Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Даю ссыль. Комменты открыты ;)

Надія Савченко
2 год. ·
Прошу Всю Україну підтримати мене, як підтримували мене тоді, коли я була в полоні. Я зараз свідомо пішла на ризик своїм життям, щоб визволити наших українських полонених й довести гуманітарну складову мінського поцесу до фіналу. Прошу підтримки в України і світу. Мені дуже не легко, але я борюсь!
Н.С.

Диалог.UA‏@Dialog_UA 24 хв.24 хвилини тому

"Хватит быть *****ами! Савченко – это ******, которое нам подсунули путин и Медведчук под видом героини", - Шкиряк
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Троянская кобыла ,агент спецслужб рф.

6fgdaa.webp

Степан Полторак
2 год. ·
У зв’язку із резонансом у суспільстві, викликаним виборами нового складу Громадської ради Міністерства оборони України, прийнято рішення провести спільну ретельну перевірку усіх документів щодо організації та проведення даних виборів.
За результатом перевірки будуть прийняті рішення відповідно до законодавства України. Також до Міністерства юстиції України буде спрямовано відповідний запит щодо офіційного роз’яснення окремих положень та норм Постанови Уряду «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики».
Міністерство оборони зацікавлене у якісному громадському контролі та формуванні складу Громадської ради прозоро, відкрито та публічно.

Тут три дня ор сильный стоял. Запощу только последнее.
И вот, можете мне хоть в лоб бить - Полторак таки реально хочет перемен. Но жирные ***ди в коммитетах и штабах...

Roman Sinicyn додав 3 світлини та 2 відео.Стежити
8 год. ·
Ефективний громадський контроль?

Сходив тут на засідання Установчих зборів нового складу Громадської ради при Міністерстві оборони.

Тепер на власні очі побачив, що таке пресловуте одобрямс і імітація громадськості. В динаміці.

Це про те як по формальним підставам опитниє підстаркуваті бюрократи і крючкотвори на чолі з генералом Палієм (а до постаті цього клоуна ми повернемось зовсім скоро) збрили пару десятків реальних волонтерських організацій, натомість протащили свої бутафорні ГО-шки по типу: "фонд генералів львівщини", "фонд героїв радянського союзу", "релігійна громада повного євангелія ранкова зірка у голосіївському районі" і інший трешняк.
Навіть мою заяву умудрились "загубити", довелось доносити.

І оця впринципі мігруюча карусель фейковиє го-шок і пенсіонерів-общєствінніків зараз так само заходить або зайшла в цілий ряд інших міністерств: мінсоц, окупованих територій, держслужба у справах ветеранів АТО ітд. Імітуючи громадськість . Ага.
Сьогодні це відбулось в МО.

В результаті цілий ряд реальних і діючих волонтерських організацій, які зробили для АТО реально багато і продовжують робити зараз, в знак протесту покинули це шапіто.
Три десятка майже.

Заява і більше інфи буде зовсім скоро

Прошу звернути увагу на ситуацію Степан Полторак.

Репост будь ласка.
p.s. Також прошу накидати про "айдарівця" з позивним Рембо (Артур Хакімзянов) якого протягнули в президію. Про ****інг 30 тон тушонки, автоматів і три кримінальні справи я знаю)

там фото и видео

Я видео не видел, но у меня вопрос, а каким образом патрульный может определить кто перед ним, судья или мошенник, выдающий себя за судью? Патрульные же не знают всех судей в лицо, да и не обязаны.

Видео

Патрульные, безусловно, не обязаны знать всех судей в лицо, а на требование предъявить доки- судья отморозилась.

Я видео не видел, но у меня вопрос, а каким образом патрульный может определить кто перед ним, судья или мошенник, выдающий себя за судью? Патрульные же не знают всех судей в лицо, да и не обязаны.

Видео

Патрульные, безусловно, не обязаны знать всех судей в лицо, а на требование предъявить доки- судья отморозилась.

Я все время думаю - кого мне Захарова напоминает?

Вспомнил.

0ghabe.webp

Германия хочет, чтобы Вашингтон и Москва провели прямые переговоры о ядерном разоружении.
В ответ на высказывания главы Белого дома Дональда Трампа о намерении расширить ядерный арсенал США Берлин призвал Вашингтон и Москву к прямым переговорам о разоружении.
"Наше желание и наш призыв к обеим крупным атомным державам - чтобы они продолжили диалог друг с другом", - заявил представитель министерства иностранных дел ФРГ в пятницу, 24 февраля.
По его словам, будет лучше, если контакты будут происходить "не только через Twitter или интервью", а напрямую, "поскольку дело касается очень важных вопросов безопасности Европы и мира".
Комментировать конкретные слова Трампа в германском правительстве отказались, объяснив это тем, что президент США не сказал ничего подробного о самих планах и о том, как он их себе представляет.
Ранее в интервью агентству Reuters Дональд Трамп заявил, что США должны расширить свой ядерный арсенал, чтобы находиться "на лидирующих позициях" в этой сфере. Он отметил, что отставание США в этом виде вооружений вызывает у него серьезные опасения.

Глава Специальной мониторинговой миссии ОБСЕ в Украине Эртугрул Апакан осудил захват беспилотного самолета на территории, оккупированной «ДНР», передает пресс-служба миссии.
Отмечается, что инцидент произошел около 14:30 24 февраля в Ясиноватой, контролируемой «ДНР». Патруль СММ попытался запустить беспилотник с целью наблюдения за обстрелом Донецкой фильтровальной станции, однако вооруженные люди направили свое ****** на них и захватили беспилотник, после чего один из мужчин открыл огонь вблизи СММ патруля.
Э.Апакан настоял на том, чтобы лица, которые были причастны к этому инциденту были привлечены к ответственности. «Угрозы СММ и другое препятствование работе миссии служит для отсрочки урегулирования конфликта», — подчеркнул Э.Апакан.
.

Франківський районний суд міста Львова виніс ухвалу на користь Національної ради

Національна рада 24 лютого, взявши до уваги винесену цього дня ухвалу Франківського районного суду міста Львова, вирішила перенести розгляд заяви ТОВ «ТРК «Дивосвіт» (позивні «Вести. Радио», ефірне місцеве радіомовлення з використанням частоти 104,6 МГц у м. Києві) на наступне засідання, що відбудеться 2 - 3 березня.

Франківський районний суд міста Львова сьогодні, 24 лютого, розглянув заяву Національної ради про скасування забезпечення позову у судовій справі за позовом громадянки Бондаревої Надії Василівни до компанії «Дивосвіт», яка була винесена суддею В. Масендичем 15 лютого, й задовольнив її.

Водночас в ухвалі зазначено, що апеляційна скарга на цю ухвалу може бути подана до Апеляційного суду Львівської області через Франківський районний суд міста Львова протягом п’яти днів із дня її проголошення. Водночас суддя В. Масендич підписав ухвалу з такою припискою: «Ухвала не набула законної сили. Оригінал знаходиться в матеріалах справи…».

Зваживши на цей факт, Національна рада, яка чітко дотримується законодавчих вимог, вирішила перенести розгляд заяви мовника щодо продовження терміну дії ліцензії на наступне засідання.

Нагадаємо, що 16 лютого розгляд цього питання вже переносився.

Крім того, 23 лютого Національна рада відмовила продовжити термін дії ліцензії ТОВ «Телерадіовидавнича компанія «Мастер», м. Харків, яка також входить до Медіа Групи Вести Украина».

биспридел!
дайте дюдЯм радиву!

****ін помер не весь – зроблене за життя наздоганяє по смерті
Деяких людей зроблене ними за життя наздоганяє навіть після смерті. У нас це останнім часом люблять називати "кармою", що, як відомо, is a *****, хоч це типова вульгаризація і спрощення древньої релігійної концепції.
Роками напускаючи навколо себе туман із постійної, хронічної брехні, ти створюєш після смерті ситуацію, коли немає, здається, нікого, хто повірив би в те, що ти просто собі тихо помер від зупинки серця, а не був отруєний, задушений чи якось іще хитромудро ліквідований невідомо ким.
Ще задовго до смерті депутата Чечетова (грудень 2013) я написав: "...Коли він відійде до Царства Мертвих (дай Боже здоров'ячка) і вже його ховатимуть, я все одно не повірю, що він весь помер". Я мав на увазі, що оцей чечетовський спосіб жестикуляції перетворився вже на щось абсолютно суверенне й окреме від самого Чечетова.
От і ****ін помер не весь. Нині він живе в тумані своєї власної брехні між двома світами – буттям і небуттям. Таке зависання – найгірше, що може трапитися з людиною після її смерті. Спитайте в релігійних людей. Постправда – це навіть коли твоя смерть викликає сумніви. Туман, у якому тепер живе колишній представник РФ в ООН – уже щось абсолютно суверенне й окреме від нього самого.

Вкладення

• 1418980345302.webp
    1418980345302.webp
    21.2 КБ · Перегляди: 328
  • 1418980343201.webp
    1418980343201.webp
    19.9 КБ · Перегляди: 336
Назад
Зверху Знизу