Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Сегодня впервые за долгое время разговаривала с матерью. Без политики. Почти.

О делах семейных, даже не моих. В прошлом году у нее умер брат, мой дядя.
Она На Орловщине, он в Нижневартовске, еще один брат в Томске, к которому она хотела бы поехать, там еще и 2 сестры ее.

Сестры отговорили, мол старая, вдруг что в пути случится, где ее потом искать и что делать.
Одна из сестер пообещала: купим новую машину и поедем семьей и с тобой(матерью) на машине.

Мать не захотела машиной, аргументировала:" ИЗ СИБИРИ ТО КАК В РОССИЮ ЕДУТ, так собираются караваны из 5-6 машин, страшно, грабежи, убийства. Но я уже не слышала дальше ее аргументы.

Вспомнилась почемуто история 13 года одна крымская мамашка студентки и Харьковской академии культуры сказала: "Мы как с Крыма в Украину едем..." я и подвалила. Спросила" А Крым разве не Украина?" получила ответ: " Нет, Крым, это Крым"
Что было потом мы помним.

Ну то, шо спонсор - боян, конечно. Да я не против был, до *****ки.
Интересно, кто еще на это внимание обратил и напихают ли Рошену в фисбуках-твиттерах. Попрошу кого-нибудь посмотреть))

А-а-ахуеть !

Выездные группы МИД и МВД начнут возвращать на родину россиян-эмигрантов

Правительство поручило министерству иностранных дел совместно с МВД заняться содействием переселению обратно в Россию граждан, покинувших родину.
Для этого планируется создать временные группы чиновников, которые будут выезжать за границу и лично убеждать соотечественников переехать в РФ.
Как сообщает «Парламентская газета», соответствующее постановление правительства от 28 января 2020 года вступило в силу с пятницы.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А-а-ахуеть !

Существует конспирологическая теория, что на самом деле Зеленскому не нужна ни РФ ни Украина, ему нужно только то что курит путин и его клика..

В Україні випустять потужний позашляховик.
Український автопром представить повнопривідну модель для армії.
Про це заявив директор компанії «Українська бронетехніка» Олександр Кузьма в інтерв’ю, анонсувавши розробку спеціального броньованого автомобіля «КАМРАТ» спільно з ПрАТ «КрАЗ».
Як повідомляє Український мілітарний портал, новинку створять на базі КрАЗ-5233 з колісною формулою 4х4.
Спец автомобіль призначатиметься для перевезення особового складу в кількості до 10 осіб (2+8) по бездоріжжю.

Газпром отправил из Находки судно для достройки «Северного потока-2»
10.02.2020
Судно-трубоукладчик «Академик Черский», которое рассматривалось как один из вариантов достройки газопровода «Северный поток-2», отправилось из порта Находки в Сингапур.

:рл:

Украина договаривается о трех новых точках для разведения войск на Донбассе.
Об этом сообщил министр обороны Андрей Загороднюк в интервью Радио Свобода.
«Готовится только три. И они готовятся только те, которые действительно будут иметь гуманитарную составляющую. Так же, как и эти», - сказал Загороднюк.
Когда точно состоится новое разведения войск - пока не известно, потому что это зависит от Минских договоренностей.
«Когда они договорятся, тогда и будет. Здесь ситуация не зависит от одной стороны. Сейчас идут переговоры», - отметил министр.

Здесь ситуация не зависит от одной стороны. Сейчас идут переговоры», - отметил министр.

Блін,між ким перемовини?,ааа там бабки великі напевно.
Так швидко до Києва домовляться.

Сон сцикуна

Лягаю спати і боюся,
Що знов ві сні прийде Маруся
Мене захоче *********,
І я як завжди обісцюся

Та ця проблема не єдина,
Із нею ще прийде Федина
Цих двох заклятих терористок,
Боїться вся моя родина

Тепер я навіть в туалеті,
Сиджу як *** в бронежилеті
Не можу їсти я і спати,
Через погрози в інтернеті

Ночами я в подушку плачу,
Та днями діточок не бачу
А тут мене всі зневажають,
Я їм такого не пробачу

Але ховатись я не буду,
Подам на них обох до суду
Та цю тяжку душевну травму,
Тепер ніколи не забуду

Помщуся всім, я все згадаю,
Роль злого "копа" я зіграю
Позатикаю всім роти,
Розправи дуже я жадаю

Я надягну на них кайдани,
Бо не потрібні нам "майдани"
Нехай усі "порохоботи"
Збирають швидко чемодани

Це лиш вони у всьому винні,
За все відповісти повинні
За всі насмішки і образи,
Я в них неначе в павутинні

Лягаю спати і молюся,
Щоб знову не прийшла Маруся
Але від себе не втечеш,
І знов в ночі я обісцюся.

