Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Потоки фейків і жорстокого контенту стали новим вироком для соціальних платформ, які вкотре потрапили в пастку дезінформації, алгоритмічного відбору та швидкості, з якою користувачі розносять цей вміст. Події в Ізраїлі вкотре показали неготовність соцмереж до роботи зі складним чи навіть фейковим контентом.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

photo-2023-10-16-20-35-13.jpg

«Україна мусить нарешті отримати всю зброю, яку вона просила - танки, ракети дальнього радіусу дії і літаки, які є необхідними для її перемоги. І якнайшвидше. Вона більше не має воювати зі зв'язаними за спиною руками та неозброєним небом», - група митців та інтелектуалів Франції закликає Париж зберегти і посилити свою підтримку Києва.

photo-2023-10-16-20-39-22.webp

«росія не лише вчиняє злочин геноциду, а й робить це відверто та нахабно»

«Ця війна ведеться від імені кожної окремої людини, яка приймає будь-який елемент чи будь-який аспект російської ідентичності», – Крістофер Етвуд, експерт, дослідник російського геноциду в Україні. Посилання видалено

photo-2023-10-18-15-10-13.webp

«Я боюсь аби в нашу квартиру не прилетіла ракета»…

«Мій батько служить в ЗСУ, я переживаю за нього»...

«Я ніколи не думав, що війна буває не лише у підручнику з історії»…

«Зробити власне життя аргументом своєї філософії» ставив за мету Альберт Швейцер. Український філософ, історик, релігієзнавець, в’язень сумління Ігор Козловський наповнив особистим досвідом свою філософію життя, аргументами якої він щедро ділився з кожним, хто його знав, читав, слухав, любив...

34-main-v1697281151.webp

“У гелікоптері на “Азовсталь” я боялася одного: заблювати хлопців поруч”. Медсестра Надія Яріш – про облогу в Маріуполі, полон, службу після полону й очікування від перемоги

2023-10-18_152923.webp

2023-10-21_121047.webp

Сейчас у них кандидат - Джонсон. Это Джордан №2, упоротый трампист и анти-украинец.
Но, если в прошлый раз нашлись 25 голосов против Джордана, то надеемся, что эти же голоса не пропустят и Джонсона.
льіл

приплыли.
Президент США Джо Байден вважає, що необхідно відновити військову співпрацю з Китаєм, щоб уникнути "помилок, прорахунків чи непорозумінь".
Про це заявив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван

P.S. Дімокс! А Олег Пономарь рекламу оплатив?

****ец во что превратилась лизоблюдская

====================================================
Х Х
1d
Да, Чмут неплохо так тогда навалил куч на технику. И на Пороха, что эти разработки продвигал. Но когда выяснилось, что Нептун совсем не так плох, а Богдана пошла в серию, Чмут сделал вид, что ничего не происходит.

Х Х

1d
Если я правильно помню, он еще наваливал на Ольху отчего-то. И даже на Кильчень. Но Ольха, если я правильно помню, в 18-19 годах была его фаворитом по обмазыванию
================================

Чмут - частина Зе-команди. До війни він розказував, що "Нептун" - морально застаріла розробка, що "Грім" - невиправдано дорогий проект і т.д. А під час війни збирають на сумнівні "чорні скриньки".

ХХ
1d
Именно! Чмут - не эксперт в системах вооружений, но лез туда, где ценность его мнения как профи в лучшем случае 0. А в реальности - ниже нуля, потому что создает ложную реальность

=======================================

сам сайт не для розгону зради. А для інформування українців про зброю. І схоже, що просто хтось хто наповнює контент - тупанув. Але виправити не захотів, а пішов в "захист". Ніби й не зі зла, але "отака фігня малята" в них вийшла

Олег Пономарь
1d
Я не думаю, що це помилка. Чим більше розпачу у людей, - тим більше донатів.
распространение ссаной заказухи, манипуляции и вранья. Чмут до сих пор не отказывается от своих слов что на начало 2022 год Нептун гомно и Богдана гомно а мб и позже с переходом твитера под маска найти ответы человеку без аккаунта уже не возможно. Пересказ ***ни от ботов и *******ов.

Назад
Зверху Знизу