Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
меня Йура удивил,остальные - вата ватная,вместе с этой Глю... Эдичка -невероятный писатЭль,да,щазТут по нему 2 ******ка страдают:
https://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=5240538
Я немного взрыхлил их траур. Ну еще Глюкоза сочувствует - я ее редко вижу на форуме в полит. темах, но вроде как прибабахнутая дама.
А-а-а-а, я ору
В Киеве маршруты метро продублируют наземным транспортом на время карантина⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Зачем надо было метро закрывать, чтобы другим транспортом попытаться продублировать маршруты ???
Професура Могилянки с 7-ми утра в одиночных пикетах.
Как то незаметно мы все больше становимся похожи на Мордор..
![]()
віслюк апокаліпсису. А й справді, де б не з'явився, скрізь потім НП, кризи і загрози (імпічменту в тому числі). Богдан швидко зметикнув, Гончарук пізніше, але ще встиг на останній самокат. Але є й дурепи, які радо всілись на "титанік". Щоб в судовому журналі свою карлючку поставити. І на дно (надіюсь тільки команда, без пасажирів)Карантин от ЗЕкаманды..Чем не разведение на отдельных участках где уже не стреляют?
ага. и караульная кабинка мордорская. не украинская.................Как то незаметно мы все больше становимся похожи на Мордор..