Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Весь зовнішньополітичний блок з Клімкіним на чолі.

Це той, хто нічого не зробив на зовнішній арені, а натомість покликав відмовитись від епла?)))) Гадаю тут є багато користувачів епла... Ну як ви відмовились від своїх гаджетів))):іржач:

Дописи мої за 15 рік наведи шо тебе так збентежили.
Не треба включати дурня.
Ти шо йобнувся, шукати твої дописи за 15 рік, це для 3ох класів освіти, як у тебе, а я аналізую твої дописи зараз, враховуючи тренд цієї гілки і те що пишеш ти зараз)))

Ти шо йобнувся, шукати твої дописи за 15 рік, це для 3ох класів освіти, як у тебе, а я аналізую твої дописи зараз, враховуючи тренд цієї гілки і те що пишеш ти зараз)))
:нудно:
Важко шукати чорну кішку в чорній кімнаті...(с)

До речі в сусідній гілці є україномовний Сірожа Петренко теж аналізує мої дописи.:кручусь:

:нудно:
Важко шукати чорну кішку в чорній кімнаті...(с)

До речі в сусідній гілці є україномовний Сірожа Петренко теж аналізує мої дописи.:кручусь:

Ну тобто ти був проти капітуляції ще у 15, не підтримував мінськ і був проти труханова зі свінарчуком))) ну і да, звісно не знаєшь юзершу з ніком "бабулько" і ніколи її не підтримував)))

Ну тобто ти був проти капітуляції ще у 15, не підтримував мінськ і був проти труханова зі свінарчуком)))
Ну тобто пішли по колу.:нудно::нудно::нудно:
Тобто свого ума не вистачало...
"Большие пацаны" розумніше пересічного.:)

Ромчику,не цікаво з тобою.Арівідер.

Евгения Закревская. В поддержку которой завтрашняя акция. Это не про акцию, это просто ее выступление про участие в Майдане и что было потом

Хоча що це я через юзерів питання задаю, може "бабулькО" сама відповість, що муж це - все, і патріот і "зажидтя" це сама патріотична партія....

Чім більш вип'ємо - тим менше останеться ? :збентежений:
Бідна, бідна печія романова.

Та вообще ***ня какая-то. Двухстраничная. Такое впечатление, что никто никогда не пытался общаться с *****ами та еще которые чуть теплей ****а)))

Этот день в истории.

80 лет назад, 30 ноября 1939 года коварная Финляндия вероломно напала на миролюбивый Советский Союз.

После бомбежки Хельсинки нарком Молотов заявил по радио, что «советская бомбардировочная авиация не сбрасывает бомбы, а доставляет голодающим финнам продовольствие».

Та вообще ***ня какая-то. Двухстраничная. Такое впечатление, что никто никогда не пытался общаться с *****ами та еще которые чуть теплей ****а)))
Еще и аватарки в одинаковых цветах, у меня нет душевного равновесия читать эти диалоги.

Назад
Зверху Знизу