Маруся Звіробій 💙💛
АГОНЬ АГОНЬ!!!! ЗЄЛЄНЬ, ВИ Ж ВКУРСІ ЩО Я НЕ ВОЛОНТЕР, ПРАВДА?

БУДУ РОЗНОСИТЬ В ХЛАМ! З БУДЬ ЯКОГО БОКУ ГРАТ!
Генпрокурор Рябошапка заявив, щось типу, я не маю права малювати картинки в своїх фантазіях про те, що могло би трапиться з Зеленським на фронті, бо мене, бач, читає багато людей (ну предположим тисяч сто) можуть заморочиться і втілить. І тому мене треба закрити десь. Тобто, коли Голобородько з аудиторією в кілька мільйонів, розстріляв верховну раду, то він нікого ні до чого не надоумив??? А цілком випадково Савченко з цілим арсеналом боєкомплектів, з записами конкретного плану дій вибуху у верховній раді і плануванням знищення 400 000 українців, зі співпрацею з Захарченком і це все на запису, вважається дамою з недостатньою базою доказів???
Виявляється, для ув'язнення достатньо обматюкать бубочку за розведення військ в Золотому, де, як ми і попереджували, тепер не тихо, а почалися серйозні бої! Тихо там було до розведення! Четверо поранених за минулий рік, а з моменту вашого розведення троє 200х і двадцятеро 300х і бойовики ЗАКРІПИЛИСЯ НА НАШИХ ПОЗИЦІЯХ, А НЕ ВІДІЙШЛИ!!!! Це ваш штаб ООС вам озвучив!!! Ах ви ж *****і *****аси!!!! Ви нездатні воювати з серйозним суперником, сцикопіхота! Ви здатні лише обсираться з переляку і ховатися за спецслужбами, пресуючи тих, хто вам в очі на пальцях розкладе, чому саме ви є СЦИКОПІХОТА!
Я ВОЮЮ З РОСІЙСЬКИМИ ОКУПАНТАМИ НА МОЇЙ ЗЕМЛІ!
з 2014го року!!! ЦЕ ВОРОГ МОГО КАЛІБРУ! А ВИ, ЗЕЛЕНЕ БОЛОТО МІШАЄТЕСЬ В МЕНЕ ПІД НОГАМИ!
2014-2015 Командир 11 добровольчого батальйону ДУК ПС
2016-2017 199й навчальний центр десантно-штурмових військ
2017й бригада швидкого реагування НГУ
2018-2019 Окремий батальйон розвідки десантно-штурмових військ
Учасник бойових дій російсько-української війни
Контрактник, Маруся Звіробій.
Маю честі побільше як у ваших обісраних з переляку перед дрібною шелупонью офіцерів!
І ви ж с¥ки знаєте, що я не волонтер, правда?)) Від оцього послужного списку у вас під#ри і пригорає!
Чекаю вашого потерпілого чєтирєжди уклоніста в понеділок в суді, уйобки!
Якщо він не вибачиться Я БУДУ ЙОМУ ВИРОКОМ!