А-а-ахуеть !

...

повністю згоден з "А...!" - а по тому смішне читати запитання "Чому "Захід" не допомагає Україні?" - А ось саме тому, що на 6 році війни уряд України робить отакі "коники"! Але у порівнянню з отим що БлаЗЕнь ще накоїть, це ще на жаль початок

Маруся Звіробій 💙💛
АГОНЬ АГОНЬ!!!! ЗЄЛЄНЬ, ВИ Ж ВКУРСІ ЩО Я НЕ ВОЛОНТЕР, ПРАВДА? ;)
БУДУ РОЗНОСИТЬ В ХЛАМ! З БУДЬ ЯКОГО БОКУ ГРАТ!
Генпрокурор Рябошапка заявив, щось типу, я не маю права малювати картинки в своїх фантазіях про те, що могло би трапиться з Зеленським на фронті, бо мене, бач, читає багато людей (ну предположим тисяч сто) можуть заморочиться і втілить. І тому мене треба закрити десь. Тобто, коли Голобородько з аудиторією в кілька мільйонів, розстріляв верховну раду, то він нікого ні до чого не надоумив??? А цілком випадково Савченко з цілим арсеналом боєкомплектів, з записами конкретного плану дій вибуху у верховній раді і плануванням знищення 400 000 українців, зі співпрацею з Захарченком і це все на запису, вважається дамою з недостатньою базою доказів???
Виявляється, для ув'язнення достатньо обматюкать бубочку за розведення військ в Золотому, де, як ми і попереджували, тепер не тихо, а почалися серйозні бої! Тихо там було до розведення! Четверо поранених за минулий рік, а з моменту вашого розведення троє 200х і двадцятеро 300х і бойовики ЗАКРІПИЛИСЯ НА НАШИХ ПОЗИЦІЯХ, А НЕ ВІДІЙШЛИ!!!! Це ваш штаб ООС вам озвучив!!! Ах ви ж *****і *****аси!!!! Ви нездатні воювати з серйозним суперником, сцикопіхота! Ви здатні лише обсираться з переляку і ховатися за спецслужбами, пресуючи тих, хто вам в очі на пальцях розкладе, чому саме ви є СЦИКОПІХОТА!

Я ВОЮЮ З РОСІЙСЬКИМИ ОКУПАНТАМИ НА МОЇЙ ЗЕМЛІ!
з 2014го року!!! ЦЕ ВОРОГ МОГО КАЛІБРУ! А ВИ, ЗЕЛЕНЕ БОЛОТО МІШАЄТЕСЬ В МЕНЕ ПІД НОГАМИ!

2014-2015 Командир 11 добровольчого батальйону ДУК ПС
2016-2017 199й навчальний центр десантно-штурмових військ
2017й бригада швидкого реагування НГУ
2018-2019 Окремий батальйон розвідки десантно-штурмових військ
Учасник бойових дій російсько-української війни
Контрактник, Маруся Звіробій.

Маю честі побільше як у ваших обісраних з переляку перед дрібною шелупонью офіцерів!

І ви ж с¥ки знаєте, що я не волонтер, правда?)) Від оцього послужного списку у вас під#ри і пригорає!
Чекаю вашого потерпілого чєтирєжди уклоніста в понеділок в суді, уйобки!
Якщо він не вибачиться Я БУДУ ЙОМУ ВИРОКОМ!

Это вопрос совсем другой.Что у нас конкретно-Война,ато,оос?

Типово
.Что у нас конкретно-Война,ато,оос?
Конкретно на нашу терріторію зайшли командири і наймані воїни іншої держави, вбивають наших громадян і воїнів, що захищають свою країну, свою землю. Грабують. Розпоряджаються нашими землями і людьми. Це війна чи так " те, чого нема"?

Конкретно на нашу терріторію зайшли командири і наймані воїни іншої держави, вбивають наших громадян і воїнів, що захищають свою країну, свою землю. Грабують. Це війна чи так " те, чого нема"?

Конкретно-как с точки зрения законодательства называется то что происходит на востоке Украины?
1 ВОЙНа
2АТО
3ООС

Назад
Зверху Знизу