Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
да что ж такое? хунта мы или нет?
2669434_original.gif

Роман Доник
1 ч ·
Уже даже не смешно. Журналистика? Не думаю. Безнаказанность, желтизна и грантоедство.
13245342_1144408625591097_2194250807915586619_n.jpg

proxy.jpg

Переможцем церемонії 10 сесії ScripTeast Award, що проводилась під час Каннського фестивалю став сценарій Марисі Нікітюк “Коли падають дерева”
Цьогоріч вже вдесяте під час Каннського кінофестивалю було представлено нагороду ScripTeast імені Кшиштофа Кешльовського за найкращий сценарій з Центральної та Східної Європи, написаний та розроблений в межах сценарної програми Незалежної Кінофундації.
У програмі взяли участь 11 проектів з 7 країн Центральної та Східної Європи, а саме проекти з Польщі, Румунії. Литви, Болгарії, Словаччини, Грузії та України. За результатами попередніх програм було створено 18 фільмів і ще 12 наразі запущено у виробництво.
За рішенням консультативної ради, до якої входили Сенді Ліберсон, Саймон Перрі, Манфред Шмідт, Антоніо Саура, Даріуш Яблонський та очільники навчальної програми ScripTeast Том Абрамс та Крістіан Рот, нагороду отримав сценарій “Коли падають дерева” Марисі Нікітюк з України.
Консультативна рада так пояснила своє рішення: “Цьогорічна нагорода імені Кшиштофа Кешльовського ScripTeast присуджується сценарію з неймовірним кінематографічним потенціалом. П’янке суцвіття персонажів та наративів, зіткане, щоб створити надзвичайний світ — водночас страшний, чарівний, чуттєвий та захопливий, і завжди дуже справжній. Письменницька уява блискуче грає на сторінках сценарію і ми з нетерпінням чекаємо екранного втілення цього авторського бачення. ”
Окрім почесної відзнаки, сценарій Марисі Нікітюк “Коли падають дерева” також отримав 10 000 євро на подальше виробництво фільму.
“Це дуже радісна подія особисто для мене і для проекту фільму загалом. Хоча це і велика відповідальність. Україна вперше взяла участь в програмі ScripTeast, і перемога мого сценарію я сподіваюсь розпочала гарну традицію для українських авторів та режисерів.” – сказала Марися Нікітюк на врученні нагороди.
Роботою над фільмом займається компанія Директорія Кіно, продюсер Ігор Савиченко, початок зйомок заплановано вже на серпень 2016 року. Нагадаємо також, що проект отримав підтримку Державного агентства з питань кінематографії України, відзнаку найкращого проекту на пітчингах ОМКФ 2014 року, а також було презентовано на Baltic Events, DAB, та MAIA Workshops.
Український глядач зможе побачити стрічку вже 2017 року, а поки ще раз вітаємо Марисю та всю команду Директорії Кіно зі сценарною перемогою в Каннах!

Igor Savychenko
arton158.jpg

Katya Gorchinskaya
‏@kgorchinskaya
#Громадське отримало лiцензiю на супутникове мовлення-одноголосно!
facepalm.gif

Civ65eLXAAABZKp.webp

Новости Донбасса ‏@novostidnua 36 мин.36 минут назад
В Молдове задержали корректировщика огня «ЛНР»
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ему грозит до 10 лет тюрьмы

markethell ‏@markethell 49 мин.49 минут назад
Deutsche Bank уйдет с рынка капитала РФ к середине года

Wings of Phoenix ‏@wings_phoenix 2 ч.2 часа назад
Солдат-контрактник первого года контракта - 7000 гривен.

Главный старшина бригады (звание - старший прапорщик)...

Останнє редагування:
Уже даже не смешно. Журналистика? Не думаю. Безнаказанность, желтизна и грантоедство.
Та подожди, щас подтянутся обиженные в Германии. Там уже ДВ голосит - Порох и в Германии налогов не платит. Правда, как сами выяснили, не Порох, но то такэ. Ведь "вполне возможно". *****, я б расследователей за такие слова типа "возможно", "скорее всего" и пр. просто убивал бы. Не по отношению только к Порошенко, а вообще.

А чем лучше вышиванка и желто-синие ленточки на собачке, пусть даже няшной, колорадок на ногах и на **** ваты? Мозгов - шо у ракушки. ****утые.

Надо шеврон "оттожжено на ХФ" запилить :rolleyes:

А чем лучше вышиванка и желто-синие ленточки на собачке, пусть даже няшной, колорадок на ногах и на **** ваты? Мозгов - шо у ракушки. ****утые.
Так ****сты у нас эту моду переняли со времён оранжевой революции. Тогда тоже на собачек оранжевые ленточки цепляли. Они пошли дальше и к ногам и **** стали цеплять.

Vit SPb ‏@vits2014 16 ч.16 часов назад
В Германии опубликовали военные преступления днр / лнр: десятки тюрем, где применяют *****

CixKXBqWUAA6Opx.webp
CixKXA_WUAA6XWv.webp

Рогозин-на-орбите ‏@LyapunovS 10 мин.10 минут назад
В штаб-квартире НАТО в Брюсселе в четверг подписан протокол о присоединении Черногории к Организации Североатлантического договора

Вкладення

• CixKXBqWUAA6Opx.webp
    CixKXBqWUAA6Opx.webp
    38.9 КБ · Перегляди: 31
Ci0nB3KUgAAGyrn.webp

DW (українською) ‏@dw_ukrainian 3 мин3 минуты назад
#MS804 У Середземному морі знайдено, ймовірно, уламки літака #EgyptAir

Национальная автономия, это то чего так и не сделала Украина для татар. Сейчас возможно ситуация была иная. Татарам было бы что защищать.
Татарам есть что защищать - у них разве остались иные варианты? У меня, например, нет сомнений, что в случае возврата Крыма Украина обеспечит им и автономность, и соответствующие права. А с другой стороны - у татар нет причин отделять эту свою Родину от Украины, с какой бы стороны к этому вопросу не подойти.
Ну и менталитет... Вспоминаю своё прибытие к новому месту службы в конце 70-х. Астраханская область, рядом Казахстан. Хожу по казахскому селу в поисках временного жилья. Выходит с глинянки старушка (татарка) и говорит со мной на украинском языке! У меня, наверное, челюсть отвисла: откуда здесь РІДНА МОВА? Оказалось - депортированная. И там не одна семя! Тогда не интересовался я этим вопросом, а встреча запомнилась, и вот почему. Между собой они общаются, естественно на татарском. Но к ним во двор зашёл русский (на мне ведь не написано, что я украинец, да и разговариваю на русском). И вот, на мой русский она ответила украинским! Почему?

....................
Konstantin Kukushkin
1 ч ·
Нарешті Дніпропетровськ став Дніпром. А шо там у Херсоні? Хвилюються?

proxy.jpg

InfoResist ‏@InfoResist 36 мин.36 минут назад
Президент и МИД отреагировали на вердикт Клыху и Карпюку — InfoResist

Ci0hJiGXAAQikZM.webp

Vit SPb @vits2014 1 ч.1 час назад
Благодаря путину у России появился еще один "надежный партнер" - Бруней (числ. населения ~400 тыс)
Ci0bKb8U4AEVtng.webp

Есть люди которые национальность "спинным мозгом чувствуют"(с), у меня было в подмосковном магазине "че тебе надо, *****?" (довольно дружелюбно было сказано, продавщица пыталась помочь) я был в форме, молча разглядывал прилавок пытаясь выбрать чего солдатский бюджет позволит купить. Как прочла: по глазам? осанке? манере форму носить? хз...

Татарам есть что защищать - у них разве остались иные варианты?

Крымский татарин перерезал себе горло в суде, отказавшись от российского гражданства. Опубликовано фото

Назад
Зверху Знизу