само як і я.

Якщо суд визнає громадянина Мартиненка винним у злочинах, в скоєнні яких його звинувачують правоохоронні органи – громадянин Мартиненко мусить сісти. Так само як і я.

Я не хвилююся за громадянина Мартиненка, на відміну від мене, Микола Володимирович – людина багата і може собі дозволити забезпечити дуже й дуже якісний захист. Скажу більше, у даній ситуації НАБУ серйозно поставило на карту свою репутацію. Бо якщо адвокати громадянина Мартиненка розіб’ють їхні звинувачення так само, як доти рознесли в суді звинувачення нардепа Сірожи Квартирного – з НАБУ реготатиме вся Україна.

Об’єктивної картинки подій ми НЕ побачимо, позаяк більшість українських ЗМІ або афільовані з певними політичними силами, або працюють на рейтинг (тобто на скандал), простіше кажучи – розганяють зраду. Всі, хто висвітлюватиме картинку на користь Мартиненка, зразу ж об’являтимуться порохоботами і запроданцями влади.

І наостанок. Затримання громадянина Мартиненка детективами НАБУ стало можливе тому, що після гучного корупційного скандалу Микола Володимирович САМ у грудні 15-го подав у відставку з посади нардепа, і його заяву підтримала більшість ВР.

Іншими словами, затриманий Микола Володимирович був тому, що повівся як раз таки, як порядна людина. А міг би сидіти за недоторканністю і лиха не знати.

Я не знаю ЖОДНОГО депутата з Батьківщини, Самопомочі і тим більше, з ригів, хто зробив би те саме.

Dmitry Medved
5 год
"Это будет такая себе Партия Регионов" - Саакашвили о своей политсиле.

Страсти по Гааге: Выиграет ли Украина в суде ООН?

Україна має додаткові докази для Міжнародного суду ООН про фінансування Росією тероризму на Донбасі.

Таку заяву зробила заступник міністра закордонних справ Олена Зеркаль в ефірі "5 каналу".

На запитання ведучого, які ще докази може призвести українська сторона, щоб цього було достатньо для суддів, Зеркаль сказала: "Ми це добре розуміємо і зараз фокусуємо свою увагу саме на цих питаннях, які пов'язані з усіма заявами, про яких я говорила і з прив'язкою до поведінки ватажків "ЛНР/ДНР" і їх заяв до залякування населення", - зазначила Зеркаль.

За її словами, українська сторона володіє багатьма фактами, які застосовувалися до українців протягом 2014-2015 років.

Зазаначимо, раніше Зеркаль повідомила, що російська сторона в Міжнародному суді ООН в Гаазі під час розгляду позову України проти Росії призводить не докази, а новинні стрічки пропагандистських російських ЗМІ.

"Те, що надали росіяни, це не можна назвати доказами - це просто презентація з Lenta.ru та інших пов'язаних з Кремлем джерел. Дійсно, суд буде все перевіряти. Ми сьогодні показували, як вони виривають з контексту шматки і подають їх як позицію міжнародних організацій", - сказала Зеркаль.

"Вона також наголосила, що українська сторона не посилається на неперевірені джерела інформації. "Ми не давали ніяких фотографій, якщо ми не мали ніякої прив'язки до місцевості і могли чітко визначити, які були наслідки, де це відбувалося і у нас є свідки подій", - додала Зеркаль.

Електропостачання ДФС відновлено, Авдіївка залишається знеструмленою Представники РФ в СЦКК лише 24 квітня нададуть гарантії припинення вогню бойовиками для ремонту ЛЕП поблизу Авдіївки.

Детальніше читайте на УНІАН:

В результате нападения террористов исламистского движения "Талибан" на военную базу в городе Мазари-Шариф на севере Афганистане погибли 150 человек, около 160 получили ранения. Об этом сообщает AFP, ссылаясь на собственные источники.
Полный текст читайте здесь:

Пока россияне защищают русский мир на Донбассе, в Татарстане подрастает новое поколение татар. :D

Назад
Зверху Знизу