Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Бацка сто процентов что то знает.
Развернем меха.
Радыё Свабода @svaboda 2 год.2 години тому Belarus'
Тэлеканал «россия 24» аказаўся забароненым да распаўсюду ў Беларусі
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
В Україні російські серіали замінять корейськими - Нацрада
2. У нас молодежь давно только корейские сериалы и смотрит. Сказать что смотришь росиянские это среди них как публично назвать себя лохом и лузером.))
Так на горі Одесу не залива. Плава всігда Пересип, Лузанівка...Дождь льёт, но потопов не видно (только что пришли с прогулки). Плавающих объектов тоже не видели.
Мені таке нравицця! За двома руками!!!Вимагаю негайно реагувати на необґрунтовані, некомпетентні та негативні висловлювання про Збройні Сили України деяких політиків, народних депутатів України і журналістів.
Вони – слуги народу і його армії – а не навпаки.
А шо ви ждали од *****асів? Самі обичні *****аси (в плохому смислі слова.) Нема в нас пока шо політичної еліти, яка була б достойна нашого народу.Юльки, Ляшки, Рыги и прочие окацапленные скоты уже даже не скрываясь
пробуют отжать, рейдернуть утраченные позиции у власти.
Зверни увагу на останній рядокНема в нас пока шо політичної еліти, яка була б достойна нашого народу.
Я ж і кажу-*****аси... Я всьо таки вихована людина, батьки були сільські інтілігєнти, і я в Харькові колись 4 роки в тєхнікумі вчився....Зверни увагу на останній рядок
А от оця сітуація мене вообще восхіща! Інтірєсно, до ***ла і прочіх вєлікороссов вже доходить, в шо вони встряли по Криму? Скоро ж с такими роскладами *****ів будуть гнать сцяними тряпками з усіх прилічних мєст."Выборы" в Крыму ставят под сомнение легитимность будущей Госдумы,
вот вам перл от населения России о событиях с разбомбленным гумконвоем в Сирии... там все такие тексты,но этот самый сок!
"...самый лучший ответ америкосам: - до конца 2016 замочить Калибрами с ядерными боеголовками под чистую ******кий режим в Куеве и поручить воинами Новороссии провести зачистку оставшейся территории украхи. Столицей украины сделать Харьков.
А потом бум разбираться в Сирии.."
т.е. захерячить 40 миллионную страну ядерными боеголовками для них обычное дело! ну **** там делов...зато потом Новороссия и райская жизнь! на выжженной ядерной пустыне...****ец...
Та шоб дірка була не більше 3 смЗвертаюсь до всіх командирів (начальників) і воїнів Збройних Сил України.
Вимагаю негайно реагувати на необґрунтовані, некомпетентні та негативні висловлювання про Збройні Сили України деяких політиків, народних депутатів України і журналістів